I.v.m. de drukte bij Post NL kan uw pakketje vertraging oplopen. Alle pakketjes worden dezelfde werkdag nog verstuurd

  • check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Maandhoroscoop Stier - Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Februari 2019

Stier

Algemeen
De Stier zal in december zeker in de belangstelling van anderen staan. Je zult aan aandacht zeker geen tekort komen, maar het is niet altijd positief. De heersende Venus zal je belangrijkste vriend zijn. Deze planeet zal namelijk een goede positie innemen, doordat deze hoog in het zonnestelsel staat. Echter, ook Pluto zal een sterke invloed geven, maar die zal de energie van Venus geregeld absorberen. Waar Venus je dus beschermt, zal Pluto dit teniet kunnen doen. Blijf je echter nadenken en handel je niet te agressief, dan merk je dat Venus vanzelf heersend blijft. Hierbij zal er een krachtige ondersteuning vanuit Saturnus zijn, die normaal gesproken niet altijd even gunstig voor de Stier is. Nu zal die echter, een krachtige positiviteit op Venus uitstralen. Hierdoor zal je die momenten een sterk moraal hebben om zowel in je privéleven als in je carrière prestaties neer te zetten. Een andere energie die niet altijd gunstig zal zijn, is die van de Maan. Deze zorgt ervoor dat je energie te wensen overlaat, waardoor je niet altijd dynamisch bent. Gelukkig ontstaat dit niet te vaak, waardoor je fysiek meestal sterk bent. Je carrière en werk zullen wel belangrijker zijn dan je privéleven en geestelijke vermogens, omdat de planetaire kracht daarop gericht is. Het kan dus een maand zijn, waarin je een verlangen ervaart om jezelf te ontwikkelen, waardoor je je kunt richten op datgene wat je het volgend jaar wilt bewerkstelligen. Plannen die je nu maakt, zullen over het algemeen een zeer goede uitkomst hebben. Overigens zal je zeker niet weinig tijd aan mensen in je privéleven schenken, maar je zult daar wat relaxter in zijn en je niet laten leiden door onvrede of andere mindere gevoelens. Familie en vrienden zullen erg belangrijk zijn om je emotioneel relaxt te houden, waardoor je lekker in je vel zit en je hierdoor ook zakelijker bent. Je zult zeker wel doelen hebben om je sociale contacten te vergroten. Je bent sociaal en kunt nieuwe mensen aantrekken, waardoor er grote veranderingen kunnen zijn. In het algemeen zal december weinig druk kennen en is het een oase in een hectisch jaar. Daardoor kun je de rust vinden om je op te laden. Met name vanaf de 21ste doe je er goed aan je zakelijke beslommeringen aan de kant te zetten en je te richten op emoties, nostalgie en saamhorigheid. Let op, want er lijkt vanaf de 20ste een heftige energie te zijn, die zorgt dat er meer gebeurt dan je wilt. Wapen jezelf hiertegen en zorg dat je anderen om ondersteuning vraagt.

