• check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Maandhoroscoop Waterman - Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - Maart 2019

Waterman

Algemeen

Watermannen, bereid je voor op een maand vol potentieel en mogelijkheden. Die gaan er zeker komen en zullen ervoor zorgen dat er veel goeds op je pad komt. Hoewel je het gewend bent om je verstand en kritische analyse te gebruiken, zal april je uitdagen om meer op je emoties en instincten te vertrouwen. Wees niet bang om impulsief te zijn, want soms leiden deze spontane reacties tot de meest verrassende en positieve uitkomsten. Laat je dus niet tegenhouden door mensen die vinden dat dit niet goed is. Jij weet dat het beste voor jezelf. De komende maand kan een tijd van grote verandering zijn, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Voel de energie van vernieuwing en sta open voor de kansen die zich aandienen. Ja, er kunnen negatieve emoties naar boven komen en je kunt momenten van frustratie ervaren, maar dit zijn slechts tijdelijke obstakels op je pad naar groei. Blijf kalm en blijf trouw aan je nuchtere en rationele zelf, zelfs als de emoties hoog oplopen. Je bent meestal een koele kikker, maar zal je niet snel uit het veld laten slaan. De tweede helft van de maand kan erg gunstig zijn voor zakelijke beslissingen, maar laat je niet leiden door emoties. Houd vast aan je innerlijke balans en vertrouw op je intuïtie. Familie zal een belangrijke rol spelen deze maand, dus omring jezelf met degenen die je steunen en begrijpen. In relaties is er ruimte voor herstel en groei, of het nu gaat om het herstellen van een verbroken band of het opnieuw verkennen van oude connecties. Wees geduldig en wees bereid om moeite te doen, want de beloningen kunnen groot zijn. Ja, je kunt een constante stroom van emotionele turbulentie ervaren, maar laat dit je niet ontmoedigen. Blijf trouw aan jezelf, wees eerlijk over je gevoelens en zoek steun wanneer dat nodig is. Dan zullen er zeker mensen zijn, die jou deze hulp zullen bieden. April biedt mogelijkheden voor groei, verandering en hernieuwde verbindingen. Blijf hoopvol, Waterman, en laat je licht schijnen, zelfs te midden van uitdagingen.

Liefde en relaties

Laten we ons onderdompelen in positieve energie van liefde en verbondenheid die er deze maand zijn. Er is een fijne en krachtige energie om de romantiek en de vriendschappen flink wat aandacht te geven. In relaties schijnt de passie helder en kun je jouw diepste emoties met je partner delen. Hoewel je in het openbaar misschien terughoudend lijkt te zijn, is jullie intimiteit en opwinding achter gesloten deuren echt betoverend. Jullie kunnen elkaar erg veel positieve energie geven en dat zal de band alleen maar toe laten nemen. Voel de vonken vliegen terwijl jullie elkaar verkennen en geniet van de sprankelende erotiek die jullie band versterkt. Probeer dan ook deze maand geregeld leuke activiteiten te plannen, die echt niet altijd even intens of avontuurlijk hoeven te zijn. Een avondje relaxt op de bank kan ook erg fijn zijn. Omdat er een intense energie is, kan er nog wel eens wat impulsiviteit zijn. Wees je hier dan wel bewust van en let op je eigen woorden en handelingen in interacties met anderen. Soms kan een scherpe tong anderen kwetsen. Maar weet je, je bent ook snel om je excuses aan te bieden en je hart te tonen, waardoor harmonie snel hersteld kan worden. Houd je emoties in balans en laat je vriendelijkheid en warmte stralen, want liefde en begrip zijn de sleutels tot verbondenheid. Voor singles is deze maand een uitnodiging om actief op zoek te gaan naar liefde en verbinding. Laat je hart leiden terwijl je nieuwe mensen ontmoet en geniet van de opwinding van het daten. En voor degenen die al in een relatie zijn, is dit een periode van verdieping en groei. Samen zullen jullie obstakels overwinnen en een sterke band opbouwen, gedreven door wederzijds begrip en liefde. Familie is een bron van positieve energie deze maand, dus omring jezelf met hun liefde en steun. Geniet van de warmte en saamhorigheid die familiebijeenkomsten brengen, en wees dankbaar voor de liefdevolle omgeving die jullie omringt. Laat je niet ontmoedigen door spirituele storingen na de 20ste, want jullie liefde zal sterker zijn dan welke uitdaging dan ook. Blijf flexibel en open voor veranderingen, want ze kunnen uiteindelijk leiden tot nog diepere verbindingen en groei. Dus omarm de liefde, koester de verbondenheid en wees open voor alle romantische mogelijkheden die deze maand te bieden heeft. Jullie zijn klaar om te stralen en te bloeien in liefde en harmonie. Singles kunnen emotioneel nog wel eens wat zwakker worden als ze meerdere maken een blauwtje lopen. Blijf vertrouwen dat het uiteindelijk heus wel goed komt.

