• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Nieuw bij Beauty Label

Young Nails Nagelverzorging

We zijn al jaren een zeer gewaarde producent van diverse producten op het gebied van wimper- en wenkbrauwextension, make-up en hieraan gerelateerde producten. De merken die wij aanbieden, zijn onder andere ons eigen merk Beauty Label en verder Blink, Godefroy, Marc Inbane, Allessandro, Neicha, Everlash, Caption en nu dus ook Young Nails. Naast het door ons zelf ontwikkelde product ‘Beauty Label’ kunnen wij zeker trots zijn op de andere producten die we aanbieden. Beauty Label is ontwikkeld op gebied van wimper- en wenkbrauwextensions en alle producten die u nodig hebt om de extensions aan te brengen, te stileren en te verzorgen. De afgelopen jaren zijn we ook bezig geweest om uitmuntende make-up artikelen te produceren. Beauty Label staat door uitmuntende producten en stylistes al jaren bekend als toonaangevend op het gebied van wimpers en wenkbrauwen. We streven naar professionaliteit, waarbij onze medewerkers geselecteerd zijn op grond van uitstekende kennis, vaardigheden en ervaring. Daarnaast bieden we cursussen aan om ook anderen deel uit te laten maken van onze kring van professionele medewerkers die met onze producten werken. In het onderstaande artikel richten we ons vooral op de producten van Young Nails. Dit product is meer geschikt voor professionele salons en minder om door particulieren zelf aangebracht te worden. Op de webshop www.beauty-label.nl kunt u de producten uitvoerig bekijken en online bestellen, een afspraak maken voor een behandeling of u aanmelden voor de cursussen die we aanbieden. U kunt ons ook e-mailen op [email protected] of bellen naar 06-22055921 / 06-18752625.

Young Nails: het gevolg van ondernemerslust en passie

 

Young Nails Inc. startte zo’n 20 jaar geleden als kleine nagelsalon, doordat mevrouw Young Salo besloot haar liefde voor de nagelindustrie te gebruiken om voor zichzelf te beginnen. Mevrouw Salo had zoveel ondernemersbloed dat ze, met hulp van haar twee zoons Greg en Habib, in staat was om een toonaangevend bedrijf op het gebied van ‘nagels’ op te zetten. Het werd uiteindelijk dus een familiebedrijf met fantastische producten op het gebied van de professionele nagelverzorging. Ook bieden zij producten en diensten op gebied van opleidingen om stylistes en andere professionals te leren hoe zij met de Young Nails producten moeten werken. Bijzonder aan de kracht van Young Nails is dat de moeder een zeer inventieve en passionele vrouw was, die oog had voor het ontwikkelen van een bedrijf. Greg was in eerste instantie een brandweerman en vond het eigenlijk prettiger om zijn moeder te ondersteunen. Hij besloot daarom om te switchen naar iets heel anders en werd dus onderdeel van het bedrijf Young Nails. Ook Greg is een zeer gepassioneerd persoon, die oog heeft voor dat wat mensen nodig hebben om gelukkig te zijn. Hij kan zich heel goed in de denkwereld van vrouwen inleven en dus ook in dat wat vrouwen mooi vinden. Toen hij net in de nagelindustrie startte, merkte hij al snel dat deze bedrijfsvorm de weg kwijt was en meer geënt was op winst maken, dan op het aanbieden van een product zoals die eigen bedoeld moet zijn om mensen daadwerkelijk te helpen. Zijn jongere broer volgde hem een paar jaar later. Habib was als medicus begonnen en had daarna al een switch naar de muziekwereld gemaakt, maar besloot uiteindelijk zijn moeder en broer te volgen. Hij wordt wel gezien als de creatieveling van de twee broers. Met zijn creativiteit voor het bedrijfsleven, reclame en strategieën was hij dus een waardevolle aanvulling, voor Young Nails. Samen besloten ze de nagelproducten te baseren op het snel, mooi en duurzaam maken van dit product. Daarbij wilde de gebroeders Salo dat nagelstylistes hun werk weer op een goede manier konden doen en dat particulieren weer vertrouwen kregen dat zij uitmuntende resultaten konden bereiken door naar een salon te gaan. Doordat klanten al snel zagen dat het resultaat veel mooier was als ze naar een salon gingen, sloeg hun idee zo aan dat er uiteindelijk een bedrijf ontstond dat naar meer dan 45 landen exporteert en tegenwoordig wereldwijd bekend staat om producten van uitmuntende kwaliteit.

