Deze maand alle Beauty Label Gelpolish nu voor maar €8,99

  • check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Erotische horoscoop Waterman - Geboortedatum: 20 januari t/m 18 februari

Waterman


Algemeen overzicht voor de erotiek en liefde van de Waterman 

Januari en februari zijn belangrijk op gebied van liefde. De kosmische energie is krachtig en zal je diep raken. In een relatie zijn er kansen op spannende activiteiten en om liefde met je partner intens te beleven. Voor singles zijn er veel mogelijkheden om een nieuwe partner te ontmoeten. Van 21 januari tot 18 februari zal de relatie alleen maar meer in diepte toenemen. Het is een prima periode om relaties te versterken en erotiek intens en spannend te maken. Singles kunnen veel mogelijkheden op gebied van romantiek hebben, ongeacht of het een kortstondige of langdurige relatie is. Erotiek zal in eerste instantie de prioriteit hebben. De maan staat de derde week van januari in je sector van liefdesrelaties. Dit zorgt dat je veel over het leven nadenkt en bepaalde zaken uit het verleden aanpakt. Een relatie kan versterken, terwijl een single bezig kan zijn iets uit een eerdere relatie aan te pakken. Er is zelfs kans dat een ex-partner jou kan vergeven of jij de ander en wie weet is er een relatie mogelijk. De energie die je uit deze bijzondere energetische gebeurtenis haalt, kan je in principe het hele jaar gebruiken om anders naar een relatie te kijken. Niettemin duidt het gecombineerde effect van Venus en Mars op een prachtige tijd voor je liefdesleven en relatie rond het einde van februari. Er zijn veranderingen en een transformatie van jezelf mogelijk. Nog meer verandering op gebied van liefde en gezin treedt op als de rebelse Uranus begin maart in je sector van gezin en familie komt. De relatie met je partner zal vredig zijn, maar niet zo geweldig rond de maand maart. Als je nog niet in een relatie zit, zal het laatste deel van maart een goede tijd zijn om het andere geslacht te verleiden, door een prikkelende energie van Venus. Let echter op overgevoelige reacties bij het omgaan met belangrijke relatiezaken naarmate het jaar vordert. Houd in gedachten dat onverwachte kwesties de dynamiek van je relatie verandert. Wees alert omdat de energie zowel positief als negatief doorwerkt. Begin april tot de tweede week van augustus zijn er kosmische storingen. Let op dat je moeite kunt hebben de relatie positieve aandacht te geven. Er zijn meer conflicten en meningsverschillen mogelijk. Jij of je partner kan deze periode geïrriteerd raken en dan is een ruzie mogelijk. Ook dien je weg te blijven van buitenechtelijke affaires. Singles kunnen deze periode wat minder lekker in hun vel zitten en afstandelijk zijn naar mensen die toenadering zoeken. Er kunnen wat lastige kwesties zijn in je persoonlijke leven rond de maand mei.

Mercurius zal dan namelijk een positieve invloed hebben op je liefdesleven en relatie. Er zal zowel romantiek als sensualiteit zijn in je relatie rond de maand juli. Je liefdesleven zal buitengewoon zalig zijn en Venus zal je romantisch maken. De liefde zal bloeien tussen toegewijde koppels. Echter is er wel een storende factor als oudere familieleden soms problemen veroorzaken en de harmonie in het gezin hierdoor verstoord wordt. Halverwege augustus tot het eind van het jaar is een fantastische tijd voor romantiek en erotiek. Wensen en dromen komen uit en er is veel ruimte voor avontuurlijke en romantische activiteiten. Het jaar 2024 wordt een spannend jaar, waarbij emoties zorgen voor avontuur en erotiek, maar ook voor breuken en conflicten. Het wordt hard werken, maar uiteindelijk komt er heus antwoord. Voor singles wordt het een mooi jaar, waarbij er sterke gevoelens voor iemand kunnen ontstaan en er zelfs zoveel liefde kan ontstaan dat je het ‘jawoord’ wilt geven. Je relatie zal worden beïnvloed door de Noordelijke Maanknoop en je kunt wat afstand voelen in je relatie tijdens het laatste deel van dit jaar. Er zal wat turbulentie zijn in je liefdesleven door de invloed van de Zuidelijke Maanknoop rond de maand september. Naarmate het jaar ten einde loopt, zal de liefde in volle gang zijn en de periode rond de maand november zal een tijd zijn om van te genieten. Als je in een toegewijde relatie bent, kun je verwachten dat het liefdesleven prima verloopt en ben je zeer actief rond het einde van het jaar. De Noordelijke Maanknoop, die symbool staat voor groei en ontwikkeling, zal in het laatste deel van het jaar in jouw relatiezone staan. Dit kan betekenen dat je je relatie met je partner wilt verdiepen en nieuwe dingen wilt proberen. De Zuidelijke Maanknoop, die symbool staat voor het verleden, zal in september in jouw liefdeszone staan. Dit kan betekenen dat je bepaalde zaken uit het verleden moet verwerken of loslaten. Het kan ook betekenen dat je je relatie met je partner wilt verbeteren door te werken aan problemen die jullie hebben. Over het algemeen zal het jaar 2024 een spannend liefdevol jaar zijn. Er zijn veel mogelijkheden voor romantiek, erotiek en nieuwe ervaringen. Het is echter belangrijk alert te zijn op mogelijke uitdagingen die het jaar met zich meebrengt. Neem ten eerste de tijd je relatie te evalueren en te bepalen wat je wilt. Wees bereid om te communiceren en compromissen te sluiten en wees vooral geduldig en begripvol, vooral tijdens de moeilijke periodes.