Werk en financiën

April zal een maand vol creativiteit zijn, waardoor er mogelijkheden kunnen zijn voor mensen die in een setting werken, die met kunst, entertainment, muziek, reclame of andere creatieve beroepen te maken heeft. Ook mensen die in de handel zitten, zullen een goede maand meemaken, waarbij er flink wat winst te behalen valt. Je bent namelijk prima in staat op de juiste momenten te handelen en daar winst uit te behalen. Het eerste deel van de maand is het meest geschikt voor actieve werkzaamheden, waarbij je flink wat werk kunt verrichten. Het is ook een prima moment om zakenreizen te maken en naar plekken te gaan waar je met zakelijke contacten te maken krijgt. Mensen die al een beroep doen waar ze voornamelijk met hun handen werken, zullen in deze periode dus veel bereiken. Mensen die vooral intellectuele bezigheden hebben of mensen die veel bureauwerk doen, zullen dan minder goed geconcentreerd zijn, waardoor ze ook minder productief zijn. Het tweede deel van de maand laat een compleet ander beeld zien en is het een veel betere periode om juist bureauwerk te doen. Je bent zeer goed in het analyseren en organiseren van bepaalde activiteiten. Mensen die fysiek werk doen, kunnen in dit deel van de maand minder energiek zijn, terwijl mensen die denkwerk verrichten, juist actiever en fitter zijn. De gehele maand is prima om met onroerende goederen te handelen, waarbij het niet echt uitmaakt of het de verkoop of de inkoop is. Veel transacties zullen je goed afgaan en profijt opleveren. Toch zal er tot de 16de wel de meeste energie hangen, waardoor je in die periode de meeste kans maakt om winst te behalen bij investeringen of andere zakelijke transacties. Je zult hierbij waarschijnlijk ook steun van familie krijgen, waardoor je er niet alleen voorstaat. Doordat je iemand bent die toch altijd wel sterke normen en waarden heeft, zal je daar in april geregeld over nadenken. Je kunt je druk maken over zaken waar mensen mee bezig zijn, zoals het contact onderling, het vernietigen van het milieu en andere zaken die jou storen. Mensen die naar een baan zoeken, zullen deze maand minder kans maken, omdat de planeten hier niet gunstig voor staan. Je kunt wel om je heen kijken en alvast bedenken wat je wilt, maar het werkelijk solliciteren zal je een stuk moeilijker afgaan.

Fysieke en mentale gezondheid

Watermannen houden over het algemeen niet van heftige sporten, maar hebben wel veel pit. Doordat ze niet altijd even gezond leven, kunnen ze gedurende hun leven wel een vetlaagje opbouwen, maar dit zal hun niet zo storen. Het zijn aantrekkelijke mensen met diepliggende ogen en een gezicht die over het algemeen ernstig staat, maar tegelijk ook vriendelijkheid uitstraalt. De komende maand zullen de bloedsomloop, de kuiten en het ademhalingsstelsel kwetsbaar kunnen zijn. Het is dus belangrijk dat je voldoende beweegt, door geregeld te wandelen of aan een duursport te doen. Er is deze maand een storende planetaire invloed, waardoor je de neiging hebt risico’s te nemen. Je kunt daardoor wel eens te maken krijgen met ongelukken of andere situaties waarbij de gezondheid in gevaar komt. Je dient dus bijna de hele maand controle te houden als je in gevaarlijke situaties dreigt te komen. Je emoties zullen je parten spelen, waarbij je er verstandig aandoet om een flinke lading ratio te gebruiken als je ergens emotioneel door wordt. April zal dus de grootste bedreigingen krijgen in de vorm van intuïtie, zorgen en irritaties. Zorg voor voldoende gezonde voeding, omdat er ook tekenen zijn dat je maag en darmen problemen kunnen geven als je teveel vet gebruikt. Eet vooral vezelrijke voeding met fruit, groente en volkoren producten en laat alcohol, snoep en junkfood zoveel mogelijk achterwege.

