• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Wimperextensions kopen bij Beauty Label

Het is al jarenlang een trend voor vrouwen en mannen om extensions te plaatsen. Steeds meer mensen kiezen ervoor zich aantrekkelijker te maken door hun uitstraling te versterken. Met diverse soorten extensions kunnen we u hierbij ten dienst zijn, waardoor u trotser op uw uiterlijk kunt zijn. Uw ogen worden sprekender en zien er zonder make-up ook zeer goed uit. U kunt dus veel tijd besparen doordat u veel minder make-up hoeft aan te brengen.

Via Beauty Label kunt u wimperextensions kopen en dat gaat nu nog makkelijker doordat u via onze webshop kunt bestellen. De kwaliteit en de techniek om aan te brengen, is tegenwoordig zo goed dat u met extensions kunt douchen, zwemmen, sporten en andere dingen kunt doen, zonder dat de extensions er afvliegen. In het onderstaande artikel kunt u lezen over diverse producten en diensten die we aanbieden. U kunt onder andere wimperextensions kopen via de website, stylistes aanvragen en nog veel meer producten en diensten bestellen.

Wimperextensions van Beauty Label

Wimperextensions van Beauty Label

> Bekijk alle wimperextensions van Beauty Label

U kunt fantastische wenkbrauw- en wimperextensions kopen bij Beauty Label

In dit onderstaande artikel richten wij ons op extensions. U kunt op de webshop van Beauty Label wenkbrauwextensions en wimperextensions kopen. Beauty Label is al enige tijd een gerenommeerd bedrijf met fantastische producten, waarbij u verschillende producten kunt bestellen. Op www.beauty-label.nl kunt u naast wimperextensions kopen ook veel andere producten kopen. Hierbij bieden we ons hoofdmerk Beauty Label aan, dat door ons bedrijf zelf geproduceerd wordt en van uitstekende kwaliteit is. Daarnaast bieden we nog veel meer artikelen van bekende merken aan. Naast het aanbieden van deze producten bieden wij echter ook ervaren stylistes aan, die zowel wimperextensions als wenkbrauwextensions plaatsen. Deze ervaren stylistes zijn ook gekwalificeerd om cursussen aan te bieden. We zijn in de afgelopen jaren dan ook uitgegroeid tot een zeer vakkundige speler op de markt van de extensions. We raden u aan onze website te bekijken en onze uitgebreide lijst van producten en diensten uitgebreid door te nemen. We bieden producten aan van de merken Alessandro, Beauty Label, Blink, Everlash, Godefroy, Marc Inbane en Neicha. U kunt op de webshop dus wenkbrauwextensions en wimperextensions kopen, maar ook alle producten die u hierbij nodig hebt voor het aanbrengen en verzorgen van extensions. Ook bieden wij veel andere producten aan zoals make-up en verf. Kijkt u dus snel eens op www.bauyty-label.nl, waar u uitgebreide informatie kunt vinden. U kunt ons ook e-mailen op [email protected] of bellen naar 06-22055921 / 06-18752625. In het onderstaande artikel richten we ons voornamelijk op wimperextensions. Voor de overige producten kunt u op onze website kijken, waar wij ook uitgebreide informatie aanbieden over de andere producten.

Wilt u Beauty Label wimperextensions kopen? Leest u dan dit gedeelte.