 

Young Nails: De missie van dit merk

 

De Young Nails familie stelt dat hun producten speciaal bedoeld zijn klanten te zien als diegene waar het allemaal om moet draaien, maar dan wel door het werk vooral door stylistes te laten doen. Daarbij delen ze de gedachte van Beauty Label, waarbij ze stellen dat Young Nails echt moet staan voor een ongeëvenaarde kwaliteit, waarbij jij als klant verwend mag worden met goede producten en goede behandelingen. Daarbij is het voor Young Nails ook belangrijk dat de producten betaalbaar zijn. Dit betekent dat zij een zeer goed product aanbieden, waarbij ze met absolute stelligheid kunnen aangeven dat de producten van Young Nails 100% betrouwbaar zijn. Zij willen de klant niet één keer helpen, maar ze willen ook dat de klant terug blijft komen. Daarom willen zij niet alleen de beste kwaliteit producten, maar zijn zij er ook trots op als klanten aangeven dat ze werkelijk zeer tevreden zijn. Daarom heeft Beauty Label dan ook gekozen voor de producten van Young Nails. Volgens de makers van Young Nails zijn de producten niet alleen zeer mooi, maar kunnen ze ook nog eens snel en zeer makkelijk aangebracht worden. Wij hebben al geregeld met Young Nails producten gewerkt en kunnen dan ook zeker garanderen dat Young Nails niet overdrijft. De producten voldoen aan de eisen die gesteld mogen worden en we horen dan ook geregeld van klanten dat de nagels ook niet snel meer loslaten. De producten zijn uitvoerig getest door productontwikkelaars, chemici en klanttevredenheidsonderzoeken en de resultaten die daaruit voortkomen zijn zeer goed. De missie van Young Nails wordt als volgt geformuleerd:

 

Het vervaardigen van de beste kwaliteit producten, waarbij Young Nails u

laat zien hoe u deze kunt gebruiken met ongelooflijke resultaten als gevolg.

Young Nails; unieke producten

 

Tevredenheid door verzorgde en verfraaide nagels

 

Veel mensen gebruiken nagellak en zijn dan blij als hun nagels er mooi en verzorgd uitzien. Ze vinden het ook fijn als ze op een snelle en makkelijke manier nagellak aan kunnen brengen. Toch is dit jarenlang niet echt zo makkelijk geweest. Het duurde vaak erg lang voor de nagels droog waren, de lak bladderde van de nagels of er waren opeens beschadigingen als je ergens tegenaan kwam. Ook het verwijderen van de nagellak gaat niet altijd even goed en makkelijk, waarbij je altijd wel te maken hebt met restjes die onder de nagelrand blijven zitten. We hoorden dan ook vaak van onze klanten dat ze om die reden dan maar geen nagellak namen. Pas nadat wij hun nagels behandelden en ze merkten dat onze producten wel zeer goed zijn en niet snel van de nagels afgingen, konden wij klanten overtuigen dat de producten van onder andere Young Nails niet alleen voor een zeer goed resultaat zorgen, maar dat het verzorgen van de nagels en het weer verwijderen van de nagellak ook nog eens zeer goed en probleemloos ging. We kunnen u dan ook zeker vol overgave aangeven dat u met de producten van Young Nails erg tevreden kunt zijn en u nooit meer last heeft van een ontevreden gevoel. Met Young Nails nagelproducten kunt u dus probleemloos uw nagels verzorgen en verfraaien. Doordat de producten voor professionals zeer handig zijn om mee te werken, kunt u zelfs als u haast hebt, de producten snel aan laten brengen. Wij raden onze klanten dan ook aan om minimaal éénmaal gebruik te maken van een professionele styliste, zodat u kunt zien hoe mooi het resultaat kan zijn. Natuurlijk kunt u, als klant, het daarna wel zelf doen, maar het aanbrengen van dit product kan toch het best door een vakkundig iemand gedaan worden. Voordeel van een behandeling met de Young Nails collectie is dat stylistes weten wanneer er een bepaald product gebruikt moet worden. Zij zien gelijk in welke staat uw nagels zijn en welke poeder, gel of lak het best gebruikt kan worden. Elke nagelstylist zal aan kunnen geven, waarom u het best een bepaald product kunt gebruiken. Iedere nagel is gewoon weer anders en dan is een bepaald product of soms zelfs een combinatie van producten nodig. Op onze website www.beauty-label.nl bieden wij de collectie van Young Nails aan, zodat u daar kunt kijken. Ook kunt u daar een behandeling aanvragen, maar dan vooral voor het aanbrengen van wimper- en wenkbrauwextensions of een cursus daarvoor.

