Wil je andere mensen aantrekkelijker maken?
Denk je dat je geduld hebt en secuur kunt werken.
Volg dan de cursus wimperextensions.
Wij willen je daar graag bij helpen!
Cursus Wimperextensions met de one by one techniek

Beauty Label biedt een cursus wimperextension aan, waarbij je leert hoe je op professionele wijze wimperextensions plaatst. We gebruiken hierbij de one by one techniek. Ben je geïnteresseerd in onze cursus? Dan raden we je aan het onderstaande artikel goed door te nemen. Je krijgt dan een beeld van de cursus wimperextensions, waardoor het duidelijk wordt waarom vrouwen voor extensions kiezen en waarom het voor jou aantrekkelijk is om de cursus wimperextensions te volgen.

Waarom kies je voor de cursus wimperextensions van Beauty Label?

Het antwoord ligt eigenlijk voor de hand, waarom het nuttig is om de cursus wimperextensions te volgen. Er zijn namelijk steeds meer vrouwen, die ervoor kiezen om wimperextension te nemen. Vrouwen ontdekken dat ze door deze extensions de gehele dag prachtige, sprekende ogen hebben. De ogen lijken namelijk met volle, lange wimpers veel groter, waardoor het gezicht meer uitstraling krijgt. Doordat de stylistes van Beauty Label gebruik maken van natuurgetrouwe wimperhaartjes, zie je bijna niet dat de wimpers niet echt zijn. Vrouwen zijn daardoor erg tevreden over onze technieken en materialen. Door het volgen van onze cursus wimperextensions leer ook jij op een zeer goede manier met onze technieken en materialen te werken. We gebruiken het merk Beauty Label, dat alleen maar topkwaliteit biedt. Door bij ons de cursus wimperextensions te volgen, kan jij vrouwen dus ook op een zeer goede manier helpen om aantrekkelijker te worden.

De cursus wimperextension is zeer aantrekkelijk

Wimperverlenging bestaat zeker al 100 jaar, maar pas de laatste jaren zijn de technieken en materialen veel beter geworden. Daarnaast is het ook veel betaalbaarder geworden, waardoor niet alleen maar rijke of beroemde vrouwen voor wimperextensions kiezen. Ook de ‘gewone’ vrouw ontdekt steeds meer wat voor mooie uitstraling de wimperextensions bieden. Het is zeker een modetrend geworden, die naar onze verwachting zeker niet snel zal verdwijnen. Als vrouw mag je er wezen en mag je jezelf verwennen. Wimperextensions zijn ook praktisch, omdat je je veel minder op hoeft te maken. Je hoeft namelijk geen mascara meer te gebruiken, waardoor de tijd van doorlopen ogen voorbij is. Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om, voordat je de cursus wimperextensions gaat doen, zelf extensions door onze stylistes te laten plaatsen. Je ervaart dan hoe prettig het voelt en hoe aantrekkelijk je jezelf voelt. We weten zeker dat je geïnteresseerd zult raken om de cursus wimperextensions bij ons te volgen, zodat je vriendinnen, familie en andere mensen ook kunt helpen om er aantrekkelijker uit te zien. Kijk eens op http://beauty-label.nl/content/Salon-11 zodat je kunt zien hoe onze professionele stylistes de one by one techniek gebruiken. We weten zeker dat je dan onder de indruk zult raken van het werken met wimperextensions. Misschien mogen we je binnenkort dan bij de cursus wimperextension begroeten. Bedenk wel dat het werken met wimperextensions zeer intensief is . Je moet als styliste erg nauwkeurig en geduldig kunnen werken. Vraag jezelf goed af of je dit op kunt brengen.

