• check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Gebruiks­producten

Gebruiks­producten producten

Voor het aanbrengen, verzorgen en verwijderen van wimperextensions zijn er vele gebruiksproducten. Deze vergemakkelijken het aanbrengen en zorgen voor een mooi resultaat. Ons assortiment bestaat uit tape en accessoires, lijmstenen, lijmringen, microbrushes, borsteltjes, wimperpermanent en oefenbenodigdheden.

Tape is een fijn gebruiksproduct dat de huid beschermt tijdens de behandeling. Er zijn vele soorten en types tape met elk zijn eigen functie. In het assortiment hebben wij roltape, tape stickers, tapehouders en hydrogel tape. Hydrogel tape is pluisvrij en pijnloos te verwijderen. 3M tape is speciaal voor de one by one techniek, dit is de meest verkochte tape bij Beauty Label.

Lijmstenen en lijmringen zijn ook een ideaal gebruiksproduct dat het aanbrengen van de wimperextensions vergemakkelijkt. Met het gebruik van een lijmring verklein je de afstand tussen de wimperextensions en de lijm, hierdoor versnel je de behandeling. De Square plate is een lijmsteen waar je lijmcups makkelijk in kunt zetten waardoor je de steen schoon houd en gemakkelijk bij de lijm kunt.

De microbrushes en mascaraborsteltjes zijn niet alleen ideaal voor het voorbehandelen en reinigen van de natuurlijke wimpers voordat je de wimperextensions aanbrengt. Het zijn ook leuke relatiegeschenken aan je klanten. De borsteltjes zijn verkrijgbaar in veel diverse en gezellige kleuren. Bekijk hier alle varianten en kleuren.

Ben je net begonnen met het plaatsen van wimperextensions of wil je graag leren hoe je ze moet aanbrengen? Dan hebben wij de perfecte oefenbenodigdheden voor je!  In ons assortiment hebben wij oefenwimpers, spiegels en een loepbril. 

filter

Toont 49-60 uit 248 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Toont 49-60 uit 248 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
post-nl

Gratis verzending binnen Nederland

vanaf € 75,00 excl. BTW

free-shipping

Gratis verzending naar België

vanaf € 100,00 excl. BTW

clock

Voor 16:00 uur besteld

is de zelfde werkdag verstuurd

bank

U kunt ook bij ons ophalen

maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30