Deze maand alle Beauty Label Gelpolish nu voor maar €8,99

  • check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Maandhoroscoop Kreeft - Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - Februari 2019

Kreeft

Algemeen

In mei staat de Kreeft voor een periode van diepgaande verbinding en emotionele groei. De kosmische energieën fluisteren wijze raad toe en je voelt de drang om banden met dierbaren te versterken. Het is een tijd van openhartige gesprekken en tonen van oprechte waardering voor geliefden die het dichtstbij staan. Met een warm hart en een luisterend oor, staat Kreeft klaar om steun te bieden aan degenen die het nodig hebben. Een familielid in nood, een vriend die door een moeilijke tijd gaat? Jij zal er dan zeker aandacht aan besteden om steun te bieden of te troosten. Je bent nu eenmaal een empathisch persoon. Ondertussen schittert de liefdeshoroscoop voor zowel singles als koppels. Aan singles wordt aangeraden zichzelf te ontdekken en te genieten van spontane dates, terwijl koppels worden aangemoedigd om activiteiten te vinden waar ze samen van genieten om hun band te versterken. Door te reflecteren op persoonlijke groei en overwinnen van obstakels uit het verleden, ontdek jij een dieper begrip van hun emotionele behoeften en hoe ze deze kunnen vervullen. Creatieve bezigheden en bijhouden van dat waar je mee bezig bent, kan een emotionele uitlaatklep worden. Op gebied van gezondheid komt preventieve zorg als een prioriteit naar voren. Er wordt aangemoedigd om aandacht te besteden aan een gezond voedingspatroon. Het starten van een nieuwe fitnessroutine wordt aangeprezen met het besef dat kleine, consistente veranderingen leiden tot blijvend voordeel. Geluk straalt in fuchsia, bruin en oker, waardoor er aangeraden wordt om deze in je kleding te verwerken. De geluksnummers 5 en 7 en letters D en S kunnen veel geluk brengen. Op professioneel gebied vereist de carrière van de Kreeft een gebalanceerde aanpak. Met deadlines en projecten die extra aandacht vragen, is het belangrijk vooral prioriteiten te stellen en effectief bezig te zijn om succes te hebben. Samenwerking met collega's biedt de mogelijkheid om obstakels te overwinnen en doelen te bereiken. Hoewel reizen misschien niet bovenaan de prioriteitenlijst staat, bieden korte uitstapjes de verfrissing die jij nodig hebt. Zelfs een eenvoudige dagtocht naar de natuur brengt vernieuwing en inspiratie, terwijl het plannen van toekomstige avonturen de geest voedt met opwinding en hoop. Omarm deze maand dan ook de wijsheid van de kosmos, maar ook de kracht van je eigen hart. Koester verder ook jouw geliefden om liefde en begrip te kweken.

 

Liefde en relaties

Voor Kreeft staat een maand van mogelijkheden voor een oprechte en duurzame relatie voor de deur. Het is essentieel je eigen koppige kant te temperen, aangezien dit mensen afschrikt, vooral wanneer je een solide relatie nastreeft met iemand waarmee je voorheen een lossere band had. In een relatie is dit een uitstekende periode, maar hetzelfde geldt in principe ook. Sta open voor wat je partner wil en wijs niet bij voorbaat iets af. Als het lukt dingen te accepteren die je misschien minder ziet zitten, zul je uiteindelijk merken dat het allemaal meevalt. Je hoeft jezelf niet constant te bewijzen en soms kun je ook je mening heroverwegen. Het zal hoogstwaarschijnlijk een mooie maand worden waarin de relatie harmonieus en gelukkig is. Let op dat er familieleden zijn die extra hulp willen. Het zal niet alleen je familie blij maken, maar jij zult je ook gelukkig voelen als je mensen kunt helpen. Voor vrouwen kan het een uitstekende maand zijn, waarin je vol passie liefde kunt beleven. Je zult in staat zijn je partner intens te plezieren en zal meningsverschillen kunnen voorkomen. Let op dat er jaloerse mensen zijn. Het is beter deze niet tussen jullie te laten komen. Voor een nieuwe relatie doe je er verstandig aan fantasie te gebruiken, zodat je mensen aantrekt met de spannende ideeën die jij weet te bedenken. Single mannen doen er verstandig aan niet te snel een relatie aan te gaan. Dit kan je geloofwaardigheid schaden. Gebonden mannen moeten oppassen niet te flirterig te zijn, omdat een partner dit vervelend kan vinden. De Maan zal deze maand een krachtige versterker van erotiek en intuïtie zijn. Deze zal bijna de hele maand bij je zijn en zorgen dat je het juiste doet om je partner te verwennen. Je bent passioneel en empathisch en kunt geregeld liefde bedrijven. Ben je single, dan ben je in staat mensen te verleiden en ben je geregeld zo sensueel dat ze je niet kunnen weerstaan. Je vindt het fijn als er mensen zijn die, net als jij van fantasie houden en over grenzen gaan. Rond de Volle Maan zal adrenaline krachtig stromen. Dit kan op seksgebied verhitte gevoelens teweegbrengen, maar je ook emotioneel in de war brengen. Je kunt dan erotische gevoelens omzetten in woede. Van de 21ste tot de 26ste vind je het fijn intiem te zijn, maar wil je passie en warmte in evenwicht brengen. Vanaf de 27ste zullen de meeste Kreeften een beetje stout zijn. Je vindt het fijn risico's te nemen, maar let op dat je niet te ver buiten je grenzen gaat.

