• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Nieuw bij Beauty Label

Caption nagellak

Al geruime tijd bieden wij uitstekende producten aan, waarbij we ons eigen merk ‘Beauty Label’ ontwikkeld hebben en ook diverse andere merken aanbieden. Dit zijn niet alleen wimper- en wenkbrauwextensions, maar ook producten die u kunt gebruiken om extensions aan te brengen, te stileren en te verzorgen. Ook bieden we make-up van uitmuntende kwaliteit aan. Daarnaast hebben we mogelijkheid om u, door middel van onze vakkundige cursussen en professionele stylistes, aan te leren hoe u extensions moet plaatsen. Wij gebruiken, naast ons merk Beauty Label, diverse andere topmerken aan, zoals Blink, Godefroy, Marc Inbane, Allessandro, Neicha, Everlash, Young Nails en nu ook Caption nagellak. Dit merk is vooral gericht op nagellak en een absolute aanrader, die andere lakken werkelijk overbodig maakt. In dit artikel bespreken we de producten van Caption nagellak. Wij raden u zeker aan om de geweldige producten van Caption aanbiedt. Op de webshop www.beauty-label.nl kunt u de producten uitvoerig bekijken en online bestellen. U kunt daar ook een afspraak maken voor een behandeling of voor de cursussen die we aanbieden. U kunt ons ook e-mailen op [email protected] of bellen naar 06-22055921 / 06-18752625.

Caption nagellak: een fantastisch product

Caption nagellak is een fantastisch product, waarbij u niet meer met wapperende vingers hoeft te zitten of moet blazen om de lak droog te krijgen om er uiteindelijk achter te komen dat de lak nog niet droog is. U hebt ook geen föhn meer nodig, omdat de Caption Nagellak uit zichzelf snel droogt. De lak wordt binnen enkele minuten keihard en blijft wel tot 9 dagen onbeschadigd zitten, terwijl u het er met de speciale nagellakremover zo weer af kunt halen.

 

Iedere persoon, die van nagellak gebruik maakt, kent het wel. De ellende die het met zich mee kan brengen om snel nog even de nagels te lakken. Mensen denken dan dat ze klaar zijn, wapperen een paar keer met de handen en gaan er vanuit dat de lak droog is. Ze schenken een kopje thee of een glas wijn in en dan, tot hun schrik, zien ze dat er een stukje van de lak afbrokkelt of dat de lak toch niet droog is. U bent dan opeens niet meer zo blij bent met het resultaat van de lak. Vaak moeten mensen na een paar dagen toch weer opnieuw beginnen en is het een vervelend werkje om de nagels schoon te krijgen. Dit is voorbij met Caption nagellak, omdat u hier dan nooit meer mee te maken krijgt. Met Caption nagellak kunt u uw nagels probleemloos lakken en eigenlijk ook op elke plek en elk moment. U kunt de nagels nog even snel lakken bij een plotse afspraak of als u zich verslapen hebt en bedenkt dat de nagels toch wel nog even gedaan moeten worden. De droogtijd van Caption nagellak is namelijk onvoorstelbaar kort. Wanneer de eerste hand gelakt is, hoeft er niet eens gewapperd te worden, omdat de Caption nagellak dan al touch dry is. Een ander voordeel van de Caption nagellak is dat er gegarandeerd wordt dat één kleurlaag een 100% dekking garandeert, dankzij een ultra hoge pigmentatie van deze lak. Op die manier brengt u makkelijk en snel de basecoat, de kleur en de topcoat aan. Elke laag is binnen enkele momenten touch dry. Als u alle drie de lagen aangebracht hebt, kunt u er van uitgaan dat ze binnen een paar minuten zeer hard zijn. U hebt daar geen speciale hulpmiddelen als een lamp of andere middelen bij nodig. De  Caption nagellak blijft circa 9 dagen zitten en dat is zeker drie keer zo lang als veel andere nagellakken. Aan kleuren is er ook zeker geen tekort, omdat de collectie van Caption nagellak 60 kleuren bevat en er nog steeds nieuwe kleuren en producten bijkomen. Op onze website www.beauty-label.nl bieden wij de gehele collectie aan, zodat u daar kunt kijken.

