• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Eyebrow extensions at Beauty Label

Het onderstaande artikel gaat over Patricia, die sinds kort wenkbrauwextensions heeft. Patricia is 24 jaar oud en heeft al jaren wimperextensions, maar heeft sinds enkele maanden ook wenkbrauwextensions. Toen ik aangaf dat ik artikelen voor Beauty Label schrijf, vond zij het erg leuk om haar bevindingen aan ons te vertellen. Zij raakte ook geïnteresseerd in de trainingen van Beauty Label, omdat zij het zelf ook zou willen leren. Haar moeder, die zelf ook kapster is, wilde het ook doen, omdat ze gehoord had dat de stylistes van Beauty Label zeer goed met hun werk bezig zijn. Zij bieden, naast trainingen voor wimperextensions, ook trainingen voor wenkbrauwextensions aan. Patricia heeft de wenkbrauwextensions dan ook bij iemand van Beauty Label laten doen. Hieronder vertelt Patricia over haar bevindingen bij Beauty Label en waarom zij wenkbrauwextensions wilde nemen en hoe het haar bevalt.

Je hebt al lang wimperextensions. Waarom wilde je ook wenkbrauwextensions nemen?

Ik heb, denk ik, al twee jaar wimperextensions en ik moet zeggen dat ik er nooit bij stil had gestaan om wenkbrauwextensions te nemen. Ik vond niet dat ik verkeerde wenkbrauwen had, maar mijn moeder, die mijn wimperextensions altijd deed, vertelde er op een dag over. Je weet hoe het gaat met moeders en dochters, eerst wilde ik het niet aannemen. Toch was ik wel nieuwsgierig naar wenkbrauwextensions en keek op Internet of dit iets voor mij zou zijn. Daar las ik dat er verschillende stijlen mogelijk zijn en dat het niet perse is voor mensen met minder mooie wenkbrauwen, maar ook gewoon om je wenkbrauwen nog mooier te maken. In die tijd liet ik wel eens mijn wenkbrauwen epileren, maar wenkbrauwextensions dus nog nooit. Ik kwam toen via Internet in contact met een kapster die bij Beauty Label de cursussen wimperextensions en wenkbrauwextensions had gedaan. Ik stuurde een foto op van mijn wenkbrauwen en vroeg om advies. Zij vertelde mij dat ze wel iets met mijn wenkbrauwen kon doen, omdat ze toch niet erg dik ingezaaid waren. Ze vertelde dat ze er meer accent op kon leggen door middel van epileren en wenkbrauwextensions. Ook vond ze dat ze wel wat verlengd konden worden. Ik overlegde het toen met mijn moeder, maar ik twijfelde nog wel.

Waarom heb je toen besloten om wenkbrauwextensions aan te laten brengen?

Veel van mijn vrienden en vriendinnen vroegen zich af, waarom ik wenkbrauwextensions zou laten plaatsen. Iedereen had zoiets van: joh, je hebt al mooie wenkbrauwen. Veel mensen begrepen het dus niet, waarom ik wenkbrauwextensions wilde plaatsen, maar uiteindelijk was het mijn vader, die mij liet besluiten om wenkbrauwextensions te nemen. Hij zei op een dag, joh luister niet naar mensen, doe wat je wilt. Als het mooi staat laat ik ze ook wel aanbrengen, dan worden mijn wenkbrauwen ook mooi. Hij zag het wel zitten als ik wenkbrauwextensions aan zou laten brengen. Het was natuurlijk een grapje, maar ik zag het in gedachten al voor me. Ik besloot toen om met die styliste te bellen en zij vertelde mij over wenkbrauwextensions en wat de mogelijkheden zijn. Zij zette zelf semipermanente wenkbrauwextensions, waarbij je kon kiezen tussen het verlengen van de wenkbrauwen of het verdikken. Ik besloot eigenlijk beiden te laten doen, zodat mijn wenkbrauwen wat voller zouden worden en ook wat langer.

Kun je wat meer over het plaatsen van wenkbrauwextensions vertellen?

