• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
 • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
 • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
 • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Wimperextensions

De eerste wimperextensions

Het lijkt een modern fenomeen om wimperextensions te laten zetten, maar wimperextensions bestaan toch al bijna een eeuw. In 1916 was de regisseur Griffith degene die wilde dat de ogen van actrice Seena Owen veel opmerkelijker naar buiten zouden komen. Samen met een pruikenmaker bedacht hij daarom de verlengde wimpers en zag dat er een fantastische verandering plaatsvond. De ogen kwamen namelijk een stuk duidelijker naar voren. Ze gebruikten in het begin echte mensenharen en zo ontstond het fenomeen van de wimperextensions. In het begin waren het vooral beroemde vrouwen die deze wimperextensions gebruikten, maar later gingen ook andere vrouwen de wimperextensions dragen.

Wimperextensions van Beauty Label

Wimperextensions van Beauty Label

> Bekijk alle wimperextensions van Beauty Label

Ontwikkeling van de wimperextensions vanaf de jaren 40 en 50

Pas in de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw werden de wimperextensions steeds gewoner, maar natuurlijk nog lang niet zoals dat nu is. De echte doorbraak kwam waarschijnlijk in de flowerpower periode van de 60er jaren. Vrouwen konden hun lichaam in die periode meer laten zien en de korte sexy rokjes en opvallende kapsels werden vergezeld door opvallende make-up en wimperextensions. In die periode kwamen er kunstmatige valse wimpers, waarbij er soms wel mensenhaar werd gebruikt, maar er ook kunstmatige wimperextensions op de markt kwamen. Bekende mensen gingen een voorbeeldfunctie vervullen, zoals bijvoorbeeld Twiggy. Dit was een Engels model, actrice en zangeres. Zij was een vooraanstaand Brits tienermodel en idool van veel meisjes en Twiggy gebruikte opvallende kleding en wimperextensions. Veel meisjes, maar ook vrouwen, wilden haar imiteren en gingen kleding dragen zoals Twiggy dat deed en gebruikten ook wimperextensions. Doordat de wimperextensions bij de wimperlijn, op de oogleden vastgelijmd werden, zag je namelijk dat ze nep waren. Men vond dit echter geen probleem en al snel zag je de meest opvallende wimperextensions, in allerlei kleuren en maten en gold hoe gekker hoe sexyer. In die periode vonden vrouwen het dus eigenlijk wel erg spannend, als andere mensen zagen dat de wimpers nep waren.

Verdere ontwikkeling van de wimperextensions

Vanaf de jaren 80 namen met name de Japanners en Koreanen de markt over en aan het begin van de 21ste eeuw kwam de rage van wimperextensions weer terug. Er kwamen veel bekende vrouwen, zoals bijvoorbeeld Paris Hilton, Jennifer Lopez en Madonna. Lopez gebruikte hier geregeld nertsharen voor en Madonna bezaaide de wimperextensions zelfs met diamanten. Zelfs in de sport kwam dit fenomeen steeds meer naar voren, waardoor wimperextensions steeds meer in de mode kwam. Echter, de reden dat de ‘gewone’ vrouw de wimperextensions ontdekte, kwam doordat de technieken zo verbeterd werden, dat het ook betaalbaard werd om wimperextensions te nemen. Er kwamen meer soorten wimperextensions zoals bijvoorbeeld nerts, mink, synthetisch, zijde, polyester of menselijk haar. Inmiddels is het bijna ondenkbaar om te bedenken dat er geen wimperextensions meer zouden zijn.

Wimperextensions bij Beauty Label

Beauty Label is met de ontwikkeling van wimperextensions meegegroeid en we kunnen hierdoor stellen dat we zowel qua techniek als materiaal een zeer goede kwaliteit kunnen bieden. Onze wimperstylistes hebben hart voor hun werk en genieten ervan om te zien dat vrouwen, hoe mooi ze van nature al zijn, na een behandeling met wimperextensions nog mooier de salon verlaten. Als vrouw word je er nog sensueler door. Je zult merken dat je vertrouwen enorm toeneemt. Vooral als je merkt hoe mensen opvallend naar je ogen staren en zeggen dat je ogen opvallen. De wimperextensions zorgen er namelijk voor dat je ogen stralen en schitteren. Je gezicht zal er fantastisch door uitzien en je zult je ogen niet meer van jezelf af kunnen houden. Je zult merken dat je in de ochtend, als je in de spiegel kijkt, al gelijk ziet dat je er mooi uitziet. Je hoeft je niet eens meer op te maken, omdat je met wimperextensions al mooi bent. Wij raden je zeker aan eens een afspraak met Beauty Label te maken, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken en kunnen laten zien hoe mooi wimperextensions zijn.

Welke soorten wimperextensions bieden wij aan?

Al onze wimperextensions komen uit Korea, waar zij met de hand geproduceerd worden. Al onze wimpers hebben een speciale zijde coating, waardoor ze zacht en flexibel zijn. De beauty label wimperextensions zijn van goede kwaliteit. We gebruiken drie soorten wimperextensions. Ten eerste gebruiken we synthetische wimperextensions (premium mink). Deze zijn zeer zacht en flexibel en hebben van zichzelf een zeer mooie natuurlijke glans. Er zijn zeer veel variaties in maten, diktes, krullen en kleuren. Door de verschillende mogelijkheden kiezen veel mensen voor dit soort wimperextensions. Ten tweede gebruiken we zijden wimperextensions, welke een matzwarte kleur hebben en ook echt zo zacht als zijde zijn, waardoor ze aanvoelen alsof je helemaal geen wimperextensions inhebt. Tenslotte gebruiken we real mink wimperextensions die gemaakt zijn van 100% nerts. Van alle soorten is deze wel de meest natuurlijke en is het feit dat er echte dierlijke haartjes gebruikt worden, de reden dat andere mensen niet snel kunnen zien dat je wimpers niet echt zijn. De haartjes worden van de nerts, op een diervriendelijke manier, verkregen. De diertjes worden namelijk geborsteld, waarna de haartjes handmatig verzameld worden. De real mink wimperextensions zijn hypoallergeen, omdat er geen chemische middelen gebruikt worden. Met deze real mink wimpers heb je geen keuze in diktes, maar wel in lengtes en krullen. Ze zijn verkrijgbaar in de krullen C, D, J en B.

Wimperextensions van Neicha

Wimperextensions van Neicha

> Bekijk alle wimperextensions van Neicha

Waarom zou je wimperextensions gebruiken?

Ogen zijn de spiegels van de ziel en geven veel aan over hoe we ons voelen en hoe we naar onszelf kijken, maar ook hoe andere mensen naar ons kijken. We kunnen, uit eigen ervaring zeggen, dat een vrouw met wimperextensions een extra dimensie aan zichzelf toevoegt, waarbij je zelfvertrouwen een stuk toeneemt. Onze wimperextensions zorgen ervoor dat je een dame wordt, met volle, sensuele wimpers. Mascara is niet meer nodig, waardoor je tijdens het zwemmen, in de regen of als je emotioneel bent, geen last meer van doorgelopen ogen hebt. Je man zal zijn ogen, gelijk als je uit je bed komt, niet meer van je afhouden en ook andere mannen zullen geregeld kijken naar je sprekende ogen, die er zo mooi als tropische bloemen uit zullen zien.

De wimperextensions worden aangebracht met de one by one techniek.

Er zijn ongeveer 200 wimpers per oog, waarvan circa 90 langere haartjes, waar we een extension aanzetten. Voordeel van de one by one techniek is dat de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien. Aangezien wimpers van nature 8 tot 12 weken blijven zitten, is het natuurlijk nooit mogelijk om de wimperextensions altijd te behouden. We kunnen echter garanderen dat ze er zeker wel 6 tot 8 weken op blijven zitten. Voordat we beginnen met het aanbrengen van de wimperextensions kijken we natuurlijk altijd eerst wat voor jou het meest geschikt is en welke soort wimperextensions voor jou het best zijn. We gebruiken naast een goede techniek ook speciale wimperlijm, waarbij de lijm heel licht is. Hierdoor zullen de eigen wimpers niet snel uitvallen. De lijm is bijna net zo flexibel als de wimