• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Neicha wimperextensions

Neicha wimperextensions nu ook bij Beauty Label te verkrijgen

Beauty Label biedt al geruime tijd uitstekende producten aan, waarbij we zelfs een eigen merk op de markt gebracht hebben, ‘Beauty Label’ extensions. Van dit merk bieden wij producten en materialen aan, waarmee u er zelf prachtig uitziet. We hebben de mogelijkheid u aan te leren hoe u zelf extensions bij andere mensen kunt plaatsen. Hiervoor hebben wij uitmuntende stylistes, die in onze salons op vakkundige wijze behandelingen bij mensen doen. Waar wij ooit begonnen met ons eigen merk en één styliste, zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen meerdere vakkundige stylistes aanbiedt, maar ook veel topproducten. Hierbij bieden wij niet alleen extensions aan, maar alles wat u nodig hebt om deze te kunnen plaatsen en verzorgen. Op de webshop www.beauty-label.nl bieden wij zeer veel producten aan van de merken Beauty Label, Blink, Everlash, Godefroy, Marc Inbane, Alessandro en Neicha wimperextensions. Op de webshop kunt u onze producten bekijken en bestellen. U kunt daar natuurlijk ook terecht voor een afspraak voor een behandeling of voor de cursussen die we aanbieden. U kunt ons ook e-mailen op [email protected] of bellen naar 06-22055921 / 06-18752625. Het artikel hier onder gaat over één van de topmerken, die wij aanbieden, namelijk Neicha wimperextensions. U zult lezen dat dit een prima product is met veel mogelijkheden.


Neicha wimperextensions kopen bij groothandel Beauty Label

Sinds kort bieden wij ook het merk Neicha aan. Dit merk biedt een uitgebreid assortiment wimperextensions, verzorgende producten en make-up aan. In principe bieden zij alles aan wat u als wimperstyliste nodig heeft of wat u zelf nodig hebt als u zelf extensions wilt laten plaatsen. Neicha biedt twee soorten wimperextensions. Ten eerste kunstzijde extensions. Deze zijn van de hoogste kwaliteit, glanzend, licht en zeer flexibel. Ten tweede biedt men echte zijden wimpers aan, die zeer luxueus zijn en nog meer glanzen dan de kunstzijden producten. Naast de producten van Beauty Label raden we dan ook zeker aan de producten van Neicha wimperextensions te proberen. U kunt uzelf zeker verwennen en er stralend uitzien.

Niet iedereen is bekend met de naam Neicha. Dit komt, omdat dit bedrijf lange tijd onder de naam ‘Let’s Glance’ bekend stond en sinds enige tijd de nieuwe naam is gaan dragen. Neicha Nederland is de exclusieve importeur van Neicha wimperextensions voor de Benelux. Dit merk kan zeker gezien worden als één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van extensions. Beauty Label heeft dit product dan ook met trots aan haar assortiment toegevoegd. Hierdoor kunnen wij blijven garanderen dat wij u de hoogste kwaliteit producten aan kunnen blijven bieden. We kunnen met trots aangeven dat wij nauw met Neicha Nederland samen werken en hierdoor ook distributeur zijn van uitstekende producten van Neicha. We kunnen stellen dat onze expertise nog meer uitgegroeid is tot een bedrijf met betrouwbare producten van uitzonderlijke kwaliteit. Heeft u interesse in de producten van Beauty Label, Neicha en andere merken dan raden wij u aan op www.beauty-label.nl te bekijken wat u graag wilt en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Neicha wimperextensions bieden u het uiterlijk van een superster

De Neicha wimperextensions zijn met recht zeer mooi te noemen. Zij laten uw ogen stralen en er nog mooier uitkomen. Onze ervaring met dit merk is dan ook zeer goed te noemen en onze klanten geven vaak aan dat zij tevreden zijn met Beauty Label en Neicha wimperextensions en natuurlijk ook de andere extensions van onder andere Blink, Everlash en Godefroy. Mensen die Neicha wimperextensions gebruiken, geven aan dat ze zelfverzekerder zijn geworden, doordat ze sprekende en heldere ogen hebben. Andere mensen tonen hierdoor automatisch meer respect, doordat ogen er krachtiger uitzien. Dit is niet zo verwonderlijk, want de ogen zijn toch het eerst waar we naar kijken als we met mensen communiceren. Iemand met duidelijke en sprekende ogen, spreekt ons daarbij veel meer aan, waardoor het contact een stuk makkelijker verloopt. Hieruit wordt dan het zelfvertrouwen gecreëerd omdat u merkt dat mensen u meer waarderen. Onze jarenlange ervaring met dit product zorgt ervoor dat ook wij overtuigd zijn geraakt van dit topmerk. Zowel de kunstzijde haartjes als de zijden haartjes zijn kwalitatief uitstekend en nauwelijks van echt te onderscheiden. Daardoor bieden wij tegenwoordig dus ook de topproducten van Neicha aan. In dit artikel geven wij een overzicht van de producten die we aanbieden. Wilt u echter meer producten bekijken, dan raden wij zeker aan om eens op www.beauty-label.nl te kijken wat wij nog meer bieden. Hieronder geven we een korte impressie van de producten van Neicha wimperextensions.

