• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Lijm

Lijm producten

Het assortiment wimperlijm van Beauty Label bestaat uit drie varianten, algemene wimperlijm, striplashes wimperlijm en flarelashes wimperlijm. De standaard wimperlijm is speciaal voor de wimperextension plukjes. Deze wimperlijm is verkrijgbaar van de merken Beauty Label, Neicha en Blink. Stiplashes wimperlijm hebben wij verkrijgbaar van het merk Everlash. Deze lijm is speciaal voor de bandwimpers van Everlash. De Flare lashes wimperlijm hebben wij verkrijgbaar van het merk Everlash. Deze lijm is de afgelopen 40 jaar continue doorontwikkeld en daardoor één van de allerbeste in de markt. Verkrijgbaar in de transparante kleur en in het zwart.

Bij de aanschaf van wimperlijm moet je letten op de volgende eigenschappen, kleur, droogsnelheid, hechtingsduur en wel of niet hypoallergeen. Heb je klanten die last hebben van gevoelige ogen? Let er dan op dat je geen wimperlijm gebruikt met een sterkte damplucht. Bekijk bijvoorbeeld deze wimperlijm van Blink of deze van Neicha. Ook kun je wimperlijm combineren met een geur neutralisator. De neutralizer neutraliseert de lijm en zorgt ervoor dat klanten minder last hebben van de damp, en dus ook van tranende ogen en irritaties.

Je hebt de keuze uit transparante wimperlijm of wimperlijm met een zwarte kleur. Het voordeel van transparante wimperlijm is dat deze wit is wanneer je hem aanbrengt waardoor je precies ziet hoeveel lijm er op de wimper zit. Tijdens het drogen van de lijm verkleurd deze en wordt hij transparant. De zwarte wimperlijm verdicht de wimperextensions aan de onderkant en creëert een optische lijn, gelijk aan eyeliner.

Wimperlijm voor wimperextensions is sterke lijm die niet oplosbaar is in water. Indien je wimperextensions draagt in combinatie met make-up, let er dan op dat geen make up remover gebruikt op oliebasis. Make up remover op oliebasis verwijderd namelijk ook de wimperlijm waardoor je de wimperextensions sneller verliest. Bekijk ook eens onze make-up en make up remover op waterbasis, deze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met wimperextensions. 

filter

Toont 1-12 uit 50 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Toont 1-12 uit 50 Producten