• check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Jaarhoroscoop Tweelingen - Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni | Jaarhoroscoop 2019 Tweelingen

Tweelingen

Algemeen

Tweelingen zullen dit jaar een groeiend verlangen naar vrijheid en onafhankelijkheid ervaren. Je bent zeer sociaal ingesteld en gericht op je gezin, waardoor je deelneemt aan diverse evenementen en je sociale netwerk kunt uitbreiden. In dit jaar komt een sterk verlangen naar materiële stabiliteit naar voren, waarbij je er alles aan doet je leven comfortabel te maken. Zelfs mensen met moeilijke omstandigheden te maken hebben, kunnen hier veel aan hebben. Persoonlijk en familiaal bezit zal dit jaar ook van groot belang zijn, waardoor je in staat bent nieuwe bezittingen te verkrijgen. Dit kan variëren van de inrichting van je huis tot de aanschaf van apparaten of onroerend goed, evenals investeringen voor specifieke doeleinden. Het jaar biedt talrijke gelegenheden voor samenzijn met geliefden, en in je omgeving is er meer kans dat mensen aandacht besteden aan verjaardagen, jubilea, verlovingen en bruiloften. Het is belangrijk dat je jezelf authentiek laat zien, zodat anderen jou beter kunnen begrijpen. Er zijn namelijk aanwijzingen dat mensen jou als materialistisch en te speels kunnen zien, terwijl je in werkelijkheid veel tijd en energie besteedt aan spirituele ontwikkeling. Je staat open en vreugdevol tegenover nieuwe relaties, waarbij je de tijd neemt om ze te leren kennen. Wees wel alert, want 2024 kan ook een emotioneel afscheid brengen met iemand waarmee je een nauwe band hebt. Mannen dienen speciale aandacht te hebben voor financiën en zaken, met een waarschuwing voor mogelijk verlies. Familiale communicatie kent turbulenties die geduld, diplomatie en begrip vereisen. De toekomst van huwelijk of gezin hangt af van deze vaardigheden. Reizen spelen een rol, waarbij je vooral met familie wilt reizen en niet te ver weg, soms vanwege grotere problemen. Vrouwen ervaren gunstige omstandigheden voor verhuizingen naar nieuwe woonplaatsen en richten zich sterk op hun familie. Over het algemeen zullen financiële aangelegenheden samenkomen, soms om diverse redenen. Financiële documenten en contracten vragen specifieke aandacht om conflicten en financiële verliezen te voorkomen. Het is aan te raden voorzichtig te zijn bij het nemen van grote beslissingen over carrière en educatie.

Nieuwe aanbiedingen vragen grondig onderzoek en overdenking. Wees je bewust dat je soms moeite hebt met verandering om te gaan. Werkzoekenden moeten alert zijn op misleiding. Romantische relaties worden beïnvloed door partners die stress ervaren in hun carrière of zaken. Let erop dat je deze stress niet in ruzie omzet, zeker niet met mensen die er niets mee te maken hebben. Jongeren kunnen plezier beleven aan educatie of nieuwe ondernemingen en het kan een vruchtbaar jaar worden. Vaders kunnen stress ervaren in contact met hun kinderen, vooral als deze niet hun biologische kinderen zijn. Er worden problemen verwacht in liefdes- en huwelijksrelaties, vooral met partners in het buitenland of met een andere religie. Empathie en sympathie zullen sleutelwoorden zijn om hiermee om te gaan. Over het algemeen wordt het een geweldig jaar voor Tweelingen. Jupiter biedt vanaf eind mei veel kansen op avontuur en plezier. Je staat aan het begin van een periode waarin je talloze kansen krijgt om je leven te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen. Je kunt je richten op wat je voor jezelf wilt en enthousiast worden over iets wat zorgt dat je nieuwe mogelijkheden krijgt. De Nieuwe Maan van begin juni staat in jouw teken en samen met Jupiter zal dit rond deze tijd flink wat energie brengen. Je bent nu op een zeer positieve wijze opgewonden en energiek, waarbij je flink profiteert van wat je nu doet. Mars zal van 20 juli tot begin september in jouw teken bewegen en dit brengt een neiging om nieuwe ondernemingen te starten. Je kunt zo opgewonden zijn over wat je kunt doen, en je staat klaar om kansen te grijpen. Zowel Mars als Jupiter in jouw teken zijn absoluut fantastisch voor het opstarten van nieuwe dingen. Half december staat de Volle Maan in jouw teken en kan jouw emoties versterken. Je kunt prioriteit geven aan jezelf en eigen behoeften. Je krijgt nu ook meer aandacht van anderen. Als je ziet dat dingen de goede kant op gaan, zet dan door en als dat niet lukt, evalueer dan snel wat je anders kunt doen.

Liefde & Relaties

Mars begint 2024 in je sector van relaties en verbintenis, maar zal daar slechts tot 4 januari verblijven. Ook Ceres start in deze sector en blijft daar tot 7 februari. Mercurius zal voorwaarts in deze sector verblijven. Al deze krachten zullen ervoor zorgen dat je dit jaar ingaat met de focus vol op je relaties, geliefden in je leven en verbindingen die je nu wilt maken. Je kunt meer tijd doorbrengen met sociale contacten en er is ruimte genoeg om je toe te wijden aan mensen om wie je geeft. Relatiekwesties die aan het einde van het vorige jaar ontstonden, kunnen al in januari snel opgelost worden. Het jaar 2024 zal er een zijn, waarin jij je soms wel waant in een soort kosmisch sprookje. Er is een mix van romantiek, passie, en een snufje verrassing, waardoor er geregeld spanning zal zijn, die zowel leuk als soms te intens kan zijn. Of je nou vrijgezel bent, aan het daten of tot over je oren in de liefde zit, maak je borst maar nat voor een achtbaanritje op het ritme van de intense kosmische krachten. Voor singles is er dit jaar een gouden kans om met je charmes iemands hart te veroveren. Je magnetische aantrekkingskracht zal gedurende een groot deel van het jaar als een magneet zijn voor bewonderaars. Dus, als je zit te broeden op een nieuwe relatie, dan is dit het jaar om die gok te wagen. Van toevallige ontmoetingen tot vonken die uit het niets lijken te komen, er is veel moois te vinden in dit zeer romantische jaar voor de Tweeling. De liefde ligt dus op de loer, maar onthoud wel dat de kosmos altijd met verrassingen kan komen. Er is wisselende energie en die kan op verschillende wijzen zorgen voor avontuur en seksuele krachten. Ben je gebonden, dan dien je dit jaar op te passen dat er verleiding en misleiding op de loer liggen. Wees voorzichtig met je partner en check geregeld of alles goed zit, zonder dit op een negatieve wijze te doen. Het is in principe een jaar om huidige relaties te verstevigen. Laat misverstanden niet de glans tussen jou en je geliefde verpesten. Blijf empathisch en liefdevol, omdat uitdagingen nu voor positiviteit en negativiteit kunnen zorgen. Met verleidelijke ontmoetingen, magnetische aantrekking en wat kosmische speelsheid draait dit jaar om het omarmen van ups en downs met de flair die jou nu eenmaal eigen is. Dus bereid je maar voor op een liefdesreis die je hart flink op hol zal brengen. Pluto begint het jaar in je intieme hoekje, zwaait op 20 januari gedag, komt effe terug tussen 1 september en 19 november en gaat dan pas weg. Pluto zit al meer dan tien jaar in dat hoekje van jou, dus waarschijnlijk heeft deze al flink wat veranderingen in jouw emotionele vaardigheden teweeggebracht. Er zijn dus flink wat transformaties te vinden, die afgerond kunnen worden voordat Pluto weg gaat uit deze sector.