 

Kenmerken van de Caption nagellak

De revolutionaire LacQ3 formule maakt gebruik van een multi-gepatenteerde driedubbele fusie laag met dual-polymeertechnologie, vulkanisch glas en plantaardige weekmakers die gezamenlijk uit kunnen harden en de nagels toch zeer buigzaam houden. Deze techniek wordt gebruikt bij de luchtvaart, waardoor de duurzaamheid van de lak zeker te garanderen is. Er is een langdurige glans, er zijn snelle droogtijden en de duurzaamheid is zeer hoog. Bijzonder is ook dat de lak weer snel te verwijderen is met krachtige removers.  

U bent gewend aan de normale nagellak, waarbij u weet wat u moet doen om deze aan te brengen. Voor de Caption nagellak is het verstandig om dit gedeelte goed door te nemen. Er staan tips en aanbevelingen hoe u de Caption nagellak het beste kunt gebruiken. Op die manier kunt u er gegarandeerd van uitgaan dat het resultaat optimaal is. Caption kan dan ook zeker stellen dat er een superieure  droogtijd is, de glans fantastisch is en de lak ook daadwerkelijk lang te dragen is. Daarbij wordt uw eigen nagel ook steeds sterker, omdat de Caption nagellak een versteviger in de basecoat heeft. Door de hoge pigmentatie kunt u er van uitgaan dat alle kleuren zeer goed dekken. Caption biedt daarbij een speciaal kwastje aan dat het lakken zeer makkelijk maakt. Uniek is ook dat Caption gebruik maakt van een speciale remover; de Caption (onto the next) polish remover. Hierna zijn de nagels direct klaar om een nieuwe kleur aan te brengen. Caption geeft aan dat er een aantal kenmerken zijn, die ervoor zorgen dat hun nagellak werkelijk onovertroffen is:

 

-       De Caption nagellak is eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen.

-       De lak is binnen enkele minuten helemaal droog, zonder gebruik van hulpmiddelen.

-       De lak blijft drie keer langer zitten dan een reguliere nagellak dat doet.

-       Er zijn intens gepigmenteerde kleurtinten.

-       De natuurlijke nagel hoeft niet gevijld te worden.

-       Er wordt gebruik gemaakt van een ronde tipborstel met 320 strengen, die de curve van de nagels kan volgen.

-       De lak heeft een superieure dekking.

-       De Caption nagellak heeft de eigenschappen van een gel.

-       De lak heeft een zeer mooie glans.

Met Caption nagellak bent u nog trotser op uw handen

Iedereen die zich wel eens opmaakt, weet hoe belangrijk het is om er mooi en verzorgd uit te zien. Er zijn van die dagen dat u geen zin hebt om u apart op te maken of dat u simpelweg de tijd niet hebt om uzelf uitgebreid te verzorgen. U komt bijvoorbeeld te laat het bed uit of moet opeens naar een belangrijke afspraak. Hoe fijn is het dan om naar uw nagels te kijken en te zien dat deze prima in orde zijn. Eénmaal in de negen dagen hoeft u de Caption nagellak maar aan te brengen om er in de ochtend, middag en avond fantastisch uit te zien. Bedenk dat u relatief gezien erg weinig tijd nodig hebt om de nagels een fantastische look te geven. Sport, zware werkomstandigheden, slecht weer of andere factoren die een schadelijke invloed op uw nagels hebben, zullen u niet meer deren. De Caption nagellak blijft er gegarandeerd lang opzitten. Hebt u een druk schema of bent u aan het sporten of op vakantie, dan hoeft u nooit bang te zijn om er niet verzorgd uit te zien. Naast het gegeven dat de Caption nagellak handig is en tijd bespaart, zijn er ook nog esthetische redenen te noemen. Dit kan gaan om broze nagels, waarbij de natuurlijke nagels er niet echt mooi uitzien. De broze nagels kunnen extra versterkt worden door de verzorgende werking van de lak. De Caption nagellak is dan ook ideaal voor mensen die minder sterke nagels hebben of voor mensen die niet blij zijn met de look van hun eigen nagels. Na het aanbrengen van de drie lagen van Caption nagellak kunt u tevreden zijn als u naar uw eigen handen kijkt. U zult de handen niet meer angstvallig verbergen. In tegendeel, vol trots legt u de handen op tafel om anderen te laten zien hoe mooi uw nagels zijn. Mensen zullen verwonderd zijn over de opvallende en tegelijk stijlvolle kleur en structuur van uw nagels. Feit is namelijk dat veel mensen naar een aantal facetten van het gezicht kijken, zoals ogen en mond, maar ook naar verzorgde handen. Met behulp van de Caption nagellak kunt u gelijk een zeer goede indruk maken. Doordat er veel kleuren mogelijk zijn, zult u elke keer weer in staat zijn om uzelf en anderen te verrassen. Caption speelt hier op in door constant haar producten op gebied van nagelstyling te verbeteren. Door uitgebreid onderzoek worden de producten dan ook steeds beter en mooier. Via onze website www.beauty-label.nl zullen wij u zeker op de hoogte houden.