 

Hoogwaardige producten

Mensen, die voor de producten van Young Nails kiezen, zijn bewust dat zij een uitmuntende smaak hebben voor datgene wat er op dit gebied te verkrijgen is. Deskundigen bij Young Nails, Caption en Beauty Label kunnen hierbij prima onderscheiden wat nu precies de beste producten zijn. Voor u als klant is dit soms wat moeilijker en bent u toch afhankelijk van de keuze die wij voor u maken. Daarom maken wij het wat makkelijker voor onze klanten door het beste van het beste te selecteren. U kunt er dus, bij alle producten die u kiest, vanuit gaan dat wij al voor topkwaliteit zorgen. Van Young Nails mag namelijk verwacht worden dat zij hoogwaardige acryl- en gelproducten aanbieden. Zoals we al genoemd hebben, is Young Nails gericht op het ontwikkelen van haar producten vanuit het oogpunt van nagelstylistes. Het is niet voor niets dat er zo’n breed assortiment is. Iedere nagel is weer anders en het is voor nagelstylistes erg belangrijk dat zij snel en makkelijk kunnen kiezen uit producten die voor een bepaalde nagel geschikt zijn. Natuurlijk is het daarbij belangrijk dat u als klant ook mee kunt bepalen welk product u het mooist vindt. Waar onze stylistes het product aanbevelen dat puur technisch het beste bij u past, zal uzelf kunnen bepalen, welke kleur, stijl en lengte u voor uw nagels wilt. Iemand die een sport of beroep heeft, waar het niet aan te raden is om lange nagels te hebben, zal meestal kiezen voor kortere nagels. De styliste zal bij iedereen ook de overweging geven of u het best kunt kiezen voor een acryl nagel of dat gel beter is. De acryl is bijvoorbeeld weer beter om de nagelplaat te hervormen en de nagel sterker te maken. Acryl kan namelijk prima gebruikt worden voor het opbouwen van een natuurlijke nagel. Gel daarentegen is weer beter voor de afwerking of voor mensen die van nature al sterke en mooie nagels hebben. Gel kent daarbij een grotere veelzijdigheid. U kunt soms ook kiezen voor een combinatie van beide producten.

 

Waarom kiezen voor de producten van Young Nails?

Het antwoord hierop is eigenlijk simpel. Wij helpen u als klant door producten van topkwaliteit voor u te selecteren. Young Nails op haar beurt is weer in staat om producten te ontwikkelen, die makkelijk aangebracht kunnen worden en ook nog eens zeer mooi en duurzaam zijn. We kunnen gerust stellen dat de acryl en gel binnen de 4 weken nooit loslaat, althans zolang u dit wenst. Dit kunnen wij 100% garanderen, omdat er geregeld tests en onderzoeken worden uitgevoerd om te bekijken of de producten datgene bieden wat de producenten zeggen dat zij bieden. Zowel de gel en acryl als de producten voor de manicure zijn dan ook getest door onderzoekers, chemici en nagelstylistes. Belangrijk is ook dat de producten lang houdbaar zijn. Young Nails acryl, vloeistof, poeders en gel kunnen zeker 12 maanden bewaard worden, mits bewaard in optimale omstandigheden. Hierbij wordt bedoeld op kamertemperatuur en geen direct zonlicht. U kunt er dus vanuit gaan dat Young Nails het neusje van de zalm is en ronduit fantastisch is om u aan te bieden.