De Waterman en de seksualiteit

Dit jaar zul je af en toe terugdenken aan voorgaande jaren en wellicht mijmeren over hoe het toen was. Soms kan het lastig zijn om ouder te worden, en de vrees voor de toekomst kan opkomen. Je kunt je dan afvragen of je ooit niet meer in staat zult zijn om van seks te genieten. Het is echter aan te raden hier niet te veel bij stil te staan en te genieten van de momenten die je nu beleeft. Je bent zeker bereid om liefde en erotiek te omarmen, maar het is belangrijk om niet te veel gefocust te zijn op wat niet meer mogelijk is. Het is veel prettiger om te bedenken aan dat wat wel kan. Over het algemeen zullen negatieve gedachten niet de overhand hebben, maar blijf alert dat je niet te zwaar gaat denken. Over het algemeen zal je dan in staat zijn om gewoon lekker van seks te kunnen genieten. Voor singles is er dit jaar zeker ruimte om van liefde te genieten. Je zult meer in staat zijn om oprecht van één persoon te houden. Vorig jaar was dat soms lastig, maar in 2024 ben je loyaler en gevoeliger. Hierdoor gaan jouw emoties en je avontuurlijk inborst ook zeker wel hand in hand. Er lijkt dus een transformatie op komst te zijn, waarbij er meer ruimte is voor een stabiele relatie waarin erotiek en romantiek gezamenlijk voor een hoop spannende momenten kan zorgen. Mensen in een relatie zullen zich extra inspannen om de band met hun partner nieuw leven in te blazen. Dit kan ervoor zorgen dat de vonk weer overspringt. Dit zal zich ook uiten op seksueel gebied, waar je weer meer liefde zult geven en ontvangen. Probeer ervoor te zorgen dat je dominante karakter niet op een negatieve manier wordt gebruikt. Als je in staat bent om jezelf juist te laten domineren, kunnen er opwindende machtsspelletjes plaatsvinden waarbij je je volledig kunt laten gaan. Het blijft echter wel lastig voor je om dit jaar je diepste gevoelens te tonen. Dit is dus zeker een aandachtspunt, omdat een partner zich hier soms aan kan storen.

     

Erotiek met de Waterman vrouw

Als je op zoek bent naar een nederig vrouwtje om een prikkelend avontuur mee te beleven, dan ben je bij de Watervrouw aan het verkeerde adres. Ze is eigenzinnig, charismatisch en doordrenkt met intelligentie, een individu met een handleiding zo eigenaardig als haar eigenzinnigheid. Op welke plek dan ook, ze zal rebelleren tegen de gevestigde orde, ongeacht wat de wereld daarvan vindt; haar eigen overtuigingen zijn haar kompas. Alleen zij die dit gedrag als intrigerend beschouwen en de kunst verstaan daarin mee te gaan, zullen een connectie met de Watervrouw kunnen smeden. Haar streven naar een betere wereld en zoektocht naar creatieve oplossingen voor diverse vraagstukken vormen de kern van haar wezen. Een levenspartner die, zoals zij, in staat is om hulpbehoevenden te steunen, kan samen met haar de strijd aangaan, wat haar kracht geeft om liefde te delen. Maar wees gewaarschuwd, want deze vrouw kan koel en afstandelijk lijken. Emoties lijken nauwelijks impact op haar te hebben; ze handelt voornamelijk op intellectueel en nuchter niveau. Zelfs tijdens de meest intieme momenten zal ze zelden haar gevoelens tonen. Als je echter in staat bent om dit te begrijpen en te omarmen, zou je het geluk aan haar zijde kunnen vinden. Voor een date met haar wordt aangeraden de gebaande paden te vermijden. Ze verlangt naar verrassing en uitdaging op intellectueel niveau. Als je haar dit kunt bieden, zal ze zich uitstekend vermaken. Haar blijvend boeien is echter een ander verhaal, want een vaste relatie staat niet hoog op haar prioriteitenlijst. Wat betreft seks is ze avontuurlijk en zoekt ze graag naar grenzen en risico's. Ze schuwt zelfs niet anderen in haar erotische escapades te betrekken. Toch beschouwt ze seks eerder als een bijzaak, een bron van sporadisch genot. Haar prioriteiten liggen elders en ze neemt er graag de tijd voor. Voor haar wegen intellect en sociale verbondenheid zwaarder dan lichamelijk genot. Seks is voor haar een autonoom gegeven, losgekoppeld van romantiek en dient vooral ter bevrediging van haar eigen verlangens. Hoewel ze niet verwacht dat haar partner al te romantisch is, zoekt ze wel passie en schrikt ze niet terug voor pijn als ze gedomineerd wordt. Het is belangrijk om te verkennen, experimenteren en te ontdekken en ze wil weten hoe ver jij bereid bent te gaan. Als partner dien je dus uiterst flexibel te zijn om aan haar wensen te voldoen.