Liefde en relaties
Het wordt een sentimentele maand en dat is niet zo vreemd voor een teken dat Kerst en familiefeesten niet over wil slaan. Daardoor zal je romantiek en saamhorigheid willen ervaren. Je partner zal genieten van de liefde en genegenheid die je biedt. Je zult hierbij veel waardering hebben voor de ogenschijnlijk kleine dingen, die echter voor grote liefdevolle gevoelens zorgen. Het zal een maand zijn, waarbij je gericht bent op de seksuele kant van het leven. Je wilt fantaseren en dromen en zal, naarmate de maand vordert, het idee hebben dat liefde gebaseerd is op mystieke ervaring. Dit laat je partner genieten en deze zal hierin meegetrokken worden. Je doet dit door geschenken, liefdevolle handelingen en zoete woorden. Je zal niet te beroerd zijn om je partner te verrassen met leuke uitstapjes en andere verwennerijen. Het zal een maand zijn om op vakantie te gaan en niet gericht op een zonnige vakantie, maar meer op een plek waar je de kerst ‘echt’ kunt vieren. Hier zal je de mystiek en spirituele waarde van de kerst ervaren en word je geïnspireerd om harmonie te ervaren. Voor de single zal de maand zeer liefdevol zijn, waarbij je meer passie dan gewoonlijk ervaart. Je zult charmant zijn en, doordat je een sensuele uitstraling hebt, zal je deze maand goed bij het andere geslacht overkomen. Het zal voor de single een relatief makkelijke maand worden om indruk te maken. Je hebt niet alleen een krachtige uitstraling, maar kunt ook gezellig en open zijn. Daardoor ontmoet je nieuwe mensen en zal je op ontspannen wijze in groepen functioneren. Daardoor ga je graag naar plekken toe waar je groepen ontmoet. Toch wordt aangeraden om je niet te makkelijk op te stellen. Vooral tijdens de feestdagen heb je de neiging je te snel te laten beïnvloeden. Zorg er voor dat je luistert naar intuïtie en je verstand gebruikt, zodat je geen dingen doet, uit emotionele gronden. Sociaal gezien zal het een maand zijn, waarin je graag met familie samenkomt. Familie en vrienden horen bij jouw leven en je zult hier niet snel anders in gaan denken. Je bent met kerst en oud en nieuw zeer creatief en kunt met spannende ideeën komen. Daarbij wil je het gevoel hebben dat er veel saamhorigheid is en dat het een ‘echte’ kerst is vol liefde, warmte en verbondenheid. Het zal een sentimentele periode zijn, waarbij je dingen uit het verleden deelt. Singles zullen deze periode vooral met familie en heel goede vrienden doorbrengen en minder op zoek zijn naar de liefde en passie.

Werk en financiën
Qua carrière kan december een maand worden waarin je mentaal en fysiek lekker in je vel zit. Je kunt hierdoor achterstallig werk afronden en problemen oplossen. Het is tevens een goede periode om weer met nieuwe zaken te beginnen. Heb je een eigen bedrijf dan is deze maand één van de betere maanden om met nieuwe projecten te starten of nieuwe klanten binnen te halen. Je hebt een krachtig instinct en weet precies wat je moet doen om jezelf te ontwikkelen. Stieren zullen deze maand in staat zijn om bepaalde zaken uit het verleden los te laten en zich volledig op de toekomst te richten. Dit betekent niet dat alles even goed zal verlopen, maar wel dat je er goed mee omgaat. Je krijgt veel uitdagingen voor je neus en zal zeker alle zeilen bij moeten zetten. Let op dat je je verstand er bij blijft houden, omdat je anders wel met missers te maken kunt krijgen. Je krijgt wat je toekomt en dat betekent dat verantwoorde en zuivere handelingen zorgen dat je positieve dingen mee kunt maken. Echter, ben je niet zuiver bezig en werk je niet op verantwoorde wijze, dan kan het wel eens heel anders aflopen. In dit geval kun je met stagnatie te maken krijgen en zelfs met achteruitgang. Je dienst steeds te zorgen dat je geconcentreerd blijft als je met nieuwe taken of projecten te maken krijgt. Concentratie betekent in dit geval dat je goed na moet denken wat je nodig hebt en wat je moet doen om te slagen. Daarbij moeten eigenbazen zelfs opletten dat ze geld kunnen verliezen als ze dit te weinig doen. Adviezen van zakelijke partners of mensen uit je privéleven kunnen zeer belangrijk zijn en je doet er dan ook goed aan om je hier open voor te stellen. Wees dus niet te koppig en eigenwijs. December kan twee kanten opgaan, maar de meeste Stieren zullen in staat zijn om de juiste keuzes te maken, waardoor het een productieve maand kan worden. Je zit mentaal lekker in je vel en zal meestal voldoende werk hebben. Je hebt een natuurlijke charme over je en je bent in staat om veel fantasie en flair te gebruiken in het contact met mensen en werkzaamheden. Vanaf de laatste week zal dit wat minder worden, maar dat is ook, omdat je daar zelf voor kiest. Het is verstandig om dan even wat rustiger aan te doen. Financieel moet je deze laatste week van de maand geen grote investeringen doen, omdat de energie daar niet erg goed voor staat. De planetaire facetten van deze maand zorgen ervoor dat je sympathieke en warme gevoelens kunt krijgen voor mensen die het veel zwakker dan jij hebben. Het is dus aan het eind van de maand een prima periode om deze te ondersteunen. Dit kan door liefdadigheidswerk, een financiële donatie aan een goed doel of door mensen uit te nodigen die het niet zo goed hebben. Op deze manier wordt je geweten op een positieve manier beïnvloed en zal je merken dat je er veel voor terugkrijgt in de vorm van positieve energieën. Deze kunnen je dan weer mentaal en fysiek sterker maken.

Fysieke en mentale gezondheid
December zal een tijd worden, waarin je dient te ontspannen en je misschien ook wel even wat gas terug moet nemen. Dit is natuurlijk logisch door alle feestdagen, maar hebt ook nog wel de neiging om, zelfs op deze dagen, teveel door te gaan. Lukt het je om de rust te vinden om er even op uit te trekken, dan zal je jezelf prima op kunnen laden. Je gezondheid zal uitstekend zijn en je bent mentaal zo sterk dat het een prima periode is om bepaalde minder goede gewoontes af te leren. Met name alcohol, drugs en sigaretten dienen onder de loep genomen te worden, evenals zaken als koffie en teveel zout en vet. Het is de juiste periode en alles wat je nu bewerkstelligt, zal in de toekomst zeer waarschijnlijk duurzaam blijken te zijn. Grijp deze kans en zorg ervoor dat je je gezondheid structureel op orde brengt. Je vitaliteit zal deze maand zeker stijgen en als je ook nog voldoende beweegt, zal je metabolisme toenemen en kun je eventueel aan je overgewicht werken. Het is een prima periode om jezelf dus fysiek aan te pakken. Tenslotte wordt aangeraden om meer water en thee te gaan drinken en minder alcohol en koffie. Dit zal je lichaam, geest en ziel een zeer positieve boost geven. Naarmate je ouder wordt, kun je met overgewicht te maken krijgen. Daar kun je, als je op leeftijd bent, weinig meer aan doen, maar je kunt op jongere leeftijd maatregelen nemen. Vanaf de 24ste zal er spirituele en mystieke energie hangen, waardoor deze periode uitzonderlijk geschikt is om besluiten te nemen. Je zult hier op de korte termijn veel profijt van hebben. Mentaal is het belangrijk jezelf te vertrouwen. Leg jezelf geen druk op en wees geduldig bij de dingen waar je mee bezig bent. Dit doe je het best door een goede planning en vooral door niet teveel te treuzelen, maar daadkrachtig te zijn. We wensen je dan ook een zeer gezond en spiritueel 2024 toe met veel liefde en warmte en vooral ook veel goedheid naar andere mensen toe.

De magische kracht van de Volle Maan in de Kerstperiode en Oud en Nieuw
We hebben te maken met een bijzondere afsluiting van het jaar, waarbij er een betoverende energie van de Volle Maan, in de mystieke Kreeft, zal ontstaan. Deze kunnen we al tijdens de kerstperiode ervaren. Dit kosmisch schouwspel van ongekende proporties wordt doordrenkt van emotionele energie die ons op verschillende niveaus kan raken. De Volle Maan zal diepe emotionele krachten in ons los gaan maken. De Kreeft is immers heerser over het rijk der emoties, familie en huiselijkheid. Mensen zullen meer dan ooit tijdens de kerstperiode en Oud en Nieuw hun vertrouwde omgeving opzoeken. De familiebanden, de warmte van huiselijke omgevingen en onze gevoelens zullen dan ook alle aandacht krijgen. Emoties vinden hun hoogtepunt in dit kosmische spektakel. Sommigen van ons zullen zich buitengewoon gevoelig en intuïtief voelen, als antennes die de subtiele trillingen van het universum opvangen. Het is een uitmuntend moment om te mijmeren over onze emotionele behoeften en verbinding te zoeken met degenen die ons het meest dierbaar zijn. Dit kunnen ook overleden mensen zijn, waardoor er veel emoties vrijkomen, maar er ook een diep geluk kan zijn, voor dat wat we in het leven hebben mogen ontvangen van geliefden. Familiebijeenkomsten en het delen van hartverwarmende momenten met onze geliefden beloven uitzonderlijk bevredigend te zijn. De Volle Maan nodigt uit om ons onderbewuste naar de oppervlakte te brengen.

Vergeten herinneringen en diep weggestopte emoties kunnen opduiken, als een kans om oude wonden te helen en emotionele blokkades op te ruimen. In de dagen rondom deze Volle Maan is het cruciaal goed voor onszelf te zorgen. De emotionele intensiteit zou als kosmische golf over ons heen kunnen spoelen, en daarom is voldoende rust en zelfzorg van groot belang. Laat meditatie, yoga en het nemen van ontspanningsoefeningen innerlijke stromen van emoties in balans brengen. De Kreeft-Volle Maan, herinnert eraan onze intuïtie te omarmen en in contact te blijven met onze diepste gevoelens. Een tijd van emotionele genezing breekt aan, als een zachte bries die helende energieën met zich meebrengt. Deze bijzondere gelegenheid nodigt ons uit om te reflecteren op ons huis en de thuisomgeving, om een veilige en liefdevolle ruimte te cultiveren. We willen dan ook adviseren om de gehele laatste week van dit jaar te gebruiken open te stellen voor de kracht van de Volle Maan in Kreeft en te richten op liefde, familie en emotionele groei. Het is een tijd om te omarmen wat werkelijk belangrijk is in ons leven en om onze harten wijd open te zetten voor de diepte van menselijke emoties. In deze hemelse vertelling van de nachtelijke hemel, laten we ons leiden door de melodieuze klanken van het universum en de gloed van de kosmische liefde. Laten we dit magische moment verweven met de betovering van de Kerst en de goddelijke krachten, die ons zullen ondersteunen als we het goede nastreven.

Algemeen overzicht voor de maand december
We kunnen aan het begin van de maand de invloed van de Zon ervaren, die eind november in oppositie stond met Jupiter. Hierdoor ervaren we de eerste dagen een gebrek aan realiteitszin en optimisme. Het is raadzaam voorzichtig te zijn met overdreven verwachtingen en de realiteit in acht te nemen. Aan het begin van december hebben we ook te maken met de bloedmaan van 27 november, die in Tweelingen stond en emoties kon vergroten. Dit kan ook nu nog positieve en negatieve gevolgen hebben. We merken dat we nog steeds in staat zijn dingen los te laten die we beter niet meer doen. Dit leidt tot veranderingen in ons leven. Deze zullen we zeker nog de eerste week van december opmerken. Daarbij hebben we nog steeds te maken met retrograde bewegingen van Mars, die tot 12 januari in de Tweeling beweegt, Jupiter die tot het eind van de maand retrograde in de Stier beweegt, Uranus tot januari retrograde in Stier en Mercurius in de Steenbok. Vooral Mercurius en Neptunus brengen energie die tijdens communicatie verwarring en misverstanden brengt. We laten ons er echter niet toe leiden dat liefdesaffaires ons hoofd op hol brengen, want persoonlijke vrijheid is belangrijker. Mercurius beweegt vanaf 1 december in Steenbok en blijft daar tot 23 december. In deze periode verlangen we naar respect, en kan er wat onrust zijn. Dankzij deze positie kan conservatief denken naar voren komen, vooral als het gaat om relaties en droge humor. Daarom is het belangrijk duidelijk en kritisch te zijn in gesprekken met anderen. Mensen kunnen gevoelig zijn en conflicten zijn moeilijk op te lossen. Neptunus zal echter de 6de uit haar retrograde beweging komen en voorwaarts in de spirituele Vissen reizen. Daardoor zal er meer ruimte komen om de maand open, warm en spiritueel te belijden. Venus zal tot 4 december in de Weegschaal verblijven. Tijdens deze periode is er een onbewust sterk belang naar relaties, waardoor er onder mensen meer balans en harmonie is. Dat is de sleutel tot geluk en een aangename sfeer onder de mensen. Echter, als het om serieuze beslissingen gaat, kunnen mensen nog wel eens onzeker zijn. Vanaf de 4de zal Venus tot de 29ste in de Schorpioen staan. In deze periode zullen veel mensen op zoek zijn naar mensen met een mysterieuze geest. Het is moeilijk verleiding van het verbodene te weerstaan. Daardoor hebben mensen minder last van taboes, maar gelukkig kunnen velen van ons dit wel onderdrukken. Deze maand zullen natuurlijk de kerstperiode en de nieuwjaarsviering belangrijk zijn, maar het lijkt wel alsof het een rustige periode zal worden. Mensen zullen voelen dat het meer zal gaan om warmte en liefde met mensen in de omgeving, maar ook in het algemeen. De drukte die er normaal voor deze periode is, zal een stuk minder worden dan afgelopen jaren. Er zal echter wel wat opwinding zijn als gevolg van Venus en Mercurius zijn, die gecombineerd beschouwd worden als planeten van liefde en intrige.

Dit zou genoeg moeten zijn om te begrijpen wat ons te wachten staat op het gebied van relaties en romantiek. En er zijn genoeg redenen om te geloven dat de emotionele component in deze periode extreem hoog zal zijn, voornamelijk vanwege de verschillende bewegingen van planeten in december. Het is ook de moeite waard om de retrograde van Mercurius extra te vermelden. Wanneer deze planeet zo beweegt, geeft dit flink wat volharding, vastberadenheid en zelfvertrouwen. Let wel op dat er vooral aan het eind van de maand soms wat onrust kan zijn, bij mensen die hier teveel mee bezig zijn. Je hoeft hier niet mee bezig te zijn alsof alles ‘moet’. Ga er relaxt mee om en wees niet te angstig in de acties die je onderneemt. Het 1ste deel van december zal de minst voorspelbare periode zijn. De Zon staat in Boogschutter en blijft daar tot de 22ste. Daarbij is er een samenstand tussen de Zon en Mars die in de Schorpioen staan. Dit leidt tot een toename van vastberadenheid onder mensen met krachtige energie en persoonlijkheid. Dit is dus een periode van krachtige actie en nastreven van doelen. Er kunnen gevoelens bij mensen zijn dat niet alles in orde is. De kans op het nemen van verkeerde beslissingen is aanzienlijk. Aan de andere kant zal het onmogelijk zijn om eventueel ontstane crises te negeren. Mensen kunnen namelijk soms minder sterk zijn in het zich houden aan gemaakte afspraken of deze zelfs verbreken. Zakelijk gezien kan dit betekenen dat zakelijke partners van plan zijn je als leverancier te vervangen of je kunt klanten verliezen. In een relatie kan het betekenen dat een partner iets anders gaat doen, dan je verwacht. Mocht er zoiets gebeuren, dan wordt aangeraden dit gelijk aan te pakken en te zorgen dat je er stappen in onderneemt. Daar zal december belangrijk in zijn. Haast je niet om je zorgen te uiten en blijf bescheiden en nuchter. Je kunt anders ongegronde dingen zeggen of beledigend zijn voor een partner, collega of geliefde. Als we de energie op de juiste manier gebruiken, kunnen we bereiken waar we naar verlangen. Neptunus zal nog steeds in Vissen verblijven en daar tot eind maart 2025 blijven. Gedurende deze tijd voelen we grote mentale kracht. Als we vaak genoeg en met geduld over iets nadenken, zullen we ongetwijfeld krijgen wat we willen. Wees niet te rustig en vrijgevig, omdat je anders in financiële moeilijkheden terechtkomt, wat uiteindelijk tot existentiële problemen kan leiden. Het midden van de maand reist Mercurius richting de Boogschutter om hier tot 14 januari te verblijven. Daarnaast beweegt Mars tot 4 januari ook in dit teken, waardoor mensen wel wat meer de neiging hebben om extra te strijden om eigen overtuigingen te laten overwinnen. Dat kan problemen meebrengen, omdat er een rusteloze en tegelijk avontuurlijke energie zal hangen. Er wordt aangeraden om deze periode veel meer te bewegen door te sporten of culturele aspecten aandacht te geven.

