• check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Neicha

Neicha producten

Neicha is één van de bekendste merken op het gebied van wimperextensions. Neicha Nederland heeft een breed assortiment wimperextensions, wimper accessoires en verzorgingsproducten. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere varianten. Het assortiment van Neicha bestaat uit Blossem Lashes, Twinkle lashes, Premium lashes, Slim lashes, Soft Lashes, Magic volume lashes, Real mink en Special color lashes. Elke variant heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen.

De Blossem Lashes van Neicha hebben 4 verschillende lengtes waardoor je een prachtige volle look creëert. Twinkle Lashes zijn zijdezachte wimperextensions met een subtiele glans. Neicha Premium wimperextensions zijn gemaakt van kunstzijde waardoor ze een mooie glans hebben en lijken op echte nerts haartjes. Neicha slim wimperextensions hebben een platter oppervlakte waardoor deze beter hecht met de natuurlijke wimper. Dit zorgt voor een betere hechting en langer plezier van de wimperextensions. Soft Lashes hebben een dieper geslepen punt waardoor deze zachter aanvoelt dan de andere varianten.  De nieuwe Volume wimpers van Neicha zijn dunner en lichter dan de normale wimperextensions. Ze hebben een afwijkende vorm en hechten beter aan de natuurlijke wimpers. Real Mink wimpers zijn gemaakt van echte nertshaartjes, ze hebben geen vaste dikte maar zijn zeer zacht en licht. De Special Color lashes hebben zoals de naam het al zegt, speciale kleuren waardoor ze ideaal zijn voor een speciale gelegenheid.

De verschillende varianten zijn verkrijgbaar in diverse diktes en met diverse krullen. Kijk per categorie welke mogelijkheden er zijn! 

filter

Toont 13-24 uit 70 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Toont 13-24 uit 70 Producten

Toont 13-24 uit 70 Producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Toont 13-24 uit 70 Producten

post-nl

Gratis verzending binnen Nederland

vanaf € 75,00 excl. BTW

free-shipping

Gratis verzending naar België

vanaf € 100,00 excl. BTW

clock

Voor 16:00 uur besteld

is de zelfde werkdag verstuurd

bank

U kunt ook bij ons ophalen

maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30