 

Erotiek met de Waterman man

De Waterman, eigenzinnig en onconventioneel, benadert liefde op een manier die net zo bizar is als zijn vrouwelijke tegenhanger. Afspraakjes op gebied van erotiek met hem zijn eenvoudig, omdat hij het leuk vindt om te experimenteren. Maar bij hem blijven is een ander verhaal. Grillig als het weer kan hij vandaag van je houden en je morgen afwijzen. Een partner die zijn interesse wil behouden, moet intelligent, creatief en allesbehalve doorsnee zijn. Hij is een dynamische ziel die het leven wil omarmen als een eindeloze uitdaging. Conventionele verleidingskunsten werken niet bij hem. Hij zal beoordelen of je uitblinkt bij het zoeken naar spanning en avontuur. Alleen als hij merkt dat jij ook geen volgzaam schaap bent, zal hij belangstelling tonen. Alleen iemand die zich verzet tegen onrecht en vecht tegen het kwaad op aarde zal zijn interesse wekken om een relatie mee te beginnen. Dit windt hem ook erg op en hij zal dan ook geprikkeld worden om erotiek te beleven. De Waterman is dol op discussiëren en zal dit graag met je doen. Het is ook cruciaal om hem geboeid te houden. Als je een relatie met een Waterman hebt, moet je van diepgaande onderwerpen houden. Deze zullen fascineren en zorgen dat hij zich aan je verbindt. Hoewel hij sociaal is en graag met mensen converseert, kan hij oppervlakkig lijken, maar dat betekent niet dat hij niet dieper wil gaan. Velen zullen hem intellectueel uitdagen. Wat betreft seks is hij niet iemand die gemakkelijk gevoelens laat zien en zelfs op zijn meest intense hoogtepunt kan hij ontspannen en zijn orgasme met weinig woorden beleven. Dat wil echter niet zeggen dat hij er niet van geniet. Het orgasme op zichzelf is voor hem al een beloning waar hij van smult. Toch kun je hem prikkelen met fantasieën, rollenspellen en psychologische spelletjes. Als het je lukt om hem daarmee te boeien, kan hij zijn koelheid laten varen en zeer gepassioneerd en intens met jou bezig zijn. Dus als je een relatie hebt met een Waterman en het lukt je om hem volledig te prikkelen, kun je ervan uitgaan dat hij niet snel naar een ander zal dwalen.

 

Elementen en de sensuele verlangens in 2024

Voor de hartstochtelijke Vuurtekens Ram, Leeuw en Boogschutter komt er een krachtige Mercurius-energie, die verleidelijk heen en weer beweegt. Klinkt misschien niet als het allergrootste avontuur, maar eigenlijk is het een sensuele zegening in vermomming. Vuurtekens reageren natuurlijk vaak wat intenser dan andere tekens, maar na oververhitting, koelen ze ook vaak wat sneller af. Dat betekent dat de escapades die plaatsvinden tijdens de fase van een retrograde Mercurius snel zullen vervagen. Werk aan temperen van spontaniteit en agressie, als dat mogelijk is, omdat de seksualiteit dan juist erg fijne vormen aanneemt. De Aardse verleiders Stier, Maagd en Steenbok zoeken rust en vermijden drama en al te sensuele emoties. Met stabiele Aarde-energie die een groot deel van het jaar zowel Uranus als Jupiter betovert, krijg je de kans geduldig en praktisch te blijven, waardoor je er uiteindelijk toch wel sensueel in kunt blijven. Een vleugje van Pluto's transformerende energie, vooral in het begin van het jaar, kan echter voor deze tekens minder geduld brengen, maar meer passie. Zorg voor voornemens en doelen, die stevig genoeg zijn om teveel hartstocht te weerstaan. Je kunt dan het tegendeel bereiken. De Luchttekens Tweeling, Weegschaal en Waterman zijn over het algemeen sensuele en filosofische mensen. Zij ervaren een diepe dorst naar erotiek en spanning. Vooral eind mei brengt de geluksbrenger Jupiter luchtige, ruimdenkende en opwindende energie. Deze kan avontuurlijk zijn en voor sensuele spanning zorgen. Ook vinden eind maart en begin oktober belangrijke maanevenementen plaats, met verduisteringen die opwinding en besluiteloosheid geven. Wees voorzichtig met sensuele handelingen, omdat er frustraties en conflicten kunnen ontstaan. Hierbij kan de transformerende kracht van Pluto komen, waardoor sensuele gedachten van revolutie ontstaan om het leven opwindender te maken. De Watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen laten zich meeslepen door de zeer speelse en dromerige Neptunus. Hierdoor zullen paranormale verlangens en intuïtie versterkt worden. Je sensuele dromen dienen als levendige gidsen naar je diepste verlangens, waardoor je een opwindend inzicht krijgt in de verborgen kwesties van je geest of je nu toegeeft aan deze verlangens of niet. De krachtige combinatie van Neptunus en Saturnus met het sterrenbeeld Vissen zorgt voor een sensuele groei en introspectie.