De planetaire combinatie is over het algemeen erg gunstig, omdat morele aspecten sterk zijn. We kunnen de neiging hebben om te handelen en te zorgen dat onze omgeving rustig en vreedzaam blijft. Ruzie tussen mensen kan ontstaan, maar er zijn anderen, die hier dan gelijk in willen bemiddelen. Het kan een periode zijn waarin we op zoek zijn naar religie, filosofische vraagstukken, spiritualiteit, maar ook naar politieke kwesties. Er zal meer duidelijkheid zijn over kwesties die ons in het begin van december dwarszaten. Er zal gelegenheid zijn meer richtingen te vinden om ons te ontwikkelen. In de professionele sfeer is het tijd eerder gestarte projecten af te ronden en de vruchten ervan te plukken. Let op de kleinste veranderingen en pas je beslissingen dienovereenkomstig wel omzichtig aan. Gebonden mensen kunnen zich beter niet zo gedragen dat er conflicten met hun geliefden uitgelokt worden. Krijg je deze periode eenmaal een conflict dan zal deze erg moeilijk op te lossen zijn. Beter laat je problemen dus los en ga je je richten op de fijne dagen die er aan gaan komen en de fijne emoties die dit met zich meebrengt. In het laatste deel van december is het de laatste kans voor degenen die op zoek zijn naar liefde om een laatste sprong naar geluk te maken. Venus, gesteund door Mars, zal de liefde in het leven brengen, waardoor er kansen zijn, om de romantiek te versterken. Let op dat er tijdens de periode van de retrograde Mercurius problemen kunnen zijn met de sociale communicatievaardigheden van mensen. Toch zal dit nu onder invloed van de andere kosmische energieën minder impact hebben. Daardoor zal de liefde veel makkelijker zijn intrede doen en is het eind van het jaar een zeer goede periode om de romantiek hoogtij te laten vieren. Er wordt aangeraden om je open te stellen voor plekken waar onbekende mensen komen, omdat er veel leuke momenten uit voort kunnen komen en je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Zowel in de kerstperiode als tijdens Oud en Nieuwe zullen we onder invloed van Venus een warme en fijne energie ervaren, die versterkt wordt door andere planeten. In de zakelijke sfeer is het einde van het jaar een tijd om behaalde successen even te consolideren, maar wel even los te laten. Er is niets nieuws toe te voegen, behalve misschien dat er wat meer contacten tussen collega’s onderling zijn en er een bijzondere vrolijkheid is, die kan leiden tot leuke evenementen. Beoordeel je collega's niet streng en wees blij als er een goede sfeer hangt. De 29ste zal Venus naar Boogschutter reizen en er tot 23 januari blijven. Deze periode kan een intieme relatie worden ontwikkeld via avontuurlijke gevoelens. We leren graag iets nieuws, dus is het geen wonder dat mensen met dezelfde intentie elkaar aantrekken. Het zal dan ook een uitstekende afsluiting van het jaar worden mede met de kracht van de Maan, die zorgt voor magische en liefdevolle krachten. We wensen je dan ook een zeer gezond en spiritueel 2024 toe met veel liefde en warmte en vooral ook veel goedheid naar andere mensen toe.