Uitstekende stylistes, met materialen van topkwaliteit

De tijden van plakwimpers zijn voorbij. Het is een geheel nieuwe trend om op elke afzonderlijke natuurlijke wimper een extension te plaatsen. Tijdens de cursus wimperextensions gebruiken onze wimperstylistes extensions van het merk Beauty Label. Dit merk biedt een zeer goede kwaliteit, met als kenmerk dat de haartjes bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Bij Beauty Label wordt de cursus wimperextensions aangeboden door zeer ervaren en professionele stylistes. Zij gebruiken de one by one techniek. Dit is de techniek om op elke afzonderlijke, natuurlijke wimper een extension te plaatsen. In ons opleidingsinstituut kun je bij onze cursus wimperextensions de officiële training van het merk Beauty Label volgen. We kunnen garanderen dat onze stylistes een jarenlange ervaring hebben en gespecialiseerd zijn in het aanbieden van onze cursus wimperextensions. Na het afronden van de opleiding krijg je een officieel Beauty Label certificaat, waarmee je direct aan de slag kunt. De cursus wimperextensions wordt in kleine groepen aangeboden en afhankelijk van het aantal deelnemers, kunnen er meerdere trainsters aanwezig zijn, zodat je tijdens de cursus wimperextensions alle aandacht krijgt. Daarnaast bieden wij, na het afronden van de opleiding, nazorg aan, waardoor je altijd informatie van ons kunt krijgen. Geregeld sturen we oud-cursisten informatie over nieuwe producten en ontwikkelingen.

Het aanleren van de one by one techniek met behulp van de cursus wimperextensions

In de cursus wimperextensions leren we je dat wimperextensions zeer sexy en tegelijk praktisch zijn. We leven in een tijd, waarin we veel bezigheden hebben en vaak tijd tekort komen. We hebben dus niet altijd evenveel zin om ons goed op te maken. Vrouwen zullen al snel merken hoe fijn het is om geen last te hebben van ogen die doorlopen zijn, als gevolg van zweet, slecht weer of te haastig opmaken. Met onze technieken en materialen kunnen vrouwen immers altijd mooie, volle wimpers hebben. Met onze cursus wimperextensions word je een professioneel styliste en kun je de one by one techniek zeer goed uitvoeren. Onze training, om wimperstylist te worden, is zeer intensief en zal uit twee dagdelen bestaan. De cursus wimperextensions is van belang om op deskundige manier de one by one techniek toe te kunnen passen. U moet hierbij bedenken dat de wimpers voor vrouwen erg belangrijk zijn, omdat de ogen hier duidelijker door kunnen spreken. Wanneer u de wimpers op een verkeerde manier behandelt kan dit negatieve gevolgen hebben voor een vrouw.

Wat wordt er tijdens de cursus wimperextensions behandeld?

De cursus wimperextensions start om 9.30 uur en eindigt circa 16.00 uur. Van 12.00 uur tot 12.30 uur is er een lunch, die Beauty Label voor je verzorgt. Aan het begin van de les krijg je een theorieboek en starterspakket. De cursus wordt in drie delen gesplitst. In het 1ste deel van de cursus wimperextensions is er een theoretisch gedeelte. In het 2de gedeelte oefenen we op een zogenaamd ‘mannequin hoofd’. In het 3de deel van de cursus wimperextensions gaan we op een model, dat u zelf mee moet nemen, oefenen. Helaas kan zij de cursus gedeeltelijk niet bijwonen en is het verstandig deze pas om 12.30 uur te laten komen. Mocht zij gelijk meekomen, dan hebben we een gezellige ruimte ingericht, waar zij kan wachten tot het tijd is. Komen jullie van ver, dan is het mogelijk dat zij om 12 uur mee luncht. Hieronder geven wij een overzicht van de belangrijkste zaken die wij in de cursus wimperextensions met je oefenen en bespreken:

•Je krijgt het theorieboekje dat we binnen de cursus wimperextensions gebruiken.
•We gaan uitvoerig in op de theorie, waarbij je leert hoe je aan de slag kunt gaan en waar je allemaal op moet letten als je met een klant werkt.
•Je krijgt het starterspakker, waarbij je informatie krijgt over de producten van Beauty Label. We laten zien welke materialen er zijn en hoe je kunt bepalen welke er voor een klant geschikt zijn. We laten je verschillende soorten wimperextensions zien en voelen.
•Je leert omgaan met de instrumenten, waarbij we in eerste instantie een mannequinhoofd gebruiken en als dit goed gaat pas een model. Je krijgt zo op een veilige manier feeling met het aanbrengen van wimperextensions.
•We bieden je in onze cursus wimperextensions hygiënevoorschriften aan, waarbij je informatie krijgt over de verzorging en het onderhoud van wimperextensions

Prijs en inhoud van het starterspakket dat je tijdens de cursus wimperextensions krijgt.

Je krijgt tijdens de cursus wimperextensions een starterspakket. Hiermee kun je gemiddeld 30 klanten van wimperextensions voorzien. In dit pakket zitten de volgende producten:

•2 wimperextensions mix C en D krul
•1 pincet recht
•1 pincet krom
•100 micro brushes
•1 primer
•1 luchtpompje
•10 wimperborsteltjes
•1 stone platform
•1 gel remover
•1 A Glue
•1 PE Tape
•2 Gel eyepads

De trainers tijdens de cursus wimperextensions

De cursus wimperextensions wordt altijd in kleine groepen aangeboden, zodat er voldoende aandacht voor je is. Zijn de groepen iets groter, dan zal er altijd een extra trainer bij zijn. Onze stylistes staan, qua kennis, ruim boven de theorie en hebben ook veel praktijkervaring. Hierdoor kunnen zij op de cursus wimperextensions goed uitleggen wat er van je verwacht wordt. Ze zullen dan ook geregeld met demonstraties laten zien, hoe je wimperextensions aan moet brengen. Tijdens het praktijkgedeelte staat er steeds een styliste bij je, die in de gaten houdt, hoe je werkt. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om op een persoonlijke manier te werken. Hierdoor krijg je constant de aandacht die je nodig hebt en kun je steeds vragen stellen. Onze stylistes hebben plezier in hun werk en willen dit ook overdragen. Het werken met wimperextensions is voor ons niet alleen maar werk. We vinden het ook fijn om mensen gelukkig te maken en dat kan alleen maar door hart voor je werk te hebben.

Het certificaat “Beauty Label wimperstyliste

Aan het eind van de cursus wimperextensions bieden wij een officieel certificaat aan. Hiermee kun je direct klanten aannemen, waardoor je gelijk aan de slag kunt om andere mensen aantrekkelijker te maken. Doordat wij het belangrijk vinden een kwalitatief hoog niveau te behouden, hebben wij wel bepaalde normen. Hieraan dien je te voldoen om het certificaat na de cursus wimperextensions te ontvangen. Het kan echter gebeuren dat je na onze cursus niet helemaal voldoet aan de normen die gesteld worden. Dit is voor ons geen probleem, omdat wij je dan kosteloos een extra studiedag aanbieden. We hopen dat we je dan alsnog het certificaat ‘Beauty Label kunnen verstrekken.

Kosten van de cursus wimperextensions en aanvraag

De totale cursus kost, inclusief theorieboekje, starterspakket en de lunch, € 349,- exclusief BTW

Voor meer informatie/reservering van een cursusdata kunt u contact opnemen via:

Beauty Label
Telefonisch: 06-22055921 / 06-33318866
of via e-mail [email protected]
Voor meer informatie kun je ook op onze website kijken www.beauty-label.nl

©2014 Beauty Label, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en Beauty Label).


Winkelwagen 0 Product Producten

Geen producten

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Aantal
Totaal

Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.

Totaal producten (excl. BTW)
Totaal verzendkosten (incl. BTW) Gratis verzending!
BTW € 0,00
Totaal (incl. BTW)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Nieuwsbrief

Categorieën