Overzicht voor alle tekens in 2024

Het jaar ontvouwt sensuele geheimen met betoverende dans van de planeten, te midden van kosmische krachten, waarbij de romance doordrongen zal zijn van een erotisch elan. Jupiter begint het jaar met een weelderige aanwezigheid in verleidelijke Stier, terwijl de rebelse Uranus ondeugende tintelingen van opwinding toevoegt. Saturnus, gehuld in de mystieke nevels van Vissen, opent het jaar met een sensueel samenspel, een uitnodiging om diep in de ziel te kijken en op zoek te zijn naar erotische antwoorden. Saturnus in Vissen creëert een erotische, introverte schaduw aan het begin van het jaar, uitnodigend tot romantische introspectie. Neptunus omhelst Saturnus in dit teken van de Vis, waardoor een erg zinderende sfeer van erotische ontdekkingen ontstaat. Verborgen verlangens worden onthuld, en een erotische dans van mededogen en vergevingsgezindheid omhult relaties in een vurige omhelzing. Het is een tijd om te genieten van de sensuele resonantie van de liefde, waar elke aanraking een erotisch gedicht schrijft. Te midden van deze planetaire harmonie biedt het jaar de kans om romantiek nieuw leven in te blazen en de erotische vonk in huidige relaties te vergroten. De balans tussen sensuele liefde, erotische verlangens en zelfliefde moet echter delicaat bewaard blijven om de erotische magie te behouden. De opwindende invloed die Uranus het hele jaar naar Jupiter brengt zal naar nieuwe hoogten gebracht worden, waarbij erotiek zeer opwindend zal zijn. Uranus in Stier daagt hierbij uit om erotische dimensies te verkennen vanuit een fris perspectief en zal ook zorgen voor een prikkeling en uitdaging om het onbekende op te zoeken. Neptunus in Vissen nodigt uit tot een sensueel afdalen in het onderbewustzijn, waar sensuele lessen en helende momenten zich ontvouwen. Geregeld zullen de Nieuwe Manen en de Volle Manen voor flink wat passie zorgen.

Houd in de gaten wanneer de Maan zich verbindt met de sensuele Venus. Deze planeet zal dan een betoverende rol spelen in het aantrekken van geliefden en het verdiepen van erotische passie. Ook zal de Maan dan erotische energie bieden als Mars en Pluto in verbinding met de Maan staan. Er kan dan zalige en transformerende erotische liefde voortkomen. De sensuele overgang van Jupiter naar de speelse Tweeling in mei creëert een atmosfeer van een erotisch optimisme. Daarbij zullen nieuwsgierigheid en het herkennen van nieuwe erotische horizonten leiden tot tedere erotische ontdekkingen. Jupiter zal de tweede helft van het jaar avontuurlijke energie brengen, waarbij sensuele romantiek belangrijk kan zijn. De ontmoeting tussen Jupiter en Saturnus in augustus en december brengt een erotisch optimisme in conflict met zware, erotische emoties, waar het belangrijk is om ongemakkelijke erotische gevoelens te omarmen en samen te smelten. Pluto's langdurige verblijf in Steenbok, dat eindigt in november, belooft een beslissende fase vol romantische veranderingen. Mercurius retrogrades in april, augustus en november tot half december voegen een krachtige erotische dimensie toe aan liefde en erotiek, maar vereisen waakzaamheid om de erotische miscommunicaties en overhaaste erotische beslissingen te voorkomen. Laat de erotische stroming van 2024 je meenemen op een sensueel avontuur van romantische ontdekkingen, waar liefde en lust samensmelten in een wervelwind van erotische magie. In deze betoverende tijd van kosmische verbindingen, laat elke blik, elk gebaar en elke erotische ontmoeting een erotisch meesterwerk zijn.