Best intens, vooral met Mars die daar ook tussen 4 januari en 13 februari hangt en dan ook nog de Nieuwe Maan van 11 januari. Je wilt relationele banden strak en gezond houden en zal daar dus de kosmische energie bij kunnen gebruiken. Ceres zal 7 februari in jouw sector van intimiteiten komen en dat geeft veel energie om mensen in je omgeving een goed gevoel te kunnen geven. Dat kan echter veranderen als Ceres tussen 14 mei en 25 augustus retrograde gaat bewegen. Je kunt door deze energie minder lekker in je vel zitten en zal soms zelfs nostalgisch worden. Het kan deze periode gebeuren dat je zo’n gedrag vertoont dat dierbaren achteruit gaan. Soms zal je erg diep moeten gaan om een oplossing te vinden en dat kan dan soms zeer ongemakkelijk voelen. Toch zal je ervoor moeten zorgen dat jij je gedrag dan aanpast en zorgt dat geliefden en vrienden wel die steun geven, die je nodig hebt. Ceres zal ook voorwaarts tot 7 december invloed houden en na de retrograde zal je merken dat je deze maanden wel nodig hebt om weer even bij te komen. Verder is het belangrijk twee eclipsen in de gaten te houden, die op romantiek invloed hebben. Een maaneclips op 25 maart en zonsverduistering op 2 oktober. De maaneclips kan de banden met je dierbaren versterken, terwijl je je terugtrekt van mensen waar je niet echt een connectie mee hebt. Het is een goede tijd liefdeskwesties aan te pakken en vooral als deze je flink geraakt hebben. Pas op met de Ceres-retrograde. De zonsverduistering kan een nieuwe liefde in je leven brengen of als je al bezet bent, extra vlammen aan je relatie geven. Een Volle Maan op 23 mei staat in je relatiehoek, vlak na het begin van de Ceres-retrograde. Deze energie maakt dat je een grote focus hebt op huidige en nieuwe sociale contacten. Het zal een periode zijn, waarin je kunt bekijken welke relaties kunnen blijven bestaan en welke je beter loslaat. Twee opeenvolgende volle manen in je intieme zone op 21 juni en 21 juli, tijdens de Ceres-retrograde, kunnen diepere issues losmaken, waarbij iets uit het verleden naar boven gebracht kan worden. Wees lief voor jezelf en, als je merkt dat je te diep gaat en stress ervaart, kan je beter ontspanning nemen door er bijvoorbeeld op uit te trekken. Mercurius gaat van 25 november tot 15 december retrograde in jouw sector van relaties. Er zijn aanwijzingen op wat commotie door ongeduld die er ontstaat in het contact met anderen. Houd je deze periode in balans, anders raak je makkelijk van slag. 1 december is er een nieuwe maan in deze zone tijdens de retrograde. Dus geeft een grotere kans om weer connectie te maken met iemand uit het verleden. Dit kan zelfs een ex-partner zijn. Het jaar sluit af met een nieuwe maan op 30 december in je intieme sector. Lijkt erop dat je het jaar afsluit met een open houding naar emotionele banden en groei in het contact met anderen.

