• check-mark Voor 16:00 uur besteld                             is dezelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland                vanaf € 75,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België                       vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark Openingstijden groothandel:                     ma t/m vrij van 09:00 tot 16:30

Blink

Blink producten

Blink is een merk met kwalitatief en hoogwaardige wimperextensions. De naam is ontstaan uit het Engelse “Blink”, knipogen. Het doel van Blink is om met deze wimperextensions vrouwen een verleidelijke knipoog te geven. Blink is onderverdeeld in twee professionele merken, Blink Lash Stylist en Blink Lash Care. Blink Lash Stylist is gericht op wimperextensions en cosmetica voor het verlengen en stylen van de wimpers. Blink Lash Care is het merk speciaal gericht op de nazorg van de wimperextensions.

Beauty Label heeft een breed assortiment wimperextensions van Blink. Je kunt bij ons terecht voor Flare Lashes, Striplashes, Signature Mink, EZ(up) lashes, 2D 6D Volume, Special Lashes, Mink Laser Lash en 5D Volume extensions. De Mink Lash wimperextensions zijn de originele Mink extensions en gemaakt van het zachte materiaal PBT. EZ lashes hebben een reliëf in de aanzet waardoor de wimperlijm beter hecht, hierdoor blijft dit type wimperextension beter zitten. De Special Lashes hebben een speciale kleur, dit is de perfecte wimper voor een speciale gelegenheid. 5D Volume wimpers zijn wimperextensions bestaande uit vijf haartjes voor een volle wimperlook.

Alle Blink wimperextensions worden met de hand gemaakt en zijn bijna niet te onderscheiden van de natuurlijke wimperhaar. De wimpers zijn flexibel en hebben een mooie glans. Binnen de diverse varianten wimperextensions heb je de keuze uit J-krullen, B-krullen, C-krullen, D-krullen en L-krullen. Daarnaast kun je kiezen tussen diverse diktes.  

Geen producten gevonden voor deze selectie.
post-nl

Gratis verzending binnen Nederland

vanaf € 75,00 excl. BTW

free-shipping

Gratis verzending naar België

vanaf € 100,00 excl. BTW

clock

Voor 16:00 uur besteld

is de zelfde werkdag verstuurd

bank

U kunt ook bij ons ophalen

maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30