• check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Maandhoroscoop Weegschaal - Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - Maart 2019

Steenbok

Overzicht voor de Weegschaal

Voor de Weegschaal zal het 1ste deel van de maand zeer positief zijn. Het is ideaal voor je gezin en voor financiën, omdat je in beiden erg adequaat en daadkrachtig bent. Je kunt wel beter stoppen met grote uitgaven, zoals een nieuwe auto of huis. Waarschijnlijk zal je hier wel mee bezig zijn, omdat de Weegschaal toch wel iemand is die veel geld wil verdienen om luxe te leven. Beter kan je je even richten op achterstallig onderhoud van je huis, kantoor of ander onroerend goed, maar ook zeker op activiteiten die jouw gezinsleven een positieve boost geven. Je kunt denken aan het plannen van een grote reis in de zomer of iets anders wat door je familieleden erg zal worden gewaardeerd. Er wordt aangeraden jezelf te blijven en je niet een andere houding aan te meten als je denkt dat anderen hierom vragen. Positiviteit en waardering zullen voldoende zijn om lekker in je vel te zitten en anderen een goed gevoel te geven. Mensen die een eigen bedrijf hebben, kunnen verrast worden door nieuwe mogelijkheden als gevolg van veranderingen die op kunnen treden. Mensen die voor een baas werken, zullen over het algemeen weinig verandering meemaken. Zij zullen relaxt leven en genieten van dat wat ze bereiken. Het 2de deel van de maand is een prima periode voor het contact met vrienden, familie en een eventuele liefdespartner. Je bent empathisch en sympathiek en kunt hier veel mensen mee bekoren. Let op dat je niet teveel geld uitgeeft om het anderen naar de zin te maken. In je werk wordt aangeraden bij belangrijke taken goed na te denken wat en hoe je je werk af moet ronden. Zorg er in ieder geval voor dat je dingen goed controleert. Met name het negeren van de details kan problemen geven. Heb je een eigen bedrijf, houdt dan in de gaten dat er op technisch gebied problemen kunnen zijn. Houd dit dus in de gaten en vraag eventueel om hulp als blijkt dat er iets niet in orde is. Ga vooral niet afwachten. In het algemeen wordt er van je verwacht dat je deze periode discipline hebt en dat je duidelijk doelen dient te stellen.

Let op dat er mensen zijn, die te dominant worden, waardoor jij soms het gevoel hebt dat je met je rug tegen de muur staat. Het 3de deel van maart gebeuren er dingen, waar je erg verrast door kunt worden. Dit is een relaxte periode, maar met name in de liefde is er ruimte om te genieten van leuke activiteiten en spannende gebeurtenissen. Je mag best meer geven, dan je krijgt, maar doe dit alleen als je weet dat iemand anders dit ook voor jou zou doen. Bedenk dat vrijgevigheid en liefde zorgen dat je goodwill kweekt, waardoor je later vanzelf weer iets terug krijgt. Met name de laatste dagen van de maand kun je maar beter aandacht geven aan vrienden en familieleden die je lang niet gezien hebt. Hier kunnen veel mooie momenten uit voortkomen. Het is ook een periode om eens goed na te denken over dingen die je in het verleden hebt gedaan. Er zijn mogelijkheden dat iets, dat vroeger niet lukte, nu wel zal slagen. Let op dat je deze periode wel eens de neiging kunt hebben om bepaalde taken te verwaarlozen. Merk je dit aan jezelf, zorg dan gelijk dat je dit verandert.

Liefde en relaties

Venus die tot bijna het eind van de maand in de Waterman reist, zorgt dat de Weegschaal het gevoel heeft dat het nu al zomer is. Je liefdesleven is fijn en je voelt je zeer goed. Tegen zowel een partner als tegen anderen ben je charmant en sensitief. Je partner zal het fijn vinden dat je zo liefdevol bent en dat je de ander kunt verwennen met cadeautjes of leuke uitjes. Singles zijn zeer aantrekkelijk en charmant, waardoor ze een magnetische werking op mensen hebben. Je bent zeer spontaan, maar moet dus ook opletten dat er geregeld een romantisch of zelfs erotisch gehalte bij kan zitten. Het is een prima maand om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit kan voor vriendschap zijn, maar ook voor liefde. Gebonden mensen dienen grenzen aan te geven, voor zichzelf, maar ook voor anderen. Een misstap is zo gemaakt als er verleidingen zijn en dit kan dan grote gevolgen hebben. Ben je single, wees dan duidelijk voor jezelf, zodat je een ander geen dingen belooft die je niet waar kunt maken. Zowel gebonden mensen als singles mogen soms best buiten hun comfortzone treden, als je maar niet te ver over grenzen gaat. Heb je een stabiele en fijne relatie, dan hoef je je geen zorgen te maken en zal je alleen maar door je partner te verleiden zijn. Let op dat Mercurius van de 5de t/m de 28ste retrograde in de Vissen beweegt. Je zult sociaal en in de liefde geregeld sociaal en romantisch zijn, maar je emoties kunnen je wel eens parten spelen. Je weet niet zo goed hoe je jezelf kunt uiten en vooral op momenten dat je wat stress of spanning ervaart. Zorg er in dit geval voor dat je soms de tijd voor jezelf neemt. Breng jezelf dan in evenwicht door lekker te sporten, te mediteren en geregeld wat vaker te slapen. Ook zal het belangrijk zijn dat je met je partner of andere vertrouwde mensen over je gevoelens praat. Er wordt aangeraden om dus zeker tot de 28ste rustig aan te doen en te genieten van dat wat je krijgt. Tracht conflicten of misverstanden te voorkomen, omdat je anders de neiging hebt emoties niet meer onder controle te hebben.