Familie en sociale contacten

Het eerste deel van het jaar zal er voldoende positieve energie hangen om op een goede manier met het gezin en de familie om te gaan. Het contact met ouders kan, als deze nog leven, sterker worden en jij als ouder zal een goede band met je kind(eren) hebben. Je besteedt erg veel tijd en aandacht aan hun emoties en gevoelens. De voorspellingen wijzen erop dat je mogelijkheden zult krijgen om familie te ontmoeten en vriendschappen zullen deze periode zeer goed verlopen. Let op dat je meer moeite kunt hebben met mensen die emotioneel gesloten zijn. Dit zal vooral optreden als Mercurius de tweede helft van augustus op retrograde wijze door je sector van huis en gezin beweegt. Bij deze mensen kun je je wel eens storen en zijn er stressvolle momenten. Doordat je iemand bent, die communicatief in staat is ruzies op te lossen, zal het je wel lukken om relaties goed te houden. In deze periode kan het gebeuren dat je familie- en gezinsleden moet ondersteunen. Dit kan gaan om emoties, maar ook om financiële of materiële zaken. In september en oktober kan Mars door deze sector bewegen en dit zorgt ervoor dat er betere energie vrijkomt. Daardoor kunnen er blijde gebeurtenissen en activiteiten zijn. Mensen die succesvolle kinderen hebben, zullen zich nog eens extra goed voelen, omdat ze merken dat hun opvoeding gewerkt heeft. Het laatste deel van het jaar zal emotioneel en op andere gebieden zeer goed zijn, waardoor het jaar prima afgesloten kan worden en je het jaar daarna prima kunt starten.

Carrière en financiën

Jouw professionele leven zal dit jaar een enerverende achtbaanrit zijn. Hierin zijn er heel wat kansen die uitdagingen brengen, waardoor je ontwikkelt zonder teveel moeite. Planeten in jouw sector van carrière zullen zorgen voor een golf aan energie en innovatie van de dingen waar je mee bezig bent. Jouw natuurlijke nieuwsgierigheid wordt jouw grootste talent om nieuwe wegen te verkennen en frisse ideeën te omarmen. Dit is het jaar om minder intellectueel bezig te zijn en meer gebruik te gaan maken van jouw fantasierijke aanpak om jezelf te ontwikkelen. Of het nu gaat om een andere carrière, een gedurfd project of het verbeteren van je huidige carrière, de kosmos is jou goed gezind om jou de juiste richting te wijzen. Maar laten we het realistisch houden, zelfs de meest schitterende planeten werpen schaduwen. Terwijl de kansen overvloedig zijn, kan je soms tijd tekort komen, omdat er soms wel heel veel op je pad komt. Dit kan soms overweldigend zijn om alles maar aandacht te geven. Je zult dan hard moeten werken, maar met juiste prioriteiten kan je veel onder de knie krijgen en voorkomen dat je jezelf teveel stress oplegt. Richt je op wat er echt toe doet en delegeer als mogelijk. Hierbij zijn samenwerkingen en netwerken kernwaarden. Je natuurlijke vermogen om te verbinden en communiceren kan deuren openen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Wees kieskeurig met wie je samenwerkt en houd goed in de gaten of iets goed voelt. Je doet er verstandig aan om je intuïtie te gebruiken om te beoordelen wie er bij je hoort. Kies jouw bondgenoten verstandig en zorg dat jullie gedeelde doelen op één lijn liggen. Het wordt een redelijk goed jaar, maar er zijn donkere momenten te bespeuren. Soms kan je met zelftwijfel of frustratie te maken krijgen. Niet elk plan zal vlekkeloos verlopen en je zult er flexibel in moeten zijn. Tegenslagen kunnen gebeuren, maar blijf hier nuchter in handelen. Zie tegenslagen als momenten om van te leren en te ontwikkelen, omdat je nu eenmaal van fouten kunt leren. Laat negatieve zaken jou dus niet al teveel dwarsbomen. Jouw aanpassingsvermogen en snelle denken zullen de beste vaardigheden zijn om deze hobbels onderweg aan te kunnen. Jouw nieuwsgierigheid, communicatievaardigheden en talent om buiten de gebaande paden te denken zullen jouw kosmische kompas zijn terwijl je jouw carrièrekoers uitstippelt. Neptunes blijft heel 2024 in jouw carrière- en doelensector en daarnaast zal ook Saturnus het hele jaar in deze sector staan. Met Neptunus in deze sector, kan het knap lastig zijn om helder te krijgen wat je nou echt wilt in je carrière of om jezelf volledig te wijden aan je plannen.

Het kan wel gebeuren dat je de laatste tijd wat minder structureel bezig was, maar hierin zal Saturnus helpen om focus te krijgen. Gebruik je deze energie op de juiste wijze, dan kan je serieus hoge toppen bereiken en veel succes hebben met waar je mee bezig bent. Toch zijn er momenten genoeg dat je door beide planeten wat in de war wordt gebracht. Zie dit als het moment om te leren en te ontwikkelen door je intuïtie te gebruiken om negatieve zaken af te wenden en nieuwe sociale en zakelijke contacten te maken. Andere mensen kunnen versteld staan van jouw discipline en charisma. Dit kan je dan gebruiken om mensen voor je te winnen en meer kansen af te dwingen. Op 10 maart is er een nieuwe maan in deze sector, en dat kan het moment zijn waarop kansen op je afkomen. Dat kan je natuurlijk enthousiast maken, maar je moet scherp blijven om al te snel vooruitgang te boeken. Ga je te snel of ben je te ongeduldig, dan kan dit problemen geven als je hier geen structuur in aanbrengt. Mars zit in deze sector vanaf 22 maart tot 30 april en dit is een zeer gunstige energie om vooruitgang te boeken. Jij hebt de drive en energie om te creëren wat je wilt en dit ook zo te brengen dat het ook echt gebeurt. Op 23 april is er een volle maan in je werksector, wat kan helpen om werkprojecten af te ronden en aandacht te krijgen voor werk dat je hebt verricht. Je kunt je nu veel meer focussen op productiviteit en efficiëntie. Samen met Mars in je carrièresfeer, kun je nu veel meer werk afronden dat leidt tot erkenning en kansen. Op 5 juli is er een nieuwe maan in je geldsector en dat is top voor financiële energie. Je kunt financiële kansen najagen en nieuwe manieren vinden om financieel te verbeteren. Mars staat van 4 september tot 3 november in je sector van Financiën. Dit is een geweldige periode om mogelijkheden te creëren, maar ook wel een neiging teveel uit te geven. Tracht dit binnen de perken te houden. Op 17 september is er een maaneclips in je carrière- en doelensector, kort nadat Mars jouw financiële sector binnenging. Dat kan geweldige resultaten en prestaties brengen met jouw doelen en ambities die je hebt. Wat je eerder in het jaar begonnen bent, kan nu volledig tot zijn recht komen. Je bent deze periode zelfverzekerd in de keuzes die je kunt maken. Op 1 november is er een nieuwe maan in je werksector, net voordat Mars je financiële sector verlaat. Je hebt nu een zeer sterke neiging om op een enthousiaste en opwindende wijze bezig te houden met nieuwe werkprojecten of iets waar je veel passie voor hebt. Je kunt het jaar op een zeer goede wijze afronden, als je maar je blik gericht houdt op de vaardigheden en talenten, die je van nature bezig. Doe je dat waar je goed in bent, dan wordt 2024 indrukwekkende voor je carrière.