Hoe moet u de Caption nagellak aanbrengen?

De meeste vrouwen zijn gewend aan het aanbrengen van nagellak, maar bij Caption nagellak is dit toch wel iets anders. Het is geen reguliere nagellak en doordat de lak zeer snel droogt, moet u deze toch op een andere manier aanbrengen. Caption geeft hiervoor een richtlijn hoe de lak aan te brengen:

-       Start als eerste met een basecoat en breng deze op de nagels van beide handen aan.

-       Ga hierna gelijk door om de kleur op alle nagels aan te brengen.

-       Direct daarna kunt u een matte of glanzende topcoat aanbrengen.

-       Binnen enkele minuten is de Caption nagellak droog en binnen vijftien is de lak helemaal hard geworden. Mocht u dit willen en hebt u nog meer haast, dan kunt u dit minuten sneller doen door de Caption drying drops na de topcoat aan te brengen.

Caption heeft na deze richtlijn een aantal tips om ervoor te zorgen dat de lak nog beter dekt. Houd u zich hieraan dan hebt u de meeste kans dat de lak daadwerkelijk 9 dagen blijft zitten. Ten eerste stelt men dat u de nagels beter met alcohol of een olievrije nagellakremover dient te reinigen. Ten tweede is het belangrijk dat u, bij het aanbrengen van de kleur, het kwastje éénmaal licht afstrijkt. Ten derde stelt men dat het nodig is, voor het meest optimale resultaat, een ruime hoeveelheid kleurlak aan te brengen. Natuurlijk kunt u op www.beauty-label.nl lezen over deze unieke nagellak, waar u alle gegevens vindt om ons te bereiken.

Producten bij Caption

Caption Color nagellak 

Caption color is een fantastisch product met erg veel mooie kleuren, waarbij er donkere en lichte kleuren zijn, waaronder pastel, zilver, goud, rood, geel en nog veel meer kleuren. Voordeel aan deze lak is dat deze binnen enkele minuten droogt en intens gepigmenteerd is. De lak heeft het uiterlijk van gel en glanst zeer mooi. De lak dekt vrijwel altijd in één keer (behalve bij een paar pastelkleuren) en blijft zeker tot drie keer langer zitten dan een reguliere nagellak. Er zijn zoveel kleuren, dat het ondoenlijk is om deze allemaal op te noemen. Uniek aan de Caption color nagellak is dat er egale lakken zijn, maar ook lakken waar glitters in verwerkt zijn. Deze glitters kunnen zelfs een 3D-effect geven. Omdat het in woorden niet uit te leggen is, hoe mooi de gekleurde Caption nagellak is, raden wij u zeker aan om eens op onze website te kijken wat u allemaal voor fantastische kleuren en effecten kunt kopen. Het is zeker de moeite waard om uit te proberen.