Singles doen er deze maand goed aan van de romantiek te genieten, maar een serieuze relatie pas vanaf de 28ste kans te geven. Het is tot die tijd meer een periode om te genieten van losse contacten en erotiek. Daarna zal de energie veel gunstiger worden voor diepe romantiek en warme gevoelens. De periode van de 20ste t/m de 23ste versterkt de Volle Maan erotische gevoelens. Daarnaast komt de Zon in de passionele Ram. Hierdoor kun je soms wel wat impulsiever zijn en dit dien je dan onder controle te houden. Omdat de Maan in jouw sector van vrede en evenwicht reist, zal je hier waarschijnlijk wel in slagen en zal je gewoon lekker kunnen genieten van je partner of, als single, van mensen waar je meer gevoelens voor hebt, dan alleen maar vriendschap. Omdat Mars een uitdagende verbinding met Venus aangaat, dien je wel alert te zijn, dat je winnaarsmentaliteit versterkt wordt. Je bent zelf iemand die eerlijkheid nastreeft en zal meestal ethisch verantwoord gedrag vertonen. Dit kan echter veranderen als iemand oneerlijk handelt of jou onheus bejegent. Je kunt dan zelfs woedend worden en je emoties minder goed controleren. Vanaf de 26ste komt er romantische en fantasievolle energie als gevolg van Venus, die in de Vissen binnenkomt. Je kunt de maand dromerig en fantasievol afsluiten.

Carrière en zakelijkheden

Je kunt je de eerste dagen onzeker voelen en weet niet wat je wilt. Blijf geduldig en ga niet impulsief met van alles bezig. Vanaf de 3de zal je er vol voor gaan. Het zal belangrijk zijn met mensen samen te werken, advies te vragen en te bedenken dat het goed is gas terug te nemen. De 1ste periode van de maand is geschikt om over de toekomst na te denken. Er wordt aangeraden op een andere manier naar je werk te kijken en te analyseren hoe je je kunt profileren en ontwikkelen. Venus in de Waterman zorgt voor creativiteit en goede samenwerking. Je bent minder wisselvallig en in staat om deze maand cruciale dingen te doen om iets van het leven te maken. Lukt het opwindende energie van Venus om te zetten in praktische activiteiten, dan ben je geregeld in staat te verrassen. Ook krijg je veel waardering van anderen.

Van de 5de t/m de 28ste zal Mercurius retrograde in de Vissen bewegen. Daardoor zal je in staat zijn je op dagelijkse routines te richten. Je bent stabiel en in staat problemen en conflicten op te lossen. Er zijn in het verleden dingen gebeurd, die je nu adequaat en efficiënt aandacht kunt geven. Ook kun je een tweede kans krijgen voor iets wat eerst niet lukte. Vanaf de 6de gaat Uranus langdurig door de praktische Stier reizen. Er kunnen positieve veranderingen zijn. Omdat de energie gedurende lange tijd actief blijft, hoef je je niet te haasten. Er wordt aangeraden de 5de t/m de 7de culturele activiteiten te doen, omdat je dan intellectueel versterkt wordt. De 12de t/m de 15de is belangrijk om op je fysieke gesteldheid te letten. Er zijn veel activiteiten, zowel privé als in je werk. Hierdoor kan je moeite hebben in balans te blijven. De 16de t/m de 18de is er geluk en kans op goed nieuws. Je werkt hard, maar kunt gierig en egocentrisch worden. De 20ste en 21ste zijn geschikt voor sollicitaties, financiële zaken en vergaderingen. Vanaf de 24ste ben je meer op jezelf gericht en je doet er goed aan dit mensen duidelijk te maken. Dan zijn er geen misverstanden. Het eind van de maand zal Mars in de Tweelingen reizen en dit geeft vooral op intellectueel gebied veel kracht, waardoor er veel mogelijk is.

Mentale en fysieke gezondheid

Maart is een periode van ontdekkingen en het aanpakken van bepaalde problemen. Met name de Zon en Mars maken je een stuk sterker, waardoor je makkelijker met problemen om kunt gaan. Je hebt minder angsten en daardoor ook minder stress. Zorg dat je met relaties, zowel vriendschappelijk, familiaal als in de liefde wel zorgt voor rust en ontspanning zodat je een goede band met ze blijft houden. Tracht in ieder geval egocentrisme en veeleisendheid onder controle te houden, omdat deze eigenschappen je wel eens wat problemen kunnen geven. Fysiek gezien zal de retrograde Mercurius in de Vissen van de 5de t/m de 28ste je hoofd wat onder druk zetten, waardoor je geregeld met hoofdpijn te maken kunt krijgen.

Je kunt de hele maand dus wat vermoeide gevoelens hebben. Je doet er goed aan om geregeld even wat ontspanning te nemen. Doe aan yoga, meditatie of sport, maar dan wel wat relaxte activiteiten. Denk hierbij aan wandelen, fietsen of zwemmen. Je kunt dan al snel weer in balans raken. Let op met producten als koffie, energydrank, alcohol, roken of andere verslavingen. Deze lijken je veel energie te geven, maar uiteindelijk kosten ze je alleen maar energie. De Maan zal een goede invloed op je hebben. De 6de zal de Nieuwe Maan je een boost geven om met een bepaalde fysieke activiteit te starten, die jou erg veel goede gevoelens kan geven. Vanaf de 21ste zal de Nieuwe Maan je veel kracht bieden en kun je al een stuk minder moe zijn. De lente zal dus zeer goed ingeluid worden. Het is een prima periode om te wandelen en lekker te genieten van het zachte weer. Je kunt dan ook zeker balans in je leven vinden en kunt zowel mentaal als fysiek lekker in je vel zitten.