 

Carrière en zakelijkheden

Mei is een maand waarin je onafhankelijk bent en de wil hebt je eigen leven op de voorgrond te plaatsen. Je zult empathisch genoeg zijn om mensen in je privéleven te overtuigen dat je meer tijd aan zaken moet besteden. Volg zoveel mogelijk je eigen koers en laat je leiden door de kracht van de planeten. Hierdoor ben je in staat doelen na te streven en te bereiken, maar ook zeker om nieuwe doelen te stellen. Het is belangrijk diplomatiek te zijn en niet te heftig of hard te reageren. Je zult meer bereiken door dingen op een empathische, sensitieve manier te zeggen. Dit zal je over het algemeen lukken, hoewel je de neiging hebt tot de 21ste beslissingen op basis van emoties te nemen, waarbij ratio en logica ontbreken. Dit kun je beter onder controle houden en toch even pas op de plaats maken als je merkt dat emoties de overhand nemen. Ook zakelijk maak je, net als in je privéleven, na de 21ste de meeste kans om veel te bereiken. Je hebt veel energie en kunt veel tijd zowel aan je privéleven als je carrière besteden. Je bent dan goed in onderhandelen en kunt zeer overtuigend overkomen zonder dat mensen dit vervelend vinden. Als je te maken hebt met handel, onderwijs, communicatie of andere zaken waarbij je je talenten kunt gebruiken, zul je veel bereiken. Ook mensen die in dienstverlenende beroepen zitten, kunnen dit op een zeer goede manier voltooien. Je bent het eerste deel van de maand namelijk zeer empathisch en sympathiek en kunt veel goodwill bij andere mensen kweken. Als het gaat om zakelijke en nuchtere zaken, dan zal het in het laatste deel het beste zijn. Over het algemeen wordt het een maand waarin je veel bereikt door een balans te vinden tussen emotie en ratio. Ook moet je oppassen dat je minder goed met advies en kritiek om kunt gaan. Je doet er verstandig aan mensen serieus te nemen en te luisteren naar wat ze aandragen. Wees voorzichtig met dominante of onverantwoordelijke mensen die jouw gezag willen ondermijnen of oneerlijk zijn. Beter kun je je richten op mensen die het goed bedoelen en mensen die eerlijk zijn.

 