 

Caption Top Effects

Een ander geweldig product is de Caption nagellak met top effects. Deze is verkrijgbaar in 18 verschillende tinten, waarbij er voor iedere persoon wel een geschikt effect bij zit. Deze top effects brengt u aan na de Color lak en voor de topcoat. Voor een extra speels effect kunt u er voor kiezen om te combineren. U kunt meerdere effecten op één nagel doen of zelfs de nagels afwisselend effectueren. Ook hierbij kunt u kiezen voor glitters in allerlei kleuren, zoals goud, zilver en nog veel meer kleureffecten. U zult dus extra verzorgd en tegelijk speels overkomen, waardoor u geregeld complimenten zult krijgen.

 

Caption Basecoat

Het aanbrengen van de basecoat is de eerste stap om het gewenste resultaat te behalen. De basecoat zorgt voor een hechtlaag, waardoor de Caption color lak extra goed blijft zitten en de nagel egaal wordt. Daarnaast zijn er unieke ingrediënten in de basecoat die ervoor zorgen dat de natuurlijke nagel gezonder en sterk wordt, waardoor ze een stuk steviger worden. Daarbij worden de nagels ook beschermd tegen verkleuring door de kleurpigmenten die in de basecoat zitten. Uniek aan de Caption basecoat is dat hoe langer u deze gebruikt, hoe sterker en steviger de nagels worden. Hierdoor zal de Caption nagellak steeds langer op de nagels blijven zitten.

 

Caption Topcoat

Hebt u alle stappen voltooid en als laatste de Caption color aangebracht, dan kunt u als laatste stap de Topcoat aanbrengen. Deze laag zorgt ervoor dat de lak de look van een gel heeft. U kunt hierbij kiezen uit een topcoat met spiegelglans-effect of een topcoat die elke kleur een matte afwerking geeft. De Caption topcoat zorgt ervoor dat de Caption nagellak razendsnel opdroogt en het uiterlijk van een gel heeft.

 

Caption Drying Drops

De eerste drie stappen zorgen ervoor dat u binnen enkele minuten klaar bent en de lak dan al snel zeer hard zal worden. Bent u helemaal klaar met het aanbrengen van de topcoat, maar wilt u een nog sneller resultaat, dan kunt u er voor kiezen om de Caption drying drops toe te voegen. Een paar druppels zijn genoeg om ervoor te zorgen dat uw manicure nog nét iets sneller droogt. Er kan gesteld worden dat de drying drops de finishing touch aan de behandeling met Caption nagellak geven. Het resultaat zal fantastisch zijn.

 

Caption Luccents

De Caption luccents collectie bestaat uit 7 semi-transparante kleuren. De Caption luccents kunt u gebruiken om een fraaie compositie te creëren in combinatie met de Caption rewind repeat (chroomkleur). Hierdoor krijgt u een extra speels effect, waarbij u eindeloos kunt combineren en uw eigen chroomkleur samen kunt stellen. Ook deze Caption luccents hebben een extreem snelle droogtijd en bieden het geleffect via de LacQ3 techniek. Door de hoge pigmentatie is de lak na één laag al dekkend.

 

Caption Art Screens

Voor een extra creatief en artistiek effect, kunt u kiezen voor de Caption art screens. Er zijn verschillende prints en u kunt alle kleuren, die u maar wilt, kiezen. Met de verschillende Art screen kits van Caption kunnen er namelijk makkelijk en snel mooie motieven op de nagels gemaakt worden. De stempeltechniek is niet moeilijk te leren. U moet de Caption nagellak met het gewenste motief op een stempelplaat aanbrengen. Daarna verwijdert u de overtollige nagellak met behulp van de swiping card. Vervolgens kunt u het design van de stempelplaat op het stempelkussen aanbrengen en in welke vorm dan ook op de nagel aanbrengen. Zorg er wel voor dat u het stempelkussen recht houdt. Het effect is prachtig en doordat de lak snel droogt, hebt u snel een prima resultaat. Zorg wel dat u het resultaat met Caption topcoat afwerkt. Er zijn, wat betreft de art screens, een aantal mogelijkheden, zodat er zeer veel variatie zijn. Er worden nog een aantal tips gegeven, om ervoor te zorgen dat het resultaat uitmuntend is en u er nog langer van kunt genieten:

-       Stempel alleen met Caption nagellak, omdat de droogtijd belangrijk is.

