• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
 • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
 • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
 • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30
Acryl basisopleiding (5 day bootcamp) Acrylic 5 day Bootcamp by Beauty Label Acryl basisopleiding (5 day bootcamp) Acryl basisopleiding (5 day bootcamp) Acryl basisopleiding (5 day bootcamp) Acryl basisopleiding (5 day bootcamp) Acryl basisopleiding (5 day bootcamp) Acryl basisopleiding (5 day bootcamp) Acryl basisopleiding (5 day bootcamp) Acryl basisopleiding (5 day bootcamp)
Acryl basisopleiding (5 day bootcamp)

Acryl basisopleiding (5 day bootcamp)

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ben jij op zoek naar een afwisselend beroep, houd je van beauty en verzorging, ben je praktisch ingesteld en houd je ervan om met mensen te werken? Dan is nagelstyliste worden echt iets voor jou. In deze opleiding leer je voldoende technieken om kunstnagels te kunnen zetten.  Je hebt de mogelijkheid om eindeloos creatief te zijn met allerlei verschillende producten en stijlen, je bent zelfstandig, je maakt je eigen keuzes. Na het volgen van de cursus ontvang je een certificaat.

Wij bieden een unieke complete en zeer intensieve nail training aan en dat in slechts 5 werkdagen.

Praktische Informatie:

Lesduur: 5 lesdagen 

Lestijden: 9.00 - 16.00 uur 

Totaalprijs : normaal €1099 nu €750

De lessen in onze academy worden gegeven door zeer ervaren docenten!

Inhoud cursus:

 • Productkennis;
 • Manicure / anatomie;
 • Hygiënische voorschriften;
 • Salon management;
 • Verlenging technieken d.m.v. tips & sjablonen;
 • Acryl clear / div kleuren;
 • Perfectie Vijltechnieken;
 • Na behandelingen en opvultechnieken (ook op het model);
 • Het maken van French (Reverse) op verschillende manieren & nagelbedverlenging;
 • Freestechniek;
 • Examen theorie en praktijk.

startdatum 24 Januari: lesdagen op 24-01, 25-01, 26-01, 27-01 & 28-01

startdatum 21 Februari: lesdagen op 21-02, 22-02, 23-02, 24-02 & 25-02

startdatum 21 Maart: lesdagen op 21-03, 22-03, 23-04, 24-03 & 25-03

Wij bieden de mogelijkheid om de cursus in delen te betalen. Neem in dit geval contact met ons op of kies voor de optie volledige betaling > SprayPay. Bij een aanbetaling is de optie gespreid betalen niet mogelijk.
 
Vanaf € 302,50 € 250,00
banner

Dag 1: Theoretische kennis acryl. De anatomie, M.G.O.D en het belangrijkste: de Mix Ratio van acryl leren. Dit is de juiste verhouding tussen liquid en poeder. Tips plaatsen, tips blenden, product op tips aan brengen en het vijlen.  Oefenen doen we op eigenhand.

 

Dag 2: Freestechnieken beginnen we mee. Deze zit inbegrepen bij het starterspakket. Je kunt die geheel naar eigenwens indelen, indien gewenst. Producten kopen kan natuurlijk ook in onze groothandel op locatie. We werken dag 2 op onze eigenhand. Het verlengen met tips. Tips plaatsen, tips blenden,  product plaatsen en perfecte vijl technieken en ook afwerken met een uv/les Gel polish top coat. Een strakke salon nagel.

 

Dag 3: Op een model de nagels verlengen met Acryl op sjablonen. Je leert tijdens deze dag het aanbrengen van Babyboom nagels. Babyboom nagels zijn French Manicure nagels met een geleidelijke overgang (ombre) tussen het witte en het roze gedeelte, in plaats van een harde smile lijn zoals bij een french / reverse. Babyboom nagels hebben daarin tegen een elegante, klassieke uitstraling en hebben als voordeel dat uitgroei minder snel zichtbaar is. Ook is er deze les een model nodig 

 

Dag 4: Tijdens deze dag besteden we tijd aan het goed en snel opvullen c.q. bijwerken van de kunstnagels. Een nagel groeit namelijk uit en om ervoor te zorgen dat jouw klant mooie nagels houdt, worden deze iedere drie tot vier weken opgevuld. Opvullen is één van de meest voorkomende behandeling in de salon. Soms laten nagels los, scheuren de nagels in of breken er hoekjes af: dan moet je weten hoe dit te herstellen. Kortom, een essentieel deel van jouw werk als nagelstyliste.

 

Dag 5: dag 5 is de laatste dag van deze cursus. Dat betekent dat op deze dag het examen theorie en praktijk wordt afgenomen. Voor deze dag heb je 1 model nodig voor een nieuwe set acryl nagels. Het is van belang dat het model geen kunstnagels of gel polish heeft op haar nagels. Na het examen en beoordeling  hebben we een evaluatie waarin we eventueel feedback of nog tips geven en is de cursus afgrond.

 


 

 

 

 

 

Lestijden: De opleiding volg je in 5 dagen van 9.00-16.00uur. Tijdens deze lesdagen verzorgen wij de koffie, thee & water. Indien je 1 van de geplande dagen niet kunt, kunnen we je doorplannen tijdens de volgende bootcamp. We zijn hier flexibel in, zodat jij het ook goed kunt inplannen.

 

Lunch: Bij de opleiding zit geen lunch inbegrepen.

Modellen: Je dient zelf te zorgen voor 2 modellen; voor dag 3 (nieuwe set) en 4 (opvullen) heb je 1 (het zelfde) model nodig en voor dag 5 heb je ook 1 model nodig (examen).

Starterspakket: Bij deze cursus zit een uitgebreid starterspakket inbegrepen. Je dient zelf te zorgen voor een oefenhand (indien je op een oefenhand wilt werken i.pv. eigen hand), freesmachine (kun je ook aanschaffen op locatie of huren)& een UV/LED lamp (kun je ook aanschaffen op locatie of huren).

Huurprijzen: Indien je geen UV/LED lamp hebt, kun deze deze voor €5 per dag bij ons huren of je kunt er een bij ons aanschaffen.

 

Huiswerk: Iedereen die begint met de opleiding nagelstyling is verbaasd over de hoeveelheid informatie en de technieken die nodig zijn om nagelstyling volledig te beheersen. Om de technieken onder de knie te krijgen, geven wij huiswerk mee. Naast de 5 lesdagen in de week bij Beauty label, ben je nog ongeveer 5-10 uur aan thuisstudie (praktijk) kwijt. Dit kan op modellen of op een Nail Trainer.

 

Wist je dat?
 • Na het afronden van de cursus,  je standaard 10% korting op ons assortiment ontvangt?
 • Je de opleiding ook gespreid kunt betalen?
 • Je alle producten op locatie in onze groothandel kunt bekijken?

We beschikken over een grote en super luxe ruimte, waarin je de opleiding gedurende 5 werkdagen kunt volgt. Je hebt hier overzicht over de groothandel en lounge ruimte. Indien je hierna nog verder wilt leren kunnen we eventueel extra lesdagen inplannen.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Acryl basisopleiding (5 day bootcamp)
post-nl

Gratis verzending binnen Nederland

vanaf € 50,00 excl. BTW

free-shipping

Gratis verzending naar België

vanaf € 100,00 excl. BTW

clock

Voor 16:00 uur besteld

is de zelfde werkdag verstuurd

bank

U kunt ook bij ons ophalen

maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30