 

Young Nails producten bij Beauty Label bestellen

 

In het volgende gedeelte bespreken we de collectie van Young Nails, die wij bij Beauty Label aanbieden. Natuurlijk kunnen wij niet alle producten bij naam noemen. Hiervoor raden wij u aan om onze website te bekijken. Daar kunt u alle producten van Young Nails bekijken en bestellen. Ook hebben we naast de producten van de topmerken Beauty Label, Young Nails en Caption merken als Blink, Everlash, Neicha, Godefroy, Marc Inbane en Alessandro. Ook deze merken kunnen gezien worden als het beste van het beste. Heeft u interesse in de producten van Beauty Label, Young Nails en andere merken dan raden wij u aan om op www.beauty-label.nl te bekijken wat u graag wilt en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

 

De collectie van Young Nails

Young Nails heeft in haar collectie producten van acryl, gel en nail-art. Het zijn fantastische producten, waarbij klanten zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. Young Nails biedt daarbij diverse producten om de acryl, gel en nail-art aan te brengen, zoals sjablonen, penselen, vijlen, freesbitjes, tips, lijm en celstofdeppers. Omdat deze producten het best door professionals aangebracht kunnen worden, verwijzen wij ook naar het productmerk ‘Caption’. Ook dit is ontwikkeld door de gebroeders Young en is beter geschikt om zelf aan te kunnen brengen. Wij raden u aan om het artikel, dat speciaal voor Caption geschreven is, ook eens te lezen. Ook dit product is overigens een fantastisch product. Hieronder bespreken we de hoofdcollectie die Young Nails aanbiedt. Natuurlijk kunnen we niet alle producten bij naam noemen, waardoor we u graag naar onze webshop op www.beauty-label.nl verwijzen. Daar kunt u alle artikelen die wij aanbieden bekijken. Ook kunt u contact met ons opnemen om te bespreken welk product voor u het beste is. Wij staan u graag te woord.

 

Acryl nail powders

Acryl is verkrijgbaar in speed en core versie. Young Nails heeft verschillende producten binnen deze categorie. Men heeft corepowder, speedpowder, coverpowder, liquid en glitters. Core acryl is langzaam uithardend met een verwerktijd van 60 tot 90 seconden. Speed acryl is snel uithardend met een verwerkingstijd van 45 tot 60 seconden. De powders zien er, na aanbrengen, als glas uit en sommigen zijn zeer geschikt voor mensen die van zichzelf al mooie nagels hebben. Anderen zijn weer meer geschikt voor mensen die minder mooie nagels hebben. Ook kunnen de powders gebruikt worden bij het creëren van designnagels of bij het mixen met glitters. De Young Nails poeders kunnen dus eindeloos gecombineerd worden, waarbij u uw eigen kleuren kunt samenstellen. Welke u dan ook gebruikt, de roze, de witte, de zwarte of welke andere kleur acryl dan ook, de mogelijkheden zijn eindeloos. Uniek is dat alle Young Nails acrylpoeders gemaakt zijn met de EPB-technologie, waardoor het bij het mengen van de poeder uitgesloten is dat er luchtbelletjes komen. Ook is er geen kristallisatie mogelijk. Verder zijn er nog veel meer voordelen zoals onder andere de mooie strakke kleurstelling, de stevigheid en wat zeker niet onbelangrijk is, de duurzaamheid van de producten.

Acryl bestaat uit een systeem, waarbij poeder en liquid met elkaar vermengd worden en er een zacht papje ontstaat. De Nail Liquid bestaat vooral uit EMA en is zo ontwikkeld dat er veel minder kans is op allergieën voor acrylaten. Ook ruikt de liquid minder sterk dan veel andere soorten liquids. Het kneedbaar balletje dat ontstaat, kan op de nagel aan worden aangebracht met behulp van een penseel. De acryl wordt binnen enkele minuten hard. Wij werken dus met dit product, omdat wij vinden dat dit een uitmuntende kwaliteit biedt om nagels van mensen er subliem uit te laten zien. Het product is geschikt voor mensen die nagelbijten, zoals bijvoorbeeld het semi-transparante, roze-satijnkleurige poeder. Dit is geschikt om de kleine onvolmaaktheden van de nagels te verbeteren, waardoor ook minder mooie of zachte nagels verbeterd worden. Acryl kan dus gebruikt worden om nagels te versterken, maar ook te verlengen met bijvoorbeeld een tip-Natural-French-Color. Ook kan dit met een sjabloon gedaan worden. Er zijn gekleurde, transparante en semi-transparante powders te verkrijgen en ook zijn er verschillende kleuren. Er zijn hierbij powders die een speciaal effect creëren, maar ook powders die een conservatieve look hebben. Ook kun je de powders natuurlijk mengen met glitters of er een designnagel van maken. Een aanrader is Protein Bond. Dit is een uniek product dat gebruikt kan worden in combinatie met acryl, gel of nagellak. Protein Bond bevat geen schadelijke stoffen en verbetert de conditie van de natuurlijke nagel en zorgt tevens voor een superieure hechting. Wij kennen geen enkel product dat met Protein Bond te vergelijken is. Dit product kan vergeleken worden met een dubbelzijdig plakband, waardoor er een superieure hechting is op de nagel, maar ook naar de kunstnagel toe. Dit product is aan te raden boven primers, die over het algemeen een schadelijk zuur bevatten en de natuurlijke nagels aantasten.