De behandeling was in Den Haag bij de kapsalon waar ze eigenaar is. Ze had bij Beauty Label dus de cursussen gedaan en was dus nu ook gediplomeerd om wenkbrauwextensions aan te brengen. Het was een mooie salon en merkte aan de manier, waarop ze werkte dat ze wel goed wist waar ze mee bezig was. Ze begon met epileren om de lijn wat strakker te maken. Daarna verfde ze mijn wenkbrauwen, omdat ze vond dat ze iets te licht waren en dat het mooier zou staan als ze wat duidelijker naar voren zouden komen. Ik vond het wel apart dat ze ook wat verf op de huid aanbracht. Ze vertelde dat dit een mooi vol effect zou geven, omdat je dan op de plek, waar de wenkbrauwextensions zouden komen, geen open plekjes zou zien. Deze verf is huidvriendelijk en er is weinig kans op allergische reacties. Toen ik even in de spiegel keek, was ik al verrast. Het was gelijk al heel anders en ik dacht hm hoe zou het zijn als de extensions er ook bijkomen. Daarna begon ze met het plaatsen van de wenkbrauwextensions en dat was best wel een moeilijk werkje, omdat ze gebruik maakte van de one-by-one techniek. Hierbij worden de haartjes een voor een aangebracht. De haartjes werden met speciale lijm aangebracht, welke geen allergische reactie geven. De wenkbrauwextensions waren echt heel mooi en leken op echt haar. Toen ik uiteindelijk in de spiegel keek, dacht ik gelijk aan mijn vader. Hij zou ze ook willen, dacht ik. Nee hoor, grapje. Hij heeft al mooie dikke wenkbrauwen. Echt van die wilde mannenwenkbrauwen.

De wenkbrauwextensions worden dus op de wenkbrauw aangebracht. Vertel eens wat meer over de verzorging?

Nou, nadat ze de wenkbrauwextensions had aangebracht, kreeg ik wel te horen dat ik op moest passen. De lijm moest 24 uur drogen en voor die tijd moet je er echt voorzichtig mee zijn, anders vallen de haartjes gelijk uit. Daarom mocht ik ze al helemaal niet nat maken en moest ik, als ik mijn gezicht waste, er omheen reinigen. Ook na die 24 uur moet je oppassen dat je er niet te grof mee omgaat. Je moet er natuurlijk niet aan trekken of erin wrijven, anders komen de haartjes los. Maar dat doe je normaal ook niet vaak toch? Maar je hebt wel meer de neiging om, als je wenkbrauwextensions hebt, dit wel te doen. Beetje geestelijk denk ik. Verder doe je er goed aan geen make-up te gebruiken. Maar dat was geen probleem, omdat ik door de wenkbrauwextensions ook geen make-up nodig heb. Ze zijn zo mooi van zichzelf dat make-up echt overbodig is, denk ik. Het is wel belangrijk om ze er zelf ook niet af te halen. Daar was de styliste ook duidelijk in. Na twee weken ging ik voor onderhoud naar haar toe en toen gebruikte ze een speciale remover om de overgebleven wenkbrauwextensions te verwijderen. Deze remover weekt de lijm als het ware los, waardoor er geen beschadigingen komen en de natuurlijk haartjes niet uit je lichaam worden getrokken. Dus om je eigen haartjes niet kwijt te raken, is het belangrijk dat een professional dat doet.

Hoelang blijven wenkbrauwextensions zitten?

Dat is wel moeilijk te zeggen. Bij mij bleven ze bijna 2 weken zitten, maar ik ken ook wel mensen waarbij ze na een week al minder goed blijven zitten. Ik heb nog nagevraagd hoe het kan dat er verschillen zijn en dat heeft met een aantal redenen te maken. Bijvoorbeeld hoeveel wenkbrauwextensions je neemt of de groeicyclus van je haar. Natuurlijk ligt het ook aan jezelf, want je moet niet onnodig over de wenkbrauwextensions strijken. Daarnaast kan je, als je veel sport, natuurlijk ook sneller haartjes verliezen door zweet en zo. Verder ligt het er ook aan hoe de wenkbrauwextensions geplaatst worden. Als ze direct op de huid worden geplaatst, blijven de wenkbrauwextensions minder lang zitten, dan als die aan je natuurlijke haartjes geplaatst worden. Oh, en het ligt er ook aan hoe snel je eigen haartjes groeien en hoe snel je eigen haartjes er van nature uitvallen.