Emotionele en fysieke gezondheid

Wat betreft gezondheid kunnen Pluto, Uranus en Jupiter stress geven, maar alleen als je minder lekker in je vel zit. Tweelingen hebben de neiging niet teveel met gezondheid bezig te zijn, omdat ze vinden dat het leven leuk moet zijn. Dat is niet erg, want natuurlijk is het verstandig om plezier in het leven te hebben. Je kunt dan ook wel eens jezelf overschatten en onterecht bedenken dat je goed bezig. Er wordt aangeraden hier alert op te zijn en jezelf af te vragen of je op de goede manier bezig bent. Wees vooral eerlijk en draai er niet omheen met allerlei excuses. Moet je iets veranderen doe dit dan ook, omdat je er zelf ook beter van wordt. Je zult alles onder de loep dienen te nemen en wellicht is het belangrijk om anderen om hun mening te vragen. Ook is het belangrijk meer rust te nemen, langer te slapen en overdag je pauzes te benutten om frisse lucht op te snuiven. Verder is het belangrijk niet teveel genotsproducten te gebruiken en niet al teveel bezig te zijn met allerlei spannende bezigheden. Je kunt jezelf daar zelfs door in gevaar brengen. Met name ambities en werkzaamheden kunnen dit jaar tijd in beslag nemen en dat kan indirect problemen voor je gezondheid betekenen. Wees ordelijker en planmatig zodat je meer tijd voor ontspanning over kunt houden. Pluto kan dit jaar krachtige energie bieden, waardoor je er goed aandoet producten te gebruiken die jouw lichaam innerlijk opschonen. Het best kun je dan natuurlijke middelen gebruiken. Daarnaast is het verstandig nicotine en alcohol zo min mogelijk te gebruiken, zodat je je lichaam kunt ontgiften. Tweelingen die zich gelukkig voelen, zullen over het algemeen gezonder zijn, puur omdat er minder stress is. Toch moeten ook gelukkige Tweelingen opletten, omdat ze moeilijk met tegenslag om kunnen gaan en stress alsnog de kop opsteekt. Tenslotte doe je er verstandig aan t/m september extra gebruik te maken van vitaminen, massage, meditatie en andere dingen om gezond te blijven. Ga echter niet experimenteren met nieuwe methoden, maar houd je aan het oude, vertrouwde. Je zult in de herfst- en wintermaanden gezonder zijn, wat het gevolg is van kosmische krachten.

Overzicht voor alle tekens

Het is een veelbelovend jaar met ambities en nieuwe mogelijkheden. We kunnen met transformerende verschuivingen te maken krijgen. Het is tijd aspiraties te herzien en ons leven onder de loep te nemen. Jupiter gaat van Stier naar Tweelingen en Pluto maakt een dat een sensuele beweging naar de Waterman. Dit heeft serieuze gevolgen heeft voor verschillende levensaspecten. Ceres gaat even retrograde in de Steenbok en zal een verbinding met Pluto maken. Saturnus en Neptunus nemen een romantische duik in Vissen, waarbij Saturnus probeert stabiliteit te brengen in de chaos die Pluto soms kan geven. Jupiter trakteert ons tot 25 mei op avontuur en overvloed in Stier. Samen met Uranus voert deze planeet onze mentale energie. Het jaar begint en eindigt met retrogrades van Mercurius. Mercurius eindigt er één op 1 januari en verschijnt weer op 7 december retrograde. Met de overstap van Jupiter naar Tweelingen worden alle relaties aangemoedigd om te flirten en de romantiek aandacht te geven. Pluto's entree in de Waterman belooft sexy en baanbrekende ideeën op professioneel gebied. Saturnus in Vissen vraagt om discipline in de liefde en er worden zelfs stoute oplossingen voor zakelijke uitdagingen aangeraden. Jupiter zal wel de leiding over de planeten hebben en een focus geven op kennis, relaties en creativiteit. De expansieve energie van Jupiter moedigt verandering, begrip en openheid aan. Voor carrière en financiën wijst Jupiter in Tweelingen op bloei in beroepen die op communicatie gericht zijn, terwijl Pluto in Waterman gericht is op verschuivingen in het zakelijke en professionele leven. Op gebied van gezondheid belooft Jupiter in Tweelingen een periode van vitaliteit en enthousiasme, met verbeteringen in cognitieve vaardigheden en stofwisseling die ons laten gloeien. Pluto in Waterman geeft energie om op een minder gewone wijze de gezondheid aan te pakken. Saturnus in Vissen zal vooral op emotioneel en mentaal gebied werken en kracht geven. Samengevat wordt het een jaar van kosmische verleiding, waarbij de sterren ons verleiden om stout te zijn, maar tegelijk ook na te denken hoe we gezond en gelukkig in het leven kunnen staan. Wil je meer weten over het jaar bekijk dan de algemene horoscoop voor 2024 of neem eens contact op met onze medewerkers die jou een persoonlijk advies kunnen geven.