 

Gelproducten

De Young Nails Gel producten zijn van uitstekende kwaliteit en voortgekomen uit technieken die orthodontisten en andere tandtechnici ook gebruiken. Uit die branche komt namelijk de techniek van het verharden van tandvulling met gebruik van een UV-lamp. Young Nails past deze techniek ook toe met de gels. Gel is namelijk een product dat binnen een paar minuten uithard als het aan Ultra Violet licht wordt blootgesteld. De dunnere gels kunnen zelfs binnen 90 seconden onder een UV-lamp uitgehard worden. Daardoor is dit product dus vele malen sneller aan te brengen. De dunnere gels kunnen niet alleen als topcoat dienen voor de basisgel, maar ook op acryl aangebracht worden. De andere gels, die medium of dik zijn, zijn self-levelling en zeer geschikt voor het creëren of opbouwen van de nagel. Mensen die last hebben van nagelbijten of mensen die zwakke nagels hebben, kunnen deze dus prima herstellen met de Young Nails Build gel. Deze is volgens de Chain Entanglement Technology geproduceerd. Deze techniek zorgt ervoor dat de gel een uitstekende hechting heeft en er geen of bijna geen hittevorming bij het uitharden is. Net als de acryl producten kan de gel op verschillende manieren worden gebruikt voor het verstevigen, repareren en verlengen van natuurlijke nagels. Voordeel van de gel is dat deze bijna niet ruikt en ook zeker niet kan verbranden doordat de UV stralen niet heet zijn. Daarnaast ziet de gel er zeer natuurlijk uit en is de gel flexibel, waardoor de kans op scheurtjes bijna uitgesloten is. Een ander bijkomend voordeel is dat de kans op allergieën bijna nihil is.

 

De eerste stap is het aanbrengen van de doorzichtige basisgel, die in laagjes aangebracht wordt. Er is een medium viscositeit en de gel zorgt dat elk oneffenheid automatisch zal verdwijnen door het vermogen van self-levelling van de gel. Dit komt doordat de gel ook met behulp van de Chain Entanglement Technology gemaakt is. De basisgel werkt het best in combinatie met Protein Bond, wat we al noemden bij het gedeelte over acryl. De basecoat is dus het fundament om daarna verder te werken met Young Nails bouwgels, strijkgels en glansgels. Er zijn verschillende kleuren en structuren mogelijk in de uitgebreide productlijn van Young Nails. Overigens heeft Young Nails dunne, medium en dikke gels. Na het aanbrengen van de bouwgels kunt u dan de flexibele topcoat gel aanbrengen. Deze brengt u met een penseel aan en Young Nails garandeert dat deze topcoat ruim 4 weken een prachtige glans blijft behouden. Deze flexibele glans-laag is zeer geschikt voor het sealen van de Nail-art en voor het maken van speciale designs.

