• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen producten

Heb je dunne of lichte wenkbrauwen, of wil je een litteken verbergen? Dan zijn wenkbrauwextensions van Beauty Label de perfecte oplossing! Wenkbrauwextensions zijn hetzelfde principe als wimperextensions. Ze worden door middel van de the One By One techniek bevestigd. Op elk wenkbrauwhaartje wordt een extension aangebracht waarmee prachtige, volle wenkbrauwen worden gecreëerd met de juiste kleur en vorm. Bij Beauty Label hebben we wenkbrauwextensions van Beauty Label, B Brow en Neicha in het assortiment in de kleuren lichtbruin, donkerbruin en zwart.

Hoelang wenkbrauwextensions blijven zitten is afhankelijk van de manier van aanbrengen. Als je van jezelf bijna tot geen wenkbrauwhaartjes hebt worden de wenkbrauwextensions aangebracht op de huid. Deze blijven over het algemeen wat korter zitten. Worden de wenkbrauwextensions aangebracht op de natuurlijke wenkbrauwhaartjes dan zullen ze langer blijven zitten. Gemiddeld blijven wenkbrauwextensions 2 á 3 weken mooi. Bij het regelmatig gebruik van oliehoudende producten zullen de haartjes eerder loslaten.

Om het optimale resultaat te halen uit de wenkbrauwextensions is een juiste verzorging en behandeling erg belangrijk. Kijk daarom ook eens naar de Alkotip doekjes, B.Brow primer en de Neicha Eye Brow master clear glue. De Alkotip doekjes zijn alcoholdoekjes waarmee je gemakkelijk en snel de huid voor de behandeling kunt ontsmetten. De B.Brow primer zorgt ervoor dat de wenkbrauwextension haartjes beter hechten aan de haartjes en huid waardoor ze langer blijven zitten. De Neicha Eye Brow master clear glue is een sterke lijm speciaal gericht op wenkbrauwextensions. Deze wenkbrauwlijm is transparant en droogt binnen 2-3 seconden. 

filter

Toont 1-12 uit 124 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Toont 1-12 uit 124 Producten

Toont 1-12 uit 124 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Toont 1-12 uit 124 Producten

post-nl

Gratis verzending binnen Nederland

vanaf € 50,00 excl. BTW

free-shipping

Gratis verzending naar België

vanaf € 100,00 excl. BTW

clock

Voor 16:00 uur besteld

is de zelfde werkdag verstuurd

bank

U kunt ook bij ons ophalen

maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30