• check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Beauty Label maakt voor het afhandelen van (een deel) van de betalingen in onze webshop gebruik van het platform Pay.nl. Pay.nl verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Pay.nl heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Pay.nl behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Pay.nl dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Pay.nl bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Voor vragen kunt u contact opnemen met [email protected].

Via de diensten van Pay.nl kan je gebruik maken van verschillende betaalmethodes.

De betaalmethoden die beschikbaar zijn in onze webshop:

Ideal

Visa / Mastercard

Achteraf betalen (Riverty)

Paypal

Bancontact

Apple Pay

Creditclick

Spaypay

Riverty (voorheen AfterPay)
Riverty voert voor www.beauty-label.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Rierty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.beauty-label.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Door te betalen met Riverty gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Riverty.

U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

 

©2023 Beauty Label, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en Beauty Label).