• check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Beauty Label

Beauty Label producten

Beauty Label is ons eigen merk wimperextensions, binnen het merk hebben wij een breed assortiment. Silk wimperextensions, Luxury Lashes, Flat lashes, 2D 8D Lashes, Real Mink lashes, Special Lashes, Flare Lashes, Striplashes en onderwimpers. De wimperextensions van Beauty Label zijn van top kwaliteit en het meest verkochte product op Beauty-Label.nl.

De top wimperextensions zijn de Synthetische, Zijden en Real Mink. Synthetische wimperextensions hebben een natuurlijke glans en zijn erg zacht. Binnen dit type heb je de meeste keuze in maten, diktes, krullen en kleuren. Zijden wimperextensions voelen erg zacht aan en zijn licht van gewicht. Tijdens het dragen van deze wimperextensions voel je daarom nauwelijks dat je ze op hebt. In tegenstelling tot de synthetische variant zijn de zijden wimperextensions mat zwart van kleur. Real Mink wimperextensions zijn gemaakt van 100% echte nerts haartjes. Omdat deze variant helemaal natuurlijk is geven ze het meest natuurlijke effect en zijn ze hypoallergeen.

Binnen de varianten heb je een brede keuze uit het type krul. Allereest heb je wimperextensions met de B krul. Dit type krul is erg zacht maar wel scheper als de andere krullen. De C krul is een populaire krul, deze is zacht en geeft een mooie natuurlijk uitstraling. De D krul wimperextensions hebben de scherpste krul.  Ten slotte hebben wij nog de L krul en J krul in ons assortiment. De L Krul heeft een groter hechtingsoppervlak waardoor de wimper meer stevigheid heeft en langer blijft zitten. De J krul is een mooie, zachte krul.  

filter

Toont 97-108 uit 126 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Toont 97-108 uit 126 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
post-nl

Gratis verzending binnen Nederland

vanaf € 75,00 excl. BTW

free-shipping

Gratis verzending naar België

vanaf € 100,00 excl. BTW

clock

Voor 16:00 uur besteld

is de zelfde werkdag verstuurd

bank

U kunt ook bij ons ophalen

maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30