• check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Erotische horoscoop Kreeft - 21 juni t/m 22 juli

Kreeft
 
 

Algemeen overzicht voor de erotiek en liefde van de Kreeft

De Kreeft, een mysterieus wezen gehuld in schijnbare koelheid, onthult pas zijn diepste geheimen aan hen die dapper genoeg zijn om het hart te vinden. In 2024 is verliefdheid niet iets wat je zomaar overkomt, omdat je voorzichtigheid bent en eerst de kat uit de boom kijkt. Achter de façade van onbereikbaarheid schuilt een oceaan van romantiek en seksualiteit. Een muur van wantrouwen omringt je als een fort, maar eenmaal jouw liefde gewonnen, is er een wereld van overgave en passie die hen overspoelt als een ontembare golf. Jouw onbereikbaarheid transformeert plotseling in een explosie van volledige overgave wanneer de juiste persoon verschijnt om je te verleiden. Zodra je hart verkocht is, stort je je met alles wat je hebt in de liefde, en je overlaadt je partner met een overvloed aan passie en emotie. Het verwoorden van je diepste emoties is echter geen gemakkelijke opgave. Jouw sensualiteit is meestal non-verbaal en vereist dat een partner jouw subtiele signalen herkent. In de slaapkamer is de Kreeft niet geïnteresseerd in vluggertjes, maar naar totale overgave en een overvloed aan romantiek. Je verlangt naar aanraking over je hele lichaam, het gevoel dat je partner je aanbidt. Het seksspel begint niet in bed, maar wordt voorbereid met een warm bad en extase brengende sensuele massage. Voor gebonden mensen is 2024 een emotionele achtbaan, waar liefde in overvloed is, maar gebrek aan vervulling kan leiden tot dramatische wendingen. Singles ervaren diepe connectie, maar de kosmische onzekerheid over de ware betekenis van deze ontmoetingen kan verwarring geven. Gelukkig lijkt 2024 overvloedig te zijn aan liefde en erotiek. Gebonden mensen zullen hun liefde verdiepen, terwijl singles genieten van erotische avonturen en mogelijk zelfs meer dan eens verliefd worden. Waakzaamheid is geboden, want teleurstelling ligt op de loer en het is verstandig niet meteen alles te geven. Het jaar biedt kansen voor verdieping in relaties, met reizen en avonturen die zowel gebonden mensen als singles aantrekken. Toch waarschuwen dat overspeligheid een verleidelijke valkuil kan worden, vooral in tijden van onvervulde behoeften. In plaats daarvan is het raadzaam tijd en energie te investeren in bestaande relaties, met potentieel voor verbetering. In het romantische spel van 2024 zijn er tijden van intense communicatie, vooral in de periode van half juli tot augustus en oktober. Het zijn perioden van reflectie, waar verduisteringen in relatiegebied antwoorden onthullen. Gebonden mensen zullen liefde schenken, terwijl singles fouten uit het verleden rechtzetten en kansen krijgen met een ex-partner.

Een zonsverduistering in juli brengt romantische energie, terwijl de Maan in januari, juli en december liefdevolle trillingen geeft. Retrograde Mercurius 18 juli tot eind juli stimuleert positieve reflectie. In 2024 gaat de Kreeft een emotionele reis aan, doordrenkt van romantiek en seks. De eerste drie maanden zal de Kreeft een mysterieuze aura hebben, waarbij terughoudend troef is. Achter de façade van onbereikbaarheid schuilt romantiek en seksualiteit. Februari is een maand van voorzichtige toenadering, waarin de Kreeft zijn gepantserde hart begint te onthullen aan mensen die dit verdienen. In maart is de Kreeft minder wantrouwend en wordt de opgetrokken muur doorbroken door degenen die het hart openen. Een wereld van overgave en passie wordt onthuld als ontembare golf passie. Van april t/m juni zal de Kreeft plotseling in een explosie van volledige overgave transformeren wanneer de juiste persoon verschijnt om te verleiden. Zodra het hart van de Kreeft is verkocht, stort hij zich met alles wat hij heeft in de liefde, overladend met een overvloed aan passie en emotie. Het verwoorden van diepgaande emoties blijft een uitdaging, en non-verbale signalen worden in juni belangrijker. In de slaapkamer verlangt de Kreeft naar opwarming, totale overgave en romantiek. Juli zal voor gebonden mensen een emotionele achtbaan zijn, met overvloedige liefde maar mogelijk gebrek aan vervulling. Singles kunnen diepe connecties ervaren, maar kosmische onzekerheid kan voor verwarring zorgen. Waakzaamheid is in augustus geboden, want teleurstelling ligt op de loer. Het is tijd niet meteen alles te geven. Het jaar biedt kansen voor verdieping in relaties, met intense communicatieperiodes. In september en oktober wordt de Kreeft gewaarschuwd voor de verleidelijke valkuil van overspeligheid, vooral in tijden van onvervulde behoeften. Het is raadzaam tijd en energie te investeren in bestaande relaties. Reflectie en antwoorden komen naar voren tijdens verduisteringen in relatiegebied. De zonsverduistering van november brengt romantische energie, terwijl de Maan liefdevolle energieën verspreidt. December lijkt een maand te worden, die we kunnen zien als kers op de taart met overvloedige romantiek en erotiek voor zowel gebonden mensen als singles. Bestaande relaties kunnen verbeteren, en singles stralen sensualiteit uit, wat leidt tot veel passie en romantiek.

De Kreeft en de seksuele relaties 


In januari start het jaar met planeten die strijden om jouw energie. Het is een periode waarin je liefdesgeluk niet buiten, maar juist binnen moet zoeken, omdat je daar het beste gedijt en zoekt naar veiligheid en comfort. Thuisblijven is essentieel om je prettig te voelen en ongemakkelijke situaties te vermijden. Januari en februari zijn dus maanden van rust, waarin je minder avontuur opzoekt. Vanaf de tweede week van maart ontvouwt zich echter een prikkelende periode van groei en positiviteit op het gebied van liefde en romantiek. Ik heb dit in een positief daglicht geplaatst en subtiel gecommuniceerd met degenen die erdoor geïntrigeerd zijn. Natuurlijk heb ik gisteren de deur voor je geopend. Het wordt gezegd dat wanneer mensen groeien, ze veranderen en evolueren. Een sensuele golf kan twee volledige periodes aanhouden. Als single weet je nu beter dan ooit hoe je de ander kunt plezieren. Kreeften staan bekend om hun vaardigheid anderen een verheven gevoel te geven. Vanaf de tweede week van maart ontvouwt zich een periode van nieuwe mogelijkheden en spannende ontmoetingen. Je zult meer positieve aandacht ontvangen en merken dat mensen je willen leren kennen. Als je hiervoor openstaat, kun je diepgaande relaties en een sensuele sfeer creëren. Je hebt in je hoofd hoe je je moet verhouden tot wat er gebeurt, en het is goed om te zien wat er gebeurt. Voordat april begon, brak augustus al aan in de vroege dagen van het jaar. Zodra het leven evolueert, kan ik er geen genoeg van krijgen. Voor je het weet, zul je je kunnen identificeren met sommige van deze dingen, maar je zult ook in staat zijn deze woorden door te geven. Voor singles kan het wat regelmatiger zijn, maar juist omdat de dingen anders lopen dan normaal, bestaat de kans dat je iemand ontmoet uit een totaal ander milieu wat je ziel weet te prikkelen.

Rond 18 juni begint een periode die eindigt wanneer er vroeg wordt gespeeld. Het is het ideale moment met je geliefde op avontuur en ontdekkingstocht te gaan of krachtig te genieten van elkaars aanwezigheid. Je kunt zo de juiste balans en sfeer creëren voor diepgaande connecties. Deze tijd strekt zich uit tot halverwege 12 juli en deze periode kan je zeer sensueel zijn als het gaat om het geluk. Augustus tot half september zal wat tam zijn. Vanaf 24 september komt joe liefdesleven volledig tot bloei. Het wordt een tijd van genot en diepgaande verbindingen, waarin je op alle relaties kunt duiken. De Kreeft staat voor erotisch genot en een warm nest waar je wakker wordt. Alles wat thuis gebeurt, is van direct belang om je niet alleen geborgen, maar ook sensueel te voelen en te kunnen zijn met je liefde. In het centrum van emoties zijn er flink wat momenten, waarin je zeer gepassioneerd kunt zijn. Open je gevoelens, maar doe dit niet te automatisch. Vertel en verleid met woorden, zodat diepgaand begrip ontstaat tussen jou en een liefdespartner. Het wordt gezegd dat dit het jaar is waarin je je eigen seksualiteit opnieuw ontdekt en intenser geloof. Als Kreeft is privacy essentieel. Laat zien wat jouw verlangens zijn en wees af en toe wat egoïstisch, zodat niet alleen jij, maar ook de ander zich inzet voor de perfecte sensuele sfeer. In september en oktober is dit het moment waarop je soms wat onzeker bent als het gaat om seksualiteit die je in je hart ziet. Stel meer grenzen, wees avontuurlijk en geniet van de ultieme reis van liefde en lust. Laat 2024 het jaar zijn waarin je niet alleen jezelf, maar ook je partner volledig betovert en meeneemt in de passievolle dans van hartstocht en verlangen.

     

Erotiek met de Kreeft vrouw

De betoverende Kreeftvrouw, danseres van emoties en liefhebster van sensuele harmonie, zoekt constant naar de samensmelting van haar gevoelens met die van haar geliefde. In 2024 waan je je in een emotionele achtbaan, waarin je partner de kunst van het navigeren door jouw zeer wisselende gemoedstoestanden moet beheersen. Maar pas op, want confrontaties met boosheid of verdriet zullen geen bruggen slaan naar je innerlijke wereld. Alles wat je nodig hebt, is begrip en onvoorwaardelijke liefde wanneer de storm van emoties je overspoelt. Dit jaar leg je alles op tafel in je zoektocht naar prachtige verbindingen, waarbij je jezelf volledig geeft om je partner te verwennen of, als vrijgezel, iemand te verleiden met jouw magnetische charme. De Kreeftvrouw hunkert naar menselijk contact en koestert gesprekken over zowel spirituele diepgang als mondiale vraagstukken. Wie luistert en aandacht schenkt, zal de sleutel tot haar hart ontdekken. Het zijn de kleine details, het onthouden van jouw woorden, het verrassen met het favoriete eten, dat je hart doet smelten. Liefdevolle gebaren en verrassende uitjes zijn de weg naar jouw ziel. In een relatie zoek je naar erkenning van je familie en vrienden, waarbij opwinding en warmte de ingrediënten zijn om jouw liefdevolle kant te laten bloeien. Voor de Kreeftvrouw is de weg naar de slaapkamer geplaveid met veiligheid, respect en waardering. Een partner moet laten zien dat het serieus is, en een romantisch diner kan net het zetje zijn voor een nacht vol passie. Wanneer je eenmaal bereid bent om je intieme ruimte te delen, verlang je naar een spirituele connectie in de liefde. Het kijken in elkaars ogen, het fluisteren van liefdevolle woorden en het verstrengelen van lichamen worden de essentiële rituelen. Als romantica in hart en nieren beleef je de liefde op een diep niveau, maar wees gewaarschuwd: als een partner onhandig met woorden omgaat, kan de lust als een luchtbel uiteenspatten. Jij bent een kunstwerk dat met zorg behandeld moet worden, want verkeerd gekozen woorden kunnen de betovering verbreken.

 

Erotiek met de Kreeft man 

De onthullende Kreeftman is een meester in het tonen van zijn emoties, met een scherp inzicht en een krachtige intuïtie die hem precies laat aanvoelen wat er in je omgaat. Zijn vriendschappen zijn diep en robuust, doordrenkt met zorgzaamheid. Zijn sociale aard maakt het echter niet makkelijk om zijn hart te benaderen voor liefde. Een potentiële aanbidder raakt verstrikt in de gedachte dat vriendelijkheid voor iedereen gelijk is. Om zijn aandacht te trekken, moet men stappen zetten die verder gaan dan oppervlakkig contact. Een gesprek starten is een goed begin, maar onthoud dat gezelligheid niet automatisch vertaalt naar romantische interesse. Hij is vriendelijk tegen iedereen. Als iemand echter vaker wil afspreken, sta je daar open voor en zal langzaam maar zeker meer van jouw kant naar voren komen. Vertrouwen is essentieel voor jou, en je zoekt naar een gevoel van comfort en welzijn bij de ander. Wanneer je hart geraakt wordt, vind je genoegen in rustige ontmoetingen en koester je zelfs een avondje voor de televisie. Als er dan ook nog voor je wordt gekookt, smelt je als ware. Op dat moment laat je je schild zakken, onthullend dat je onder die stoere buitenkant gevoelig en liefdevol bent. Gebonden Kreeften stralen stabiliteit en liefde uit. In de slaapkamer ben je een bedreven minnaar, die op allerlei manieren verleidt en verwent. Wat je partner ook wenst, je doet je uiterste best om daaraan tegemoet te komen. Je houdt echter niet van een partner die te wild of vrij is tussen de lakens. Hoewel intense emoties welkom zijn, is harde porno niet jouw kopje thee. Je bent behoudend, maar je weet perfect hoe je je partner kunt opwinden en bevredigen. Let op, want een Kreeft is snel teleurgesteld en kan gekwetst worden door verkeerd gekozen handelingen die minder goed vallen. Als je gekwetst wordt of verdrietig bent, kan de veiligheid verdwijnen, en zul je een paar stappen terugzetten. Het moge duidelijk zijn dat het hart van een Kreeft veroverd moet worden, en hij heeft onvoorwaardelijke trouw en liefde nodig. Het kost wellicht wat tijd, maar eenmaal verleid en overwonnen, onthult de Kreeftman zich als een liefdevolle en zorgzame partner, zowel in de wereld van erotiek als romantiek.

Elementen en de sensuele verlangens in 2024 

Voor de hartstochtelijke Vuurtekens Ram, Leeuw en Boogschutter komt er een krachtige Mercurius-energie, die verleidelijk heen en weer beweegt. Klinkt misschien niet als het allergrootste avontuur, maar eigenlijk is het een sensuele zegening in vermomming. Vuurtekens reageren natuurlijk vaak wat intenser dan andere tekens, maar na oververhitting, koelen ze ook vaak wat sneller af. Dat betekent dat de escapades die plaatsvinden tijdens de fase van een retrograde Mercurius snel zullen vervagen. Werk aan temperen van spontaniteit en agressie, als dat mogelijk is, omdat de seksualiteit dan juist erg fijne vormen aanneemt. De Aardse verleiders Stier, Maagd en Steenbok zoeken rust en vermijden drama en al te sensuele emoties. Met stabiele Aarde-energie die een groot deel van het jaar zowel Uranus als Jupiter betovert, krijg je de kans geduldig en praktisch te blijven, waardoor je er uiteindelijk toch wel sensueel in kunt blijven. Een vleugje van Pluto's transformerende energie, vooral in het begin van het jaar, kan echter voor deze tekens minder geduld brengen, maar meer passie. Zorg voor voornemens en doelen, die stevig genoeg zijn om teveel hartstocht te weerstaan. Je kunt dan het tegendeel bereiken. De Luchttekens Tweeling, Weegschaal en Waterman zijn over het algemeen sensuele en filosofische mensen. Zij ervaren een diepe dorst naar erotiek en spanning. Vooral eind mei brengt de geluksbrenger Jupiter luchtige, ruimdenkende en opwindende energie. Deze kan avontuurlijk zijn en voor sensuele spanning zorgen. Ook vinden eind maart en begin oktober belangrijke maanevenementen plaats, met verduisteringen die opwinding en besluiteloosheid geven. Wees voorzichtig met sensuele handelingen, omdat er frustraties en conflicten kunnen ontstaan. Hierbij kan de transformerende kracht van Pluto komen, waardoor sensuele gedachten van revolutie ontstaan om het leven opwindender te maken. De Watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen laten zich meeslepen door de zeer speelse en dromerige Neptunus. Hierdoor zullen paranormale verlangens en intuïtie versterkt worden. Je sensuele dromen dienen als levendige gidsen naar je diepste verlangens, waardoor je een opwindend inzicht krijgt in de verborgen kwesties van je geest of je nu toegeeft aan deze verlangens of niet. De krachtige combinatie van Neptunus en Saturnus met het sterrenbeeld Vissen zorgt voor een sensuele groei en introspectie.

Overzicht voor alle tekens in 2024


Het jaar ontvouwt sensuele geheimen met betoverende dans van de planeten, te midden van kosmische krachten, waarbij de romance doordrongen zal zijn van een erotisch elan. Jupiter begint het jaar met een weelderige aanwezigheid in verleidelijke Stier, terwijl de rebelse Uranus ondeugende tintelingen van opwinding toevoegt. Saturnus, gehuld in de mystieke nevels van Vissen, opent het jaar met een sensueel samenspel, een uitnodiging om diep in de ziel te kijken en op zoek te zijn naar erotische antwoorden. Saturnus in Vissen creëert een erotische, introverte schaduw aan het begin van het jaar, uitnodigend tot romantische introspectie. Neptunus omhelst Saturnus in dit teken van de Vis, waardoor een erg zinderende sfeer van erotische ontdekkingen ontstaat. Verborgen verlangens worden onthuld, en een erotische dans van mededogen en vergevingsgezindheid omhult relaties in een vurige omhelzing. Het is een tijd om te genieten van de sensuele resonantie van de liefde, waar elke aanraking een erotisch gedicht schrijft. Te midden van deze planetaire harmonie biedt het jaar de kans om romantiek nieuw leven in te blazen en de erotische vonk in huidige relaties te vergroten. De balans tussen sensuele liefde, erotische verlangens en zelfliefde moet echter delicaat bewaard blijven om de erotische magie te behouden. De opwindende invloed die Uranus het hele jaar naar Jupiter brengt zal naar nieuwe hoogten gebracht worden, waarbij erotiek zeer opwindend zal zijn. Uranus in Stier daagt hierbij uit om erotische dimensies te verkennen vanuit een fris perspectief en zal ook zorgen voor een prikkeling en uitdaging om het onbekende op te zoeken. Neptunus in Vissen nodigt uit tot een sensueel afdalen in het onderbewustzijn, waar sensuele lessen en helende momenten zich ontvouwen. Geregeld zullen de Nieuwe Manen en de Volle Manen voor flink wat passie zorgen.

Houd in de gaten wanneer de Maan zich verbindt met de sensuele Venus. Deze planeet zal dan een betoverende rol spelen in het aantrekken van geliefden en het verdiepen van erotische passie. Ook zal de Maan dan erotische energie bieden als Mars en Pluto in verbinding met de Maan staan. Er kan dan zalige en transformerende erotische liefde voortkomen. De sensuele overgang van Jupiter naar de speelse Tweeling in mei creëert een atmosfeer van een erotisch optimisme. Daarbij zullen nieuwsgierigheid en het herkennen van nieuwe erotische horizonten leiden tot tedere erotische ontdekkingen. Jupiter zal de tweede helft van het jaar avontuurlijke energie brengen, waarbij sensuele romantiek belangrijk kan zijn. De ontmoeting tussen Jupiter en Saturnus in augustus en december brengt een erotisch optimisme in conflict met zware, erotische emoties, waar het belangrijk is om ongemakkelijke erotische gevoelens te omarmen en samen te smelten. Pluto's langdurige verblijf in Steenbok, dat eindigt in november, belooft een beslissende fase vol romantische veranderingen. Mercurius retrogrades in april, augustus en november tot half december voegen een krachtige erotische dimensie toe aan liefde en erotiek, maar vereisen waakzaamheid om de erotische miscommunicaties en overhaaste erotische beslissingen te voorkomen. Laat de erotische stroming van 2024 je meenemen op een sensueel avontuur van romantische ontdekkingen, waar liefde en lust samensmelten in een wervelwind van erotische magie. In deze betoverende tijd van kosmische verbindingen, laat elke blik, elk gebaar en elke erotische ontmoeting een erotisch meesterwerk zijn.