Extensions van Neicha

Zoals we al stelden biedt Neicha uitstekende producten aan. Beiden merken winnen steeds meer terrein in Nederland en worden ook populairder. In dit gedeelte bespreken we de Neicha wimperextensions en kunt u zelf bepalen waarom dit merk zo populair is geworden. We kunnen nu al verklappen dat u het met ons eens zult zijn dat de wimpers van Neicha een prachtige stijl hebben. Hierdoor kunt u zich een ster voelen en ook zo behandeld worden. Wilt u er sexy uitzien en mensen met uw ogen betoveren, dan zijn de extensions van Neicha een echte aanrader. De Neicha wimperextensions hebben de zachtheid van real mink wimperextensions, omdat men deze afgewerkt heeft met een glimmende zijden coating. Hierdoor zijn de extensions niet alleen zeer zacht, maar hebben ze ook een zeer mooie glans. Wanneer u dit artikel gelezen hebt, zult u merken dat het moeilijk kiezen is welke extensions u wilt. Daardoor raden wij u aan om contact met ons te zoeken. Onze specialistes kunnen adviseren, zodat u makkelijker tot een goede keuze kunt komen. De producten van Neicha zijn in drie verschillende krullen te verkrijgen: A, B en C krul. De wimperextensions van Neicha hebben echter, in vergelijking met andere merken, een scherpere krul. U moet dus met de volgende zaken rekening houden:

De A-Krul, heeft een platte krul die overeenkomt met de B-krul van andere merken.
De B-Krul, komt overeen met de C-Krul van andere merken.
De C-Krul, komt overeen met de D-Krul van andere merken.

Dit geldt voor alle producten, waardoor u daar wel steeds rekening mee moet houden. De extensions van Neicha zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens zeer voordelig qua prijs. Hieronder beschrijven we de Neicha wimperextensions.

Twinkle lashes

Twinkle lashes van Neicha zijn zeer luxueuze, glanzende extensions die erg veel volume aan uw wimpers bieden. Deze Twinkle lashes kunnen gezien worden als het nieuwste design op gebied van professionele wimperstylistes. De Twinkle lashes van Neicha zijn te verkrijgen in diverse krullen, lengtes en diktes. Ze hebben niet voor niets de naam ‘Twinkle’, omdat de extensions van zijde zijn gemaakt. Hierdoor glanzen ze, waardoor uw ogen stralen als sterren aan de hemel. Mensen zullen naar uw ogen kijken en zich afvragen hoe u aan zulke prachtige wimpers komt en hoe het komt dat uw ogen zo mooi zijn. Uw partner zal weer verliefd worden en zijn/haar ogen niet van u af kunnen houden.

Twinkle Slim lashes

De Twinkle Slim lashes zijn zeker de moeite waard om vernoemd te worden. Deze extensions zijn ook van zijde gemaakt en glanzen net zo prachtig als de Twinkle Lashes. Het unieke aan deze extensions is echter dat ze plat zijn in plaats van rond. Hierdoor kunnen ze zich veel beter op uw natuurlijke wimpers hechten. Verder zijn deze extensions erg licht, waardoor u nog minder het idee hebt dat u extensions draagt. Neicha geeft dan ook aan dat dit product nog lichter en zachter is dan alle andere wimperextensions. U kunt de Twinkle Slim lashes in diverse krullen, diktes en lengtes bestellen.

Premium lashes van Neicha

De Premium lashes van Neicha zijn zacht en glanzend en lijken het meest op echt nertshaar.
De extensions zijn gemaakt van hoogwaardig kunstzijde en zijn ultralicht en super zacht. Ze zijn nog zachter dan de zijden extensions De extensions bieden een luxueus uiterlijk. Deze extensions zijn een must voor elke professionele wimperstylist. Net als bij de andere extensions hebt u de keuze uit meerdere krullen, diktes en lengtes.

L lashes en Y lashes van Neicha

De L lashes van Neicha worden, zoals de naam al doet vermoeden, gekenmerkt door een L vormige krul. Doordat de wimperextensions in het begin recht lopen, kunnen ze wel heel goed op de bestaande wimpers hechten. De krul gaat na ongeveer 3 mm omhoog. De L lashes van Neicha zijn gemaakt van kunstzijde en hebben daardoor een supermooie glans over zich. Het unieke aan dit product is dat de haartjes van kunststof gemaakt zijn, maar ze lijken op echte haartjes van de nerts. Deze extensions zijn in meerdere krullen, diktes en lengtes te krijgen. Een andere vorm hebben de Y lashes. De Y lashes van Neicha zijn extensions in de vorm van een Y. Deze wimperextensions creëren meer volume, omdat ze zich aan het uiteinde splitsen. De dikte van de Y-Lashes is 0,20 en u kunt de Y Lashes in gemixte doosjes krijgen.