Zijn wenkbrauwextensions niet schadelijk voor je eigen wenkbrauwen?

Nee hoor, ik heb meerdere meiden gesproken en die hebben er al een tijdje heel veel plezier van. Ze gebruiken bij Beauty Label zeer goede producten, waardoor je in ieder geval erg weinig kans hebt om schade aan je huid of wenkbrauwen te krijgen. Ze gebruiken producten, die normaal gesproken geen allergische reacties oproepen, dus ze wekken geen huidklachten en dergelijken op. Je moet er zelf ook niet mee gaan rommelen. Het best kun je dus wenkbrauwextensions door een ervaren styliste aan laten brengen. Ik heb er zelf in ieder geval geen schadelijke dingen aan ondervonden.

Kun je wenkbrauwextensions van Beauty Label aan andere mensen aanraden?

Zeker weten. Ik ben erg blij met mijn wenkbrauwextensions. Ik vond mijn wenkbrauwen altijd een beetje leeg overkomen en nadat ik de behandeling had gehad, was ik echt heel tevreden. Mijn gezicht spreekt veel meer en als ik in de spiegel kijk, word ik er echt heel vrolijk van. Mijn vader en moeder vinden het ook erg mooi en mijn vader is nu nog trotser op zijn kleine meisje. Bekenden zagen gelijk dat ik het gedaan had, maar andere mensen zagen het niet en dachten dat ik van mijzelf zulke mooie wenkbrauwen heb. Dat komt omdat de producten van Beauty Label heel goed zijn. Ze gebruiken haartjes, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. In de ochtend had ik opeens heel erg veel tijd over, omdat ik geen make-up aan hoefde te brengen. Zelfs de rest van mijn gezicht had op de een of andere manier minder make-up nodig. Daardoor is het aanbrengen van wenkbrauwextensions op den duur zelfs goedkoper, omdat het je veel make-up scheelt. En weet je wat ook zo leuk is, mannen kijken nu ook veel meer naar mij en ik weet zeker dat dit door mijn wenkbrauwextensions komt. Gelukkig heb ik geen jaloerse vriend, want anders had ik al veel ruzie gehad.

Dank je wel Patricia voor dit openhartige en gezellige gesprek. Hopelijk blijf je tevreden over de producten van Beauty Label en onze stylistes.

Graag gedaan. Ik vind het ook leuk om er over te vertellen en ik weet bijna zeker dat ik tevreden blijf over Beauty Label en over de styliste die mijn wenkbrauwextensions doet.

Ben je benieuwd naar onze wenkbrauwextensions of andere topproducten?

Beauty stylists work with Beauty Label, which includes eyebrow extensions as well as different eyelash extensions. We also have many products from the top brands Beauty Label, Blink, Everlash, Marc Inbane and Alessandro. You can contact us to make your eyelashes and eyebrows more attractive, but you can also take courses to learn how to place eyebrow extensions and eyelash extensions with your clients. You can also order from our wholesaler via the website. Are you curious? Then check the website www.beauty-label.nl. You can register via the website or make orders via our webshop. Products ordered before 3 pm will be sent by mail the same day. We do the orders via TNT post or via DHL. Usually, sending a package takes 1 working day. You can also pick up the order from us by appointment. You pay no shipping costs. For information you can look at the website, email us at [email protected] or call the numbers 06-22055921 / 06-33318866.

© 2014 Beauty Label, Frank Post. All rights reserved. No part of this text may be reproduced, stored in an automated database, or made public, in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, or any other means, without prior written permission from the publishers (Frank Post and Beauty Label).