Nail art collectie

Absoluut prachtige resultaten kunt u met de Young Nails art collectie behalen. In woorden is bijna niet uit te drukken welke mogelijkheden er zijn. U kunt kiezen voor een holografisch accent met bijvoorbeeld folie of zelfklevende sjablonen. Hiermee kunt u een soort van tijdelijke tattoos en glitters aanbrengen. U kunt er ook voor kiezen plastic bits te gebruiken om licht en kleur te reflecteren. Deze producten zijn prima te gebruiken in combinatie met acryl. U kunt hierbij kiezen voor verschillende kleurpatronen en afbeeldingen, zoals bijvoorbeeld de look van een zeemeermin of het aanbrengen van een regenboog van glitters over de basiscoat. Er zijn oneindig veel kleuren en in combinatie met acryl en gel zult u verrukt zijn over wat er allemaal mogelijk is. Veel van de nail-art is te mengen met acryl, gel of andere glitter. Ook kunt u deze verwerken met Caption nagellak. Aan te raden zijn onder andere de metallic collectie, pastel collectie en de Las Vegas of Los Angeles collecties. Verder kunt u met de Young Nails Caption Art screens ook stempelen, waarbij er veel designs mogelijk zijn. Kijkt u eens bij de Dream Catcher collectie, waarbij er verschillende moderne designs zijn, zoals dierenprints, grafische prints en bloemenprints. Een andere unieke mogelijkheid is de Block Party collectie, die werkelijk fantastisch is door het speelse karakter van dit product. Aan dit product hoef je werkelijk niets meer te doen, omdat de acryl en glitters al samen zijn gevoegd. De naam Party zal zeker zijn eer aandoen, omdat het werkelijk een feest is om dit op je nagels aan te brengen. Om de juiste combinaties te gebruiken is het wel verstandig om hier eerst informatie over in te winnen of een cursus te doen. Onze ervaren stylistes zullen u zeker kunnen adviseren en met leuke ideeën komen. Zij weten precies welke kleuren goed met elkaar samen kunnen werken. Zoals we al aangeven, is het ondoenlijk om in woorden aan te geven hoe fantastisch het product is en hoeveel mogelijkheden er zijn. Wij raden u dan ook aan om op onze website te kijken en dan zelf te bepalen waar uw voorkeur naar uitgaat en waarmee u uw klanten wilt verrassen.

 

Mani Q

Er zijn in Nederland toch wel veel vrouwen die problemen met hun nagels hebben. Ze kunnen namelijk dun, minder sterk of poreus zijn. Vrouwen hebben dan de neiging om met verharders te werken, omdat ze denken dat het zo wel opgelost wordt. Ook zijn er vrouwen die dan toch een nagellak er overheen doen en zich afvragen waarom zij dan niet van die mooie nagels hebben. Probleem met verharders is dat de nagellak die je daar overheen aanbrengt na een paar dagen al gaat bladderen of beschadigt. Daarbij kiezen veel mensen ook nog eens producten die misschien wel helemaal niet goed zijn voor het type nagel dat ze hebben. Young Nails is in deze markt gesprongen en heeft Mani Q Color en Mani Q gel ontwikkeld. Deze producten kunnen ervoor zorgen dat uw nagelproblemen opgelost worden en dat u voortaan kunt genieten van zeer mooie en sterke natuurlijke nagels. Ook bent u dan gelijk af van het afbladderen van nagellak. Young Nails Mani Q is vooral zeer nuttig voor mensen die geen kunstnagels willen of door sport of beroep niet in staat zijn deze te kunnen gebruiken. Mani Q is een fantastische, transparante gel, waarbij de elasticiteit zo natuurlijk aanvoelt dat u niet eens doorheeft dat er iets op uw nagel zit. Zwakke nagels met scheurtjes of gespleten nagels zijn daarbij verleden tijd. Dit laatste komt, doordat dit product een verzorgende werking heeft, omdat het vocht in de nagels houdt. Hierdoor wordt er voorkomen dat de nagels beschadigd worden. Bijkomend genot is dat er meer dan 40 kleuren mogelijk zijn. Uw nagels worden dus niet alleen verstevigd, maar ook verfraaid door de prachtige kleuren en de spiegelglans die Young Nails Mani Q biedt. Door de duurzaamheid van dit product kunt u zeker 3 tot 4 weken genieten voordat u nieuwe aan hoeft te brengen. Wij raden wel aan om ook dit product door ervaren stylistes aan te laten brengen. Bent u heel handig, dan kunt u het na enige tijd wellicht zelf aanbrengen, doordat dit product net als een normale nagellak aangebracht wordt en met een LED lamp uitgehard wordt. De techniek voor het aanbrengen van de Mani Q kunt u, als u zelf in een salon werkt, in een eendaagse training aanleren, mits u weet hoe u op deskundig gebied nagellak aan kunt brengen.