-       Reinig de stempelplaat direct met aceton.

-       Maak de stempel zelf schoon met het tape van een kledingroller en laat deze absoluut niet met aceton in aanraking komen.

 

Caption Polish Removers

 

Caption heeft speciale removers ontwikkeld. De Caption removers (onto the next) kunt u gebruiken om de Caption nagellak mee te verwijderen. Voor het verwijderen van de glitterkleuren en top effects heeft Caption een speciale remover cream ontwikkeld. Het verwijderen van glitterlakken is normaal gesproken erg moeilijk, maar met de Caption remover cream is dit een stuk eenvoudiger en kunt u de glitters en kleuren eenvoudig verwijderen. Deze producten zijn vervaardigd met een praktische pompflacon en speciaal ontwikkeld om de LacQ3 formule van Caption snel en eenvoudig te verwijderen. Aan de removers is een zachte lavendelgeur toegevoegd, zodat u geen last heeft van het chemische geurtje dat veel andere removers wel hebben.

 

Caption Nail Thinner

Speciaal voor de LacQ3 technologie heeft Caption een speciale verdunner vervaardigd. De zogenaamde Gimme a boost Nail polish thinner is zo geformuleerd dat slechts enkele druppels voldoende zijn om een lak die wat verdikt is, weer een goede consistentie en applicatie te geven. De thinner is in een makkelijk formaat te verkrijgen.

 

Caption nagellak;

Bestellen bij de groothandel van Beauty Label

Wij bieden het merk Caption al enige tijd aan, waarbij we kunnen stellen dat we blij zijn met dit uitstekende merk. Caption biedt, zoals u gelezen hebt, een uitgebreid assortiment nagellak aan, waarbij er ook producten aangeboden worden om de nagellak beter aan te brengen of te verwijderen. De Caption nagellak is van de hoogste kwaliteit, glanzend, makkelijk aan te brengen en zeer flexibel. Naast de andere producten die Beauty Label aanbiedt, raden we dan ook zeker aan om de producten van Caption te proberen. U kunt uzelf zeker verwennen en er stralend uitzien. Dit merk kan gezien worden als één van de marktleiders op het gebied van nagellak. Wij hebben dit merk dan ook vol trots aan ons assortiment toegevoegd en werken nauw samen met Caption Nederland. We houden nauwlettend in de gaten welke producten er nieuw bijkomen of verbeterd worden. De samenwerking zorgt ervoor dat wij dit merk aan kunnen raden en kunnen stellen dat de nagellak van Caption kwalitatief uitstekend te noemen is. We kunnen hierdoor stellen dat onze expertise nog meer uitgegroeid is tot een bedrijf met producten van uitzonderlijke kwaliteit. Ook hebben we naast de producten van de topmerken Beauty Label en Caption merken als Blink, Everlash, Neicha, Godefroy, Marc Inbane, Young Nails en Alessandro. Heeft u interesse in de producten van Beauty Label, Caption en andere merken dan raden wij u aan op www.beauty-label.nl te bekijken wat u graag wilt en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Bestellingen of aanvraag van een cursus of behandeling

Naast Caption nagellak hebben wij nog veel meer producten en staan wij ook bekend om onze uitstekende kwaliteit aan producten en diensten. U kunt bij ons terecht om wimpers en wenkbrauwen aantrekkelijker te maken, maar ook om cursussen te volgen om zelf de extensions te kunnen plaatsen. U kunt op onze webshop via de groothandel wimperextensions, make-up en andere producten bestellen. Bent u benieuwd? Kijk dan op de website www.beauty-label.nl. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen nog diezelfde dag verstuurd worden. We doen de bestellingen via TNT post of DHL. Meestal duurt het versturen van een pakket één werkdag. U kunt op afspraak de bestelling bij ons afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten. Voor informatie kunt u op de website kijken, mailen naar [email protected] of bellen naar de nummers 06-22055921 / 06-33318866. U kunt natuurlijk ook informatie via het contactformulier opvragen. Wij doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

-Onderkant formulier

 

©2016  Beauty Label, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en  Beauty Label).