Beauty Label is ons absolute topmerk, waarbij dit product door onze eigen producenten in Korea gemaakt wordt. U kunt wimperextensions kopen, die met de hand vervaardigd zijn. De wimpers hebben een speciale zijde coating, waardoor ze zacht en flexibel zijn. We bieden zowel synthetische als real mink producten aan. Het voordeel van synthetische extensions is dat ze de meeste keuze hebben in maten, diktes, krullen en kleuren. Hierdoor worden deze extensions het meest verkocht. De zijden wimperextensions (Silk Lashes) zijn erg zacht en voelen natuurlijk aan. Voordeel van de zijden extensions is dat deze meer glimmen dan de synthetische extensions, waardoor ze nog meer uitstraling aan uw ogen geven. Wilt u wimperextensions kopen die het meest op uw eigen wimpers lijken, dan kunt u het best Real Mink extensions bestellen. Dit zijn 100% pure nertshaartjes, welke een zeer natuurlijke uitstraling aan uw ogen geven. Wij vinden het belangrijk om te melden dat de diertjes absoluut goed behandeld worden. De haartjes komen vrij omdat ze geborsteld worden, waarna ze vervolgens met de hand verzameld worden. De haartjes zijn hypoallergeen, waarbij er geen enkel chemisch middel gebruikt wordt. Gaat u naar een feest, trouwen of wilt u er in het algemeen gewoon geweldig uitzien, dan zijn deze real mink haartjes zeker aan te raden. De techniek die wij hierbij gebruiken, is de one by one techniek. U hebt geen keuze in diktes, maar wel in lengtes en krullen. Wilt u opvallende en aparte wimperextensions kopen, dan biedt Beauty Label Striplashes. Dit zijn wimpers op één band, zodat u ze makkelijk in één keer kunt plaatsen, waardoor er een fantastisch resultaat uit voortkomt. Een ander product, dat zeker de moeite waard is, is de 2D/8D wimperextension, welke een sterk volume laat zien. U krijgt als het ware een 3D effect met verschillende diktes. Ook de Special Lashes zijn zeer attractief. Dit zijn wimperextensions met verschillende decoraties zoals glitters, diamantjes of kleuren. Ook biedt Beauty Label onderwimpers aan met verschillende soorten krullen, lengtes en diktes. U kunt de wimperextensions kopen in combinatie met verschillende verzorgende producten, zoals removers op waterbasis, wimperkrullers, borsteltjes, mascara en nog meer producten. Ook biedt Beauty Label een fantastisch starterspakket, waarmee meerdere mensen geholpen kunnen worden. Dit pakket is geschikt voor stylistes en cursisten. Wilt u wimperextensions kopen dan kunt u terecht op de webshop van Beauty Label. Hier kunt u uitgebreid lezen wat er allemaal voor mogelijkheden zijn en hoe u de artikelen kunt bestellen. Wij hanteren scherpe prijzen waardoor u er, relatief gezien, op een voordelige manier fantastisch uit kunt zien.

Wilt u Neicha wimperextensions kopen? Leest u dan dit gedeelte.

Neicha is een topmerk en biedt verschillende merken van hoogwaardige kwaliteit aan. We hebben door dit merk ons aanbod vergroot, waardoor wij onze klanten nog meer van dienst kunnen zijn. U kunt van dit merk een fantastisch aanbod aan wimperextensions kopen van verschillende soorten en mogelijkheden. Het merk is van absolute topkwaliteit.

Hieronder geven we een kort overzicht van de producten die dit merk aanbiedt, maar raden we aan onze site te bekijken, omdat we niet alles kunnen vermelden. Wilt u wimperextensions kopen, dan kunt u terecht op de webshop van Beauty Label. Een product dat we zeker aan willen bevelen is de Slim Lash. Deze extension heeft een plat oppervlak, waardoor er meer hechtpunten met de natuurlijke wimper zijn. Daardoor krijgt u een betere hechting en is de Slim Lash ook lichter en zachter dan de traditionele extensions. U kunt wimperextensions kopen met diverse krullen, lengtes en diktes. Een ander product van Neicha dat het vermelden waard is, is de Twinkle Lash. De haartjes van dit product zijn geschikt voor de 2-D techniek. Deze luxe uitziende haartjes zijn van zijden, waardoor ze erg mooi glanzen. Er zijn verschillende krullen mogelijk, evenals lengtes en diktes. Tenslotte willen we nog de L-Lashes vermelden. Wilt u wimperextensions kopen van dit product, dan merkt u al snel dat deze van super kwaliteit zijn. Ze lijken erg veel op echte nertshaartjes en zijn erg licht in het dragen, waardoor u niet merkt dat u extensions draagt. Deze wimpers zijn van kunstzijde en hebben een fantastische glans over zich. Er zijn verschillende lengtes, diktes en krullen mogelijk. Behalve de genoemde extensions biedt dit merk nog veel meer soorten extensions, waarvoor wij u graag naar de website verwijzen. Naast de diverse extensions, bieden we diverse tools en producten aan om ze aan te brengen, te verzorgen en te verwijderen. We hebben geregeld nieuwe producten, waardoor wij altijd up-to-date blijven.

Wimperextensions van Neicha

Wimperextensions van Neicha

> Bekijk alle wimperextensions van Neicha

Wilt u Everlash wimperextensions kopen? Leest u dan dit gedeelte.

Het merk Everlash biedt fantastische producten aan. U kunt Everlash wimperextensions kopen zoals onder andere Everlash Extensions Spread. Dit zijn plukjes wimperextensions die een zeer vol effect creëren, omdat de haartjes wat meer naar links of rechts gebogen zijn en hierdoor een natuurlijk effect geven. Er zijn verschillende mogelijkheden in lengtes, waardoor u kunt kiezen hoe vol en lang u de extensions wilt hebben. Ook kunt u bij ons Everlash wimperextensions kopen die ook in plukjes aangebracht worden, maar dan recht staan.

Deze zogenoemde Everlash Extensions Regular geven een spannend en uitdagend uiterlijk, zodat u zeker op zult vallen. Wilt u wimperextensions kopen die een zeer natuurlijke uitstraling geven dan kunt u wimperextensions kopen die via de one by one techniek aan worden gebracht. Hierbij wordt elk haartje afzonderlijk geplaatst. Deze methode kost meer tijd om aan te brengen, maar uiteindelijk zal het resultaat fantastisch zijn en zult u het werkelijk niet voelen dat u extensions draagt. De tijd en de intensiviteit van het aanbrengen, zullen daardoor al snel vergeten zijn. Een ander fantastisch product, dat u bij Beauty Label kunt bestellen, is de Everlash Bandwimper. Hierbij kunt u makkelijk een band met wimpers aanbrengen, waardoor u snel een uitstekend resultaat verkrijgt. Voordeel is dat u, mits u er voorzichtig mee omgaat, de bandwimpers meerdere keren kunt gebruiken. Net als bij Beauty Label en Blink kunt u ook bij Everlash bijproducten bestellen zoals lijm, pincetten, removers en andere verzorgende producten. Wilt u wimperextensions kopen, dan kunt u terecht op de webshop van Beauty Label. Hier kunt u uitgebreid lezen wat er allemaal voor mogelijkheden zijn en hoe u de artikelen kunt bestellen. Wij hanteren scherpe prijzen waardoor u relatief goedkoop op een fantastische manier uw uiterlijk een flinke remake kunt geven.

Wimperextensions van Everlash

Wimperextensions van Everlash

> Bekijk alle wimperextensions van Everlash

Wilt u Blink wimperextensions kopen? Leest u dan dit gedeelte.

U kunt wimperextensions kopen van het topmerk Blink. Hieronder zullen wij kort aangeven wat u bij ons kunt bestellen. Via onze webshop kunt u wimperextensions kopen die van uitmuntende kwaliteit zijn. Blink biedt onder andere Signature Mink aan, waarbij diverse soorten krullen en lengtes mogelijk zijn. U kunt wimperextensions kopen met een speciale aanzet. Deze worden EZ lashes genoemd. Deze EZ lashes hebben een reliëf, waardoor ze prima op de natuurlijke haartjes van de wimpers hechten.

Ook dit product is in verschillende maten, lengtes en diktes te verkrijgen. De Flare Lashes van Blink zijn knotjes met meerdere haartjes. Deze creëren een zeer mooi en vol effect. Er zijn knotjes met 2 of meer haartjes in diverse lengtes. U kunt de wimperextensions kopen samen met diverse producten zoals lijmremover, primers, microbrushes, tape, mascara, blink coating en andere producten die u nodig hebt voor het aanbrengen van de wimperextensions. Ook biedt Blink een starterspakket aan voor mensen die zelf wimperextensions bij andere mensen willen plaatsen. Wilt u wimperextensions kopen dan kunt u terecht op de webshop van Beauty Label. Hier kunt u uitgebreid lezen wat er allemaal voor mogelijkheden zijn en hoe u de artikelen kunt bestellen. Wij hanteren scherpe prijzen waardoor u er op een voordelige manier fantastisch uit kunt zien. Doordat we onze site up-to-date houden, bieden we geregeld nieuwe producten aan.Onderkant formulier

Wimperextensions van Blink

Wimperextensions van Blink

> Bekijk alle wimperextensions van Blink

Wilt u niet alleen wimperextensions kopen, maar ze ook laten plaatsen?

Wimperextensions kopen is natuurlijk fantastisch als u bekend bent met de techniek of als u extensions koopt, die makkelijk aan te brengen zijn. Toch is het aan te raden de behandeling door professionals te laten doen. Onze stylistes werken zeer professioneel en hebben niet alleen hart voor hun werk maar ook voor uw wimpers en wenkbrauwen.

In onze salon in Wateringen werken we met verschillende bekende merken, waarbij met name de one by one techniek gebruikt wordt, maar er ook andere mogelijkheden zijn. De merken extensions die wij hierboven besproken hebben, gebruiken we in de salon, waardoor wij u absolute topklasse aan kunnen bieden. Na het aanbrengen van de extensions is er ook mogelijkheid tot een refill behandeling. De extensions blijven over het algemeen wel een paar weken zitten, maar het is van belang om de wimpers geregeld op te laten vullen, zodat uw uiterlijk fantastisch blijft. We bieden verschillende lengtes, diktes en krullen. Uw uitstraling zal wonderschoon zijn en mensen zullen zeker naar uw mooie oogopslag kijken. Uw ogen worden namelijk een stuk sprekender en dat zonder het gebruik van al teveel make-up. Het bespaart dus ook nog eens veel tijd en moeite. We werken met aantrekkelijke prijzen, waardoor het de moeite waard is om de extensions door ons aan te laten brengen.

Voor een afspraak kunt u bellen met Sharon op nummer: 06- 22055921.

Zij geeft u graag informatie en maakt als u dat wilt een afspraak.

Wilt u niet alleen wimperextensions kopen of laten plaatsen, maar ze ook zelf plaatsen?

U zult merken dat u, als u eenmaal wimperextensions hebt laten plaatsen, verslaafd zult raken aan de fantastische look die u er door krijgt. Geregeld krijgen we klanten die zelf extensions willen leren plaatsen bij zichzelf maar ook bij anderen. Wilt u dus zelf ook extensions bij kennissen, vrienden, familie of klanten plaatsen, dan bieden wij de mogelijkheid om dit te leren.

Wimperextensions kopen en plaatsen is natuurlijk erg leuk, maar we weten zeker dat u het ook erg interessant zult vinden om ze zelf te kunnen plaatsen. Bij Beauty Label bieden we diverse cursussen aan, die aangeboden worden door professionele stylistes die het vak zeker verstaan. Met recht en ook met trots kunnen we stellen dat zij in staat zijn om u professioneel aan te leren hoe u extensions moet plaatsen. We bieden hiervoor een aantal cursussen aan, waarbij we u vooral met de one by one techniek leren werken. Dit is een eendaagse cursus en zeer geschikt voor mensen die bijvoorbeeld al werkzaam zijn als visagiste, kapster of een ander verzorgend vak. Ook bieden we een cursus aan voor het plaatsen van 2D-6D star lashes, waardoor u ook met volume leert werken. Naast de cursussen voor wimperextensions bieden we ook cursussen voor wenkbrauwextensions aan. U leert niet alleen extensions aan te brengen, maar ook te verzorgen, te verven en te shapen.

Voor een afspraak kunt u bellen met Sharon op nummer: 06- 22055921.

Bestellingen of aanvraag van een cursus of behandeling

In dit artikel hebben we een overzicht gegeven van de producten die we aanbieden. Natuurlijk kunnen we niet alles plaatsen, omdat het anders een te lang verhaal wordt. Wilt u wenkbrauw extensions en/of wimperextensions kopen, dan raden we aan onze webshop te bezoeken. Doordat wij up-to-date blijven, blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste producten en diensten.

Bij Beauty Label werken ervaren stylistes, die zowel wenkbrauwextensions als verschillende wimperextensions plaatsen. We hebben dus veel producten van de topmerken Beauty Label, Blink, Everlash, Marc Inbane, Neicha, Godefroy en Alessandro. U kunt bij ons terecht om uw wimpers en wenkbrauwen aantrekkelijker te maken, maar kunt ook cursussen doen om zelf extensions te leren plaatsen. U kunt dus niet alleen onze wimperextensions kopen maar ook diensten aanvragen. Bent u benieuwd? Kijk dan op www.beauty-label.nl. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen nog diezelfde dag verstuurd worden. We doen de bestellingen via TNT post of DHL. Meestal duurt het versturen van een pakket één werkdag. U kunt op afspraak de bestelling bij ons afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten.

Voor informatie kunt u op de website kijken, mailen naar [email protected] of bellen naar de nummers 06-22055921 / 06-33318866. U kunt natuurlijk ook informatie via het contactformulier opvragen. Wij doen er alles aan om uw vragen snel te beantwoorden.