Maand juli alle  Color Acrylics van Beauty Label nu voor maar €5,99

  • check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Maandhoroscoop Tweelingen - Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Februari 2019

Tweelingen

Algemeen


Juli staat in het teken van krachtige planetaire energieën die je omgeving en relaties beïnvloeden. Dit is jouw kans om te groeien en bloeien, vooral in je interacties met je partner en gezin. Hoewel er momenten van uitdaging kunnen zijn, bieden deze juist waardevolle kansen om verbindingen te verdiepen en problemen op te lossen. Zie deze periode als een kans om je empathie en begrip voor anderen te versterken. Sta open voor verschillende perspectieven en omarm tolerantie en sympathie in je benadering. Dit helpt je om obstakels te overwinnen en relaties te versterken, waardoor de maand een waardevolle leerervaring wordt. Zakelijk gezien vraagt juli om scherpte en snel beslissingen nemen. Hoewel er vertragingen kunnen optreden door de invloeden van Uranus en Neptunus, is dit de perfecte tijd om je vastberadenheid te tonen en hard te werken aan je doelen. Zelfs als resultaten niet onmiddellijk zichtbaar zijn, zullen je inspanningen op de lange termijn vruchten afwerpen. Mercurius, jouw heersende planeet, moedigt je aan om niet te snel grote veranderingen door te voeren. Neem de tijd om je plannen te overdenken en wees geduldig; je zult zien dat je persoonlijke en professionele leven tegen het einde van de maand zal opbloeien. Besteed vooral aandacht aan je familie en besteed quality time met hen. Dit kan oude herinneringen ophalen en jullie band versterken.

Liefde en relaties


Juli biedt een kans om liefde en relaties te verdiepen, ondanks enkele uitdagingen. In het eerste deel van de maand kan de energie wat onvoorspelbaar zijn, vooral in je contacten met familie. Conflicten kunnen optreden, maar dit is een kans om je geduld en begrip te tonen. Luister naar anderen en vermijd situaties die onnodige spanningen veroorzaken. De liefde zelf bloeit deze maand, met veel hartstocht en warmte. Singles hebben een uitstekende maand om nieuwe mensen te ontmoeten en aantrekkingskracht uit te stralen. Ga er op uit, ontmoet nieuwe mensen, en geniet van de romantiek die op je pad komt. In bestaande relaties kan het af en toe wat wankel zijn, maar door aandacht en liefde te tonen, kun je de relatie versterken. Plan leuke uitjes met je partner en geniet van quality time samen. Dit bevordert niet alleen jullie band, maar zorgt ook voor een emotionele oppepper. Verwacht niet altijd dat anderen reageren zoals jij wilt, maar wees flexibel en geduldig. Het laatste deel van de maand zal je liefdevolle kant benadrukken, waardoor je liefde kunt geven en ontvangen in overvloed. Geniet van deze warme momenten en gebruik je sociale vaardigheden om liefde en verbinding aan te trekken. Het zal zowel voor singles als gebonden mensen een prima maand worden met veel kansen op de romantiek en fijne sociale contacten, waardoor je veel fijne momenten kunt beleven.

Werk en financiën


De maand juli is een uitstekende periode voor zowel nieuwe als gevestigde carrières. Als je op zoek bent naar een baan of net een opleiding hebt afgerond, is dit het perfecte moment om de arbeidsmarkt te verkennen. Wees proactief in je sollicitaties en kijk rond voor nieuwe kansen; je inspanningen zullen worden beloond. Voor degenen die al werken, is dit een goede tijd om te overwegen hoe je je werk kunt verbeteren, bijvoorbeeld door vanuit huis te werken of je werkpatroon aan te passen. Communiceer duidelijk met je huisgenoten of collega’s over de plannen die je hebt. Het is ook heel erg belangrijk om te zorgen dat jij andere mensen hun wensen en behoeften begrijpt. Dit bevordert een harmonieuze werksituatie. Mensen in communicatieberoepen of het onderwijs zullen deze maand een sterke spirituele energie ervaren, wat hun werk vruchtbaar en inspirerend maakt. Gebruik deze energie om creatief en productief te zijn en zoek inspiratie in de natuur om je spirituele kracht te versterken. Financieel biedt juli kansen om verstandige investeringen te doen en geld te besparen. Maak gebruik van je intellectuele kracht en vertrouw op traditioneel advies om weloverwogen beslissingen te nemen. Wees voorzichtig met risicovolle uitgaven en focus je op stabiele, beproefde methoden om je financiële doelen te bereiken. Je zult in staat zijn om rationeel en effectief om te gaan met werk en financiën, wat leidt tot een positieve en productieve maand.