 

Zoals we al meerdere malen aangegeven hebben, heeft Young Nails dit en veel andere producten vooral ontwikkeld voor nagelstylistes. Dit kan een prima extra dienst in een schoonheids-, kap- of nagelsalon zijn. De techniek is makkelijk aan te leren en een behandeling kost gemiddeld 25 minuten. Een salon kan dit soort werk ook zeker door een stagiaire of assistente laten doen. Het is ook prettig werken omdat de producten reukloos zijn en ook zeker geen allergische reacties op de huid oproepen.

 

Lomasi (fantastische bloem)

 

Lomasi is een lijn van huidverzorgingsproducten, bestaande uit scrub, bodylotion, bodycrème, desinfectiemiddelen en voet- en handmaskers. De producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten zeer lekkere geuren. Ook deze producten zijn uitvoerig getest en daaruit blijkt dat de producten werkzaam zijn. De gebroeders Salo hebben hiervoor de kennis van de indianen uit Noord-Amerika gebruikt. De term Lomasi komt uit de taal van deze indianen en betekent ‘fantastische bloem’. De naam is dus uitstekend gekozen, omdat de producten zeer lekkere geuren hebben. De geuren die u kunt verkrijgen zijn: Cucumber, Aloë, Mango, Coconut, Pomegranate en Ginger Limes. De crèmes van Lomasi zorgen voor een fijne hydratatie aan de handen en voeten, maar ook zeker aan andere delen van het lichaam. De lotion kan door zijn samenstelling makkelijk over de huid verspreid worden en wordt ook volledig door de huid opgenomen. De extracten en oliën die deze producten bevatten zorgen voor een zeer zachte huid. De crèmes zijn ook voor massage en als masker te gebruiken.

 

Ook de scrubs zijn zeer bijzonder, doordat men er geen zeezout in verwerkt heeft, maar suiker als basis wordt gebruikt in combinatie met diverse ingrediënten, waaronder etherische oliën. Het gevolg van deze unieke formule is dat er wel een zeer sterke dieptewerking is, maar de huid niet beschadigd wordt. De lotions die er in de scrub verwerkt zijn, doen hun werk zeer goed, waardoor het niet alleen voor de handen en de voeten aangeraden wordt, maar ook voor het hele lichaam. Men gebruikt in principe dezelfde geuren als bij de crèmes.

Een nieuw product dat men bij de Lomasi collectie heeft toegevoegd is de Cooling Clay Foot Masque, dat ook een goede werking op het lichaam heeft. De masque heeft niet alleen een reinigende werking op de huid, maar ook een helende en verkoelende werking. Aan dit product zijn lavendel en sinaasappel toegevoegd om het lichaam een zeer verlichtende en verzorgende ondersteuning te bieden.

Bestellen bij de groothandel van Beauty Label

Wij hebben gesproken over de producten van Young Nails. Natuurlijk bieden wij ook alle materialen en bijproducten die met deze collectie te maken hebben. Young Nails biedt dus niet alleen een uitgebreide collectie van nail powders, nail gels en nail-art. Ze biedt ook alle materialen om deze aan te brengen, te verwijderen en te verzorgen, zoals vijlen, tips en UV- en Ledlampen. Young Nails kan gezien worden als één van de marktleiders op het gebied van nagelverzorging. Wij hebben dit merk dan ook vol trots aan ons assortiment toegevoegd. Naast de andere producten die Beauty Label aanbiedt, raden we dan ook zeker aan om de producten van Young Nails te proberen. We bieden veel producten aan en houden nauwlettend in de gaten welke er bijkomen of verbeterd worden. We kunnen hierdoor stellen dat onze expertise nog meer uitgegroeid is tot een bedrijf met producten van uitzonderlijke kwaliteit. Ook hebben we naast de producten van de topmerken Beauty Label en Young Nails merken als Caption, Blink, Everlash, Neicha, Godefroy, Marc Inbane, Young Nails en Alessandro. U kunt op onze webshop via de groothandel wimperextensions, make-up en andere producten bestellen. Bent u benieuwd? Kijk dan op de website www.beauty-label.nl. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen diezelfde dag verstuurd worden. We doen de bestellingen via TNT post of DHL. Meestal duurt het versturen van een pakket één werkdag. U kunt op afspraak de bestelling ook bij ons afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten. Voor informatie kunt u op de website kijken, mailen naar [email protected] of bellen naar 06-22055921 / 06-33318866. U kunt informatie via het contactformulier opvragen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

 

  • ©2016 Beauty Label, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en Beauty Label).