Algemeen overzicht voor alle tekens

De 1ste gaat Mercurius retrograde bewegen, waardoor er een grotere kans is dat we emotioneel uit balans raken. Mensen zijn vatbaar voor irritatie en ongebruikelijke impulsiviteit. Tot de 7de borrelt frustratie onder de oppervlakte. Hierdoor is een gezonde uitlaatklep nodig om te voorkomen dat we uitbarsten. Er wordt aangeraden gezond te eten en geregeld naar buiten te gaan om frisse lucht te happen. Ook sport is belangrijk of minimaal het regelmatig doen van een wandeling of fietstochtje. Halverwege de 1ste week zullen intimiteit en passie versterkt worden en zorgen dat we erg veel behoefte aan erotiek en actie hebben. Let op dat er mensen zijn, die deze actie negatief op kunnen nemen en hun frustraties op anderen kunnen botvieren. Merk je dit aan jezelf, dan wordt aangeraden te bekijken wat je kunt doen om dit te verminderen. Identificeer stressoren voor frustratie, breng orde aan en gebruik je fantasie om het een en ander vorm te geven. Ook is het belangrijk ondersteuning te vragen als dit nodig is. De reden van de negatieve energie is de ongrijpbare beweging van retrograde Mercurius. Dit zal tot de 25ste in de vurige Ram plaatsvinden. Dit fenomeen kan energie instabiel maken en ongeduld, impulsiviteit en moedwillige acties brengen. We krijgen echter steun van Venus, die sierlijk in dezelfde Ram beweegt. Deze zorgt van de 5de t/m de 8ste voor harmonieuze vibraties. De 8ste zorgt een Zonsverduistering in de Ram voor een kosmische alliantie tussen retrograde bewegingen en verduistering, die tweede kansen en verlangens in ons los maken. Deze Zonsverduistering draagt een immense kracht die niet alleen de wereld om ons heen beïnvloedt, maar die gedurende een langere periode diep doordringt in onze innerlijke wereld. Het is een tijd van transformatie met mogelijkheden om slechte gewoontes af te leren. Op persoonlijk vlak vervagen ongezonde patronen of relaties vervagen en kan er een nieuw begin zijn. Leugens worden nu afgewend en waarheden komen aan het licht. Voor veel mensen is het een periode van bevrijding, waarin datgene dat niet meer nodig is, achtergelaten wordt en de ziel gereinigd wordt. Met de Zonsverduistering komen diepgewortelde geheimen aan het licht en kunnen we ons ook krachtig opladen.

Ook in de week van de 8ste tot 14de brengt de Zonsverduistering gunstige krachten, waardoor we ondernemingen kunnen starten. De retrograde Mercurius verbindt zich met de conjunctie van Mars en Saturnus. Deze brengt discipline en een focus om verstandig na te denken over aspiraties en toekomstige acties. De 15de tot 21ste kunnen emoties verstoord worden en zijn er haperingen in middelen of financiën. Wees echter niet bang, omdat er snel weer energie en vastberadenheid zijn om positieve veranderingen teweeg te brengen. In het weekend van de 19de tot de 21ste zal de Jupiter-Uranus conjunctie namelijk één van de belangrijkste aspecten van 2024 aankondigen. Deze stuwt ons naar een expansieve verandering, die ons op financieel gebied heil kunnen brengen. Vermijd machtsstrijd die ontstaat als mensen hun gelijk willen behalen en geduld verliezen. Dit kan tot frustratie of geweld leiden. Er wordt geadviseerd rust en ontspanning op te zoeken om stabiliteit te bewerkstelligen. De Zon zal rond de 19de naar de Stier reizen en dit zorgt voor een subtiele energieverschuiving. De Volle Schorpioenmaan van de 24ste brengt diep gewortelde zaken naar boven en zorgen voor emotionele extremiteiten en zware aangelegenheden. Toch zal deze energie ervoor zorgen dat we problemen bloot kunnen leggen, omdat Mercurius uitnodigt cruciale kwesties aan te pakken. Deze kunnen intens zijn en confrontatie hiermee kan cruciaal voor ontwikkeling en groei zijn. Met name de 22ste tot de 28ste kan de Maan emoties intensiveren. Dit spoort aan kwesties aan te pakken in plaats van ze te ontwijken en kan zorgen dat we met positieve gevolgen te maken krijgen. Als Mercurius de 29ste uit de retrograde stand komt, krijgen we een groter gevoel van controle en richting en kunnen we mogelijkheden krijgen. De 29ste is er gunstige energie voor fantasie en creativiteit. Dit zijn ideale omstandigheden voor spiritualiteit, kunst, muziek en andere vormen van creativiteit. Empathie is sterk aanwezig, maar aan de andere kant is er een waarschuwing voor een machtsstrijd en moeten we alert zijn op negatieve en zelfs donkere krachten. Er is echter ook positieve energie van Venus die de 29ste stabiliserende energie in de Stier brengt. Mars zal de 30ste in de Ram binnenkomen en dit geeft vitaliteit en enthousiasme met ruimte voor mooie initiatieven.