Mentale en fysieke gezondheid in de periode van de Nieuwe en Volle Maan

De kracht van de Volle Maan in Boogschutter van de 23ste, wordt al tijdens de Nieuwe Maan gevoeld. Deze Maanperiode helpt problemen van ons af te zetten en optimistisch te blijven. Op dit gebied zullen Jupiter en Neptunus ondersteunen, waardoor we qua fantasie, gedachten en creativiteit veel kansen krijgen. Je kunt je dus vanaf het begin van de maand voorbereiden op Jupiter die de 25ste naar Tweeling gaat. Hierdoor kunnen we extra profiteren van mentale vermogens, ideeën en communicatie. Het seizoen van de Tweeling begint dus al een stuk vroeger dan gewoonlijk. Er zal dan ook een aangename energie deze maand zijn, wat een uitstekende mogelijkheid biedt om gezondheid te verbeteren en de levensstijl een boost te geven. Sta open voor energie van de Volle Maan en andere energieën en laat enthousiasme motiveren om actie te ondernemen. Om volledig van deze energie te genieten, is het belangrijk te mediteren, te reflecteren en je te concentreren op welzijn. Dit is het moment om positieve verandering in gang te zetten, als je gebruik maakt van de inspirerende krachten. Gebruik ze om gezonde gewoonten te omarmen, zoals regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding en voldoende rust. Terwijl we het Gemini-seizoen ingaan, moedigen de planeten ons aan om onze geest te voeden met nieuwe ideeën en plannen. Verwelkom de verandering met open armen en laat je geest openbloeien. Profiteer vooral ook van Venus die naar Gemini gaat en omarm de aangename energie die het met zich meebrengt. Kijk uit naar een periode van groei, activiteit en verbeterde communicatie. Let op je gezondheid en sta open voor de positieve veranderingen die deze periode met zich meebrengt.

 

De Zon wordt steeds intenser en dit kan de huid kwetsbaar maken. Je doet er verstandig aan deze zorgvuldig te beschermen om verwondingen te voorkomen. Gebruik beschermende middelen en zorg er voor dat je kleding gericht is op bescherming van je lichaam. Ook wordt aangeraden bij gevaarlijke plekken weg te blijven, omdat er meer kans is met geweld te maken te krijgen. Wanneer je op het water bent, wees dan voorzichtig. Het is een maand waarin je geregeld zwakker bent en dan heel erg vermoeid kunt zijn. Daaruit kunnen bepaalde stoornissen voortkomen. Mocht je twijfelen, laat je dan onderzoeken om eventuele problemen uit te sluiten. Vergeet niet dat het eten van veel zoetigheid leidt tot diabetes. Mensen die deze maand een operatie moeten ondergaan, kunnen hier met een gerust hart mee bezig gaan. Er is gunstige energie die zorgt dat je lichaam snel kan herstellen. De eerste helft van de maand zal Mars een extreme energie geven, waardoor je zelf ook intens kunt zijn. In het tweede deel zal deze planeet relaxtere energie brengen. Je zit vol energie, wat jou positief stemt. Het is dan ook een prima periode voor actieve sporten of krachtoefeningen. Ondanks de energie die niet altijd even goed is, kun je een vrij gunstige maand meemaken. Het grootste risico zit misschien nog in het gegeven dat jij niet altijd verantwoord leeft. Houd je aan geldende normen en waarden en pas op dat je met verwondingen te maken kunt krijgen. Pas op bij het eten van producten die je zelf niet gemaakt hebt. Twijfel je, laat dan exotische gerechten staan, omdat uitscheidingsorganen en spijsvertering kwetsbaar zijn. Ook zijn er aanwijzingen op problemen met erotiek. Vrij veilig en pas op voor ziektes die eruit voortkomen. Houd je zenuwstelsel in evenwicht. Instabiliteit kan er  een bron van ziekte en depressie door worden

 

Algemeen overzicht voor alle tekens

Mars staat tot 9 juni in Ram en hierdoor zijn we wel eens impulsief, maar gebruiken we deze verstandig dan zijn we meer doelgericht en kunnen we veel van wat we willen daadwerkelijk volbrengen. Saturnus verblijft tot 26 februari 2026 in Vissen en beweegt tot 25 mei retrograde. Venus staat tot de 23ste in de Stier en dit zorgt gezamenlijk voor een intense periode. Dit komt, omdat zintuigen extra actief zijn. We ervaren veel en emotioneel ook diep, vooral als het gaat om relaties en liefde. Maar ook bij het bezoeken van culturele evenementen, zoals theater, kunst en muziek. We hebben de neiging veel te eisen van geliefden en dit kan nog wel eens tegenwerken. Bij het nemen van beslissingen kunnen we deze energie gebruiken, maar wees voorzichtig en verstandig. Heb je een eigen bedrijf of ben je leidinggevende, dan zal je dit vastberaden, doelgericht en tegelijkertijd zeer menselijk doen. Je energie kan dan alles brengen waar je naar verlangt. Pas echter op bij stressvolle situaties, omdat we kunnen neigen tot ondoordacht en zelfs arrogant gedrag. De 1ste zal Venus een vierkant vormen met de retrograde Pluto, die de 2de in Waterman begint. Dit helpt bij het vertragen van transformaties, zodat we er niet zo in verstrikt raken. De Nieuwe Maan in de Stier zal de 8ste rond 5:24 ontstaan en gedurende een paar dagen zorgen voor het in balans komen met onze emoties. Deze periode vormt de Zon een sextiel met Saturnus en Mercurius, die een vierkant met Ceres vormt. De 1ste periode van mei is dan ook geweldig, omdat we mogelijkheden hebben via andere mensen en hogere krachten stabiliteit, veiligheid en zelfvertrouwen te behouden. Discipline kan sterk zijn, hoewel de beloningen mogelijk pas na de 15de naar voren komen. In de periode van de 13de tot de 19de kan een golf van veranderingen domineren, waarbij flexibiliteit noodzakelijk is om productiviteit te verbeteren. Deze veranderingen kunnen zich voordoen op verschillende gebieden van het leven, zoals in de romantiek, sociale contacten en op zakelijk gebied. Mercurius verplaatst zich de 15de naar Stier, waardoor we praktisch en vastberaden in de communicatie zijn. Onderhandelingen kunnen gestoeld zijn op stabiliteit en zekerheid. Tegelijkertijd gaat Ceres retrograde in Steenbok en hierdoor kunnen we, per teken verschillend, anders met financiën en veiligheid omgaan.

 

Venus vormt de 16de een driehoek met Ceres en ook dit zorgt dus voor een verandering, maar hierbij zijn we in staat om zeer harmonieus met bezittingen en financiën om te gaan. Hierdoor begrijpen we veel beter hoe we onze behoeften in evenwicht kunnen brengen met behoeften van anderen. Mercurius vormt de 17de een vierkant met Pluto, waardoor krachtige energie vrijkomt die ervoor zorgt dat we op een andere wijze kunnen denken over mensen in onze omgeving, waardoor we op een verstandige wijze kunnen communiceren. Het kan een tijd zijn van intense mentale activiteit en diepe reflectie. We worden aangemoedigd om gedachten en overtuigingen onder de loep te nemen en eventueel te veranderen. Venus komt de 18de in conjunctie met Uranus en dit brengt een grote kans op onverwachte veranderingen of spannende ontwikkelingen op gebied van liefde, financiën en creativiteit. Er kunnen dan opwinding en een drang naar vrijheid ontstaan, waardoor we openstaan voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Tegelijkertijd staat de Zon in conjunctie met Jupiter, wat een gevoel van optimisme en groei brengt, wat een gunstige tijd biedt om nog meer naar veranderingen op zoek te gaan. Voordat de Zon op 20 mei naar Tweelingen reist, vormt deze de 19de een sextiel met Neptunus. Dit zorgt ervoor dat we geïnspireerd worden en onze intuïtie leidt tot verstandig gedrag. Het is een gunstige tijd om dromen en idealen te verkennen en te streven naar hogere spirituele doelen. We kunnen een dieper begrip krijgen van onze verbinding met het universum en mensen om ons heen. We stelden al eerder dat de 23ste de Volle Maan in Boogschutter terechtkomt. Venus zal deze dag naar de Tweeling reizen, terwijl Jupiter vanaf de 25ste naar dit teken reist. Met de Zon, Venus en Jupiter in de Tweeling neemt mentale energie toe en kunnen ideeën ontstaan, die zorgen voor een fijn contact met geliefden en andere mensen in onze omgeving. Vanaf de 25ste zal Jupiter in de Tweeling zorgen voor creatieve en expressieve gevoelens. Een zeer fijne periode voor het smeden van nieuwe plannen en ideeën qua kunst, muziek en creativiteit. Er kunnen uitdagingen zijn, omdat we soms te dromerig en speels kunnen zijn. We kunnen dan over grenzen gaan en teveel fantasie hebben. Romantiek en erotiek kunnen dan te sterk met elkaar verbonden zijn. Pas dan ook in de laatste week op dat we hier wel controle over houden. Gaan we hier verstandig mee om, dan kunnen we echter fijne emoties delen en zal erotiek juist erg veel fijne momenten brengen.