Invloed op fysieke en mentale gezondheid


Voeding zal deze maand vooral belangrijk zijn, omdat je geregeld met familie of vrienden afspreekt en voor jou is het gezellig samen eten daar onmisbaar bij. Toch zal je hier wel mee op moeten passen en moet je dit niet te vaak doen. Je gezondheid kan opspelen, waardoor je er goed aandoet om, als je veel sociale contacten hebt, gezonde snacks en hapjes te bereiden. Op gebied van vruchtbaarheid, kan er deze maand een bijzondere energie hangen, waardoor het een prima maand is als je een kinderwens hebt. Dit heeft ook weer een nadeel als je geen kinderen wilt. Er wordt dan aangeraden om veilig te vrijen, omdat de kans, dat je zwanger raakt of als man een kind bij iemand verwekt, extreem groot is. Voor de Tweeling kan het door weersomstandigheden ook een periode zijn, waarbij deze problemen met de huid kan hebben. Let dus op als je in de zon bent dat je je huid inspireert. Ook na het douchen is het verstandig om je huid goed te verzorgen. Let wel op dat je de juiste producten gebruikt. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan citroen, koolzaadolie en zelfs groene erwten. Verder is het natuurlijk ook erg belangrijk om op andere gebieden gezond te leven. Sport of beweeg wat vaker en ga regelmatig naar buiten, omdat het zonlicht en schone lucht zeer weldadig voor je zijn. Het is een prima maand om je gevoel te uiten door te schrijven, kunstzinnig bezig te zijn of je gevoel in muziek te leggen. Dit zal je geestelijk een flinke impuls kunnen geven, waardoor je mentaal ook gezond kunt zijn.

Krachtige invloed van de Nieuwe en de Volle Maan


De Nieuwe Maan in Kreeft van 6 juli om 00:59 uur brengt emotionele vernieuwing en versterking van intuïtieve vermogens. De Kreeft zal helpen contact te maken met diepste gevoelens en onze innerlijke stem te volgen. Het is een uitstekend moment om emoties te bekijken en eventueel aan te passen als deze ons belemmeren. We bevelen aan voor jezelf duidelijk te maken wat jou intenties zijn voor deze maand, maar ook voor het verdere jaar. Schrijf nieuwe gewoonten en doelen op, vooral op gebied van emotioneel welzijn, thuis en familie. Creëer een kalme en harmonieuze omgeving door herinrichting of decoratie van je huis. Besteed ook tijd aan familie door gezamenlijke activiteiten en gesprekken. Zorg goed voor jezelf door te ontspannen met een warm bad, yoga, meditatie of door tijd in de natuur door te brengen. De Volle Maan zal 21 juli 2024 om 12:19 uur in Steenbok bewegen en benadrukt vooral discipline, verantwoordelijkheid en ambitie in carrière en professionele zaken. Het is een tijd van loslaten van oude structuren en beperkingen. Dit kan leiden tot afbreken van verouderde systemen en het creëren van ruimte voor nieuwe, productieve manieren van werken en leven. Ook deze tijd kan gunstig zijn om dingen te doen, waardoor je lekker in je vel zit en door doelen te stellen om je leven er op vooruit te laten gaan. Aanbevelingen liggen vooral op het formuleren van doelen en gebruik de tijd om doelen helder te formuleren en te visualiseren. Evalueer huidige plannen en strategieën en voer aanpassingen door waar nodig zijn. Mediteer en vooral op emotionele reacties en dingen die je kunt veranderen in carrière en ambities. Ruim verder je werkplek of thuisomgeving op. Je kunt dan nieuwe energie en mentale helderheid opdoen. Het zal een krachtige tijd worden voor emotionele vernieuwing en versterking van intuïtieve vermogens. Je kunt de hele maand contact maken met diepste gevoelens en je innerlijke stem. Het is een uitstekend moment om te reflecteren op wat ons emotionele veiligheid en comfort geeft, en om nieuwe emotionele patronen te ontwikkelen die ons welzijn bevorderen.

Algemeen overzicht voor alle tekens


In juli 2024 schijnt de sterrenhemel helder en inspirerend op ons leven, met een prachtige harmonie van planeten die unieke energie en zegeningen brengen. De maand belooft intense ervaringen, omdat de kosmos dynamische en vreedzame krachten brengt die ons leven op verrijkende wijze beïnvloeden. De Nieuwe Maan in Kreeft op 6 juli, om 00:59 uur, luidt een periode in van emotionele vernieuwing en versterking van intuïtieve vermogens. De Kreeft versterkt emoties en intuïtie en nodigt uit contact te maken met onze diepste gevoelens en te luisteren naar onze innerlijke stem. Dit is de perfecte tijd om te reflecteren op wat ons emotionele veiligheid en comfort biedt. We kunnen onze emoties onder de loep nemen en verbeteren, zodat ons welzijn en vreugde bevorderd worden. Jupiter, die tot 9 juni 2025 in Tweelingen verblijft, brengt een opwindende fase van verhoogde mentale activiteit en ook veel nieuwsgierigheid. Deze transit geeft een honger naar nieuwe ervaringen en inzichten. Overal om je heen zullen gesprekken, ontdekkingen en discussies bloeien. De Tweeling is al erg veelzijdig en communicatief sterk en. Vaardigheden zullen verbreed worden en we zullen veel meer drang hebben om nieuwe kennis op te nemen. Deze periode is uitermate gunstig voor creatieve activiteiten. We kunnen innovatieve ideeën hebben en nieuwe manieren vinden om ons uit te drukken. Hoewel deze honger naar kennis ook oppervlakkigheid kan geven, nodigt Jupiter in Tweelingen ons uit om open te staan voor nieuwe ervaringen, terwijl we minder bezig zijn met te analyseren. Venus blijft tot 11 juli in Kreeft en dit verdiept emoties en brengt empathie en sympathie in relaties. Deze periode vervult ons met een verlangen naar veiligheid en geborgenheid in ons liefdesleven, waardoor we onze partner willen ondersteunen en liefhebben. Vanaf 11 juli verhuist Venus naar Leeuw en blijft er tot 5 augustus, waardoor liefdesenergie vuriger en extraverter wordt. Dit is een tijd van stralen in relaties en genieten van aandacht en adoratie. Romantiek krijgt een intense flair en we worden aangemoedigd om onszelf volledig te uiten in liefde en vreugde. Mercurius is deze maand bijzonder actief. Tot 2 juli bevindt Mercurius zich in Kreeft, wat ons in staat stelt beslissingen te nemen die sterk worden beïnvloed door emoties. Dit is een prima tijd voor empathische communicatie, maar ook wel van het zoeken naar feiten. Vanaf 2 juli verhuist Mercurius naar Leeuw, wat creatieve ideeën en projecten meebrengt. Met de energie uiten we ons makkelijker in de liefde en zijn we in onze relaties aanhankelijker.

Venus in Leeuw versterkt Mercurius vanaf 11 juli, wat expressie, genegenheid en plezier bevordert. Op 26 juli verhuist Mercurius naar Maagd en verschuift de focus naar detail en nauwkeurigheid, ideaal voor analytische taken en bespreken van gezondheidskwesties. Mars blijft tot 20 juli in Stier en spoort aan met toewijding en concentratie te werken aan materiële waarden en extra inkomsten te genereren. Deze periode brengt passie en vitaliteit in onze romantische relaties. Vanaf 20 juli verhuist Mars naar Tweelingen, wat samen met Jupiter in Tweelingen een krachtige combinatie is van energie en geluk. Dit duo bevordert communicatie en helpt ideeën en plannen te realiseren, met scherp denkvermogen dat ons goed van pas komt. De Zon blijft tot 22 juli in Kreeft en versterkt emotionele diepgang en ons verlangen naar veiligheid in liefde en familie. Deze periode vervult ons met zorgzaamheid en empathie terwijl we ook gevoelig zijn. Vanaf 22 juli, met Zon in Leeuw, straalt onze creativiteit en leiderschap. We voelen ons sterk en klaar om verantwoordelijkheid te nemen en anderen te leiden. Dit is een tijd waarin dromen en ambities krachtig worden ondersteund, zowel materieel als spiritueel. De Zon in Leeuw helpt ons vrij en speels te voelen. Ondertussen blijft Uranus retrograde in Stier tot 26 april 2026, wat ons aantrekt tot onconventionele benaderingen en veranderingen in gevestigde routines en waarden. Deze transit geeft overvloed aan creativiteit en vernieuwende ideeën, terwijl we voorbereid blijven op plotselinge verschuivingen in relaties en professionele situaties. Saturnus retrograde in Vissen tot 25 mei 2025, bevordert introspectie en aanpassingen aan veranderingen die optreden. We kunnen nu levensstructuren veranderen en transformaties een plekje geven. Neptunus retrograde in Vissen, tot 30 maart 2025 brengt mistige en verwarrende energie, wat vraagt om realisme. Ondanks deze nevel kan mentale kracht aanzienlijk toenemen met geduld en focus. Pluto zal retrograde bewegen tussen Steenbok en Waterman tot 25 september, wat transformaties vertraagt en ruimte biedt om aan te passen en onze positie te versterken na eerdere omwentelingen. Juli 2024 biedt een rijke mix van emoties, uitdagingen en schitterende kansen, maar we dienen wel flexibel te blijven als er grote veranderingen optreden. Omarm deze kosmische dans met een positief hart en vertrouw erop dat elke verandering en elk nieuw begin een schitterende kans biedt voor persoonlijke groei en vervulling.