Deze maand alle Beauty Label Gelpolish nu voor maar €8,99

 • check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
 • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
 • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
 • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

LASH ACADEMY

Lash Academy bij Beauty Label

One by one basisopleiding - € 399,00 excl.

Deze cursus bestaat uit 1 zeer intensieve dag + een terugkomdag indien nodig.

Tijd: 09:00 tot 16:00 / Lunch pauze van 12:00 tot 12:30
Voor deze cursus, dien je 1 model mee te brengen vanaf 12:30.
Er zit een uitgebreid luxe starterspakket inbegrepen, waarmee je nog heel veel klanten kunt behandelen. Je leert deze dag alles op het gebied van wimperextensions. We beginnen met de theorie, daarna oefenen we op het oefenhoofd en na de lunch gaan we oefenen op je model. Ook krijg je tijdens de theorie een stukje salon management zodat je op een professionele manier te werk kunt gaan. We werken in zeer kleine groepjes, zodat we extra veel aandacht geven.

Meer informatie

Allround Wimperstyliste - € 499,- excl.

De allround wimperstyliste cursus bestaat uit 1 zeer intensieve dag + een terugkomdag indien nodig.

Tijd: 09:00 tot 16:00 / Lunch pauze van 12:00 tot 12:30
Voor deze cursus, dien je 1 model mee te brengen vanaf 12:30.
Er zit een uitgebreid luxe starterspakket inbegrepen, waarmee je nog heel veel klanten kunt behandelen. Op deze dag gaan we verder in het specialiseren van de wimperextensions door middel van verschillende technieken. Onze docenten scholen regelmatig bij, zodat we je alle nieuwste technieken kunnen aanbieden. We beginnen deze dag met de theorie, dan gaan we oefenen met de verschillende technieken, om 12:00 hebben we lunch en vanaf 12:30 tot 16:00 oefenen we op het model.
Na het afronden van de dag, krijg je een certificaat. We werken in zeer kleine groepjes, zodat we extra aandacht kunnen geven. Geïnteresseerd? Klik dan op meer informatie.

Meer informatie

The Lash Lift Academy by Mrs. Lashlift - € 299,00 excl.

Deze cursus bestaat uit 1 dag.

Tijd: 09:00 tot 13:00
Starterspakket zit inbegrepen t.w.v 199,- excl btw.
Voor deze cursus heb je 1 model nodig.
Met de cursus Lash lifting, werken we met de producten van Mrs. Lashlift. Je leert om de natuurlijke wimpers te liften (krullen) en ze te verven. Einde van de dag, ontvang je een certificaat. Ben je geintresseerd? Klik dan op meer informatie.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Kun je tijdens de cursus wimperextensions leren om nauwkeurig en geduldig te werken?

Het is belangrijk om, voor je de cursus wimperextensions gaat volgen, te bepalen of je iemand bent die van nature voldoende geduld heeft. Je bent namelijk lang met één behandeling bezig en bij de one by one techniek dien je constant geconcentreerd te zijn om deze toe te passen en ook dat je goed kunt zien. Bedenk dat de wimpers voor vrouwen erg belangrijk zijn en dat een verkeerde behandeling negatieve gevolgen kan hebben. In principe raden wij de cursus wimperextensions bij iedereen aan, omdat je bij ons leert hoe je je moet concentreren en hoe je materialen en producten kunt gebruiken. Op de cursus wimperextensions krijg je veel tips en leer je juiste technieken aan om mooie wimperextensions bij klanten te kunnen aanbrengen.

2. Waarom doe je er goed aan om de cursus wimperextensions bij Beauty Label te volgen?

Je zult tijdens de cursus wimperextensions merken dat er momenteel veel mensen zijn, die wimperextensions willen. In de cursus wimperextensions kunnen de stylistes veel uit eigen ervaringen vertellen, waardoor je een reëel beeld krijgt en zult merken dat je enthousiast zult worden. Je maakt, als toekomstig styliste, bij de cursus wimperextensions al gebruik van Beauty Label en zult deze producten ook in je eigen werk gebruiken. Je merkt gelijk de kwaliteit, waardoor je nog gemotiveerder kunt raken om de cursus wimperextensions op een goede manier af te ronden. Bedenk dat je daarna in staat bent full time met klanten te werken. Je kunt er later natuurlijk ook voor kiezen om, naast je huidige werk of bezigheden, wat extra geld te verdienen.

Onze stylistes tijdens de cursus wimperextensions De stylistes van de cursus wimperextensions zijn allemaal als ervaringsdeskundige begonnen. Zij lieten zelf wimperextensions plaatsen en raakten er zo enthousiast door dat zij simpelweg niet meer zonder wilden of konden. Dit kwam niet alleen door de zeer sexy uitstraling, maar ook doordat ze geen mascara meer op hoefden te doen. Onze stylistes raakten zo geestdriftig dat zij zelf een lange opleiding hebben gedaan en hierdoor dus als trainer fungeren. Tijdens de cursus wimperextensions zal je merken dat zij veel kennis en ervaring hebben, waardoor je voelt dat je in goede handen bent. De trainers zullen je, door hun eigen enthousiasme, motiveren en stimuleren, waardoor je merkt dat je tijdens de cursus wimperextensions zelf ook enthousiast wordt. Je bent na de cursus in staat om je vriendinnen, familie en andere mensen te kunnen helpen om er aantrekkelijker uit te zien. Je zult net zo geestdriftig raken als onze wimperstylistes, die de cursus wimperextensions aanbieden. Daarnaast ontvangt elke cursist bij ons 10% korting op elke bestelling in onze groothandel en in onze webshop!

3. Wat leer je tijdens de cursus wimperextensions?

De cursus wimperextensions wordt in kleine groepjes aangeboden. Daardoor heb je alle aandacht van de trainers die al jaren ervaring hebben. De cursus wordt in ons opleidings centrum in Maasdijk aangeboden en alle materialen en producten, die je nodig hebt, zitten bij de prijs inbegrepen. Het enige wat jij mee moet nemen, is je eigen model, die je in het tweede dagdeel van de cursus wimperextensions nodig hebt om te oefenen.. en je goede en vrolijke humeur. We zullen kort aangeven wat je in onze cursus leert en krijgt:

 • Je ontvangt in de cursus wimperextensions een theorieboek, wat je mag blijven gebruiken.
 • We laten zien welke materialen en producten we gebruiken en we laten ze je ervaren. We laten je hierbij verschillende soorten wimperextensions zien en voelen.
 • Je leert werken met de materialen en producten, die je in een starterspakket aangeboden krijgt. Dit starterspakket zit bij de prijs inbegrepen. Je mag dit meenemen, waardoor je zelf zeker 30 klanten van wimperextensions kunt voorzien.
 • Je leert hoe je klanten kunt adviseren, welke soorten wimperextensions geschikt zijn.
 • Je leert werken op een mannequinhoofd
 • Je leert werken op een echt model, die je zelf mee moet nemen.
 • We bieden je in de cursus wimperextensions hygiënevoorschriften aan, waarbij je informatie krijgt over de verzorging en het onderhoud van wimperextensions nadat deze geplaatst zijn.
 • Na de cursus wimperextensions bieden wij nazorg voor als je later vragen hebt. Ook zullen we je op de hoogte houden van nieuwe technieken en materialen.
 • Indien nodig kun je terugkomen voor een extra terugkomdag.

Prijs en inhoud van het starterspakket dat je tijdens de cursus wimperextensions krijgt. Je krijgt tijdens de cursus wimperextensions een starterspakket. Hiermee kun je gemiddeld 30 klanten van wimperextensions voorzien. In dit pakket zitten de volgende producten van Beauty Label:

 • 2 wimperextensions mix C en D krul
 • BL-12
 • BL-15
 • Microbrushes
 • Primer
 • luchtpompje
 • wimperborsteltjes
 • Glue platform
 • gel remover
 • no.1 Glue
 • S Tape
 • Eye patches

Je krijgt het certificaat “Beauty Label Wimperstyliste” na de cursus wimperextensions

Aan het eind van de cursus wimperextensions bieden wij, als je aan de eisen voldoet, een officieel certificaat aan waarmee je gelijk aan de slag kunt. Mocht je het niet halen, dan bieden wij kosteloos een extra studiedag aan, waardoor je alsnog het certificaat van Beauty Label kunt behalen.

Kosten van de cursus wimperextensions en aanvraag

De totale cursus kost, inclusief theorieboek, starterspakket en evt. gratis terugkomdag € 399,- exclusief BTW. Voor meer informatie/reservering van een cursusdatum kunt u contact met Beauty Label opnemen. Telefonisch: Via e-mail [email protected] Voor meer informatie kun je ook op onze website kijken www.beauty-label.nl

©2022 Beauty Label, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever ( Beauty Label).

Bekijk hieronder voor beschikbaarheid

Je kunt meteen een les toevoegen aan je winkelmandje

Allround Wimperstyliste Opties
Tuesday 18 June 2024
Wednesday 11 September 2024
Mrs. Lashlift Training Opties
Wednesday 11 September 2024
post-nl

Gratis verzending binnen Nederland

vanaf € 75,00 excl. BTW

free-shipping

Gratis verzending naar België

vanaf € 100,00 excl. BTW

clock

Voor 16:00 uur besteld

is de zelfde werkdag verstuurd

bank

U kunt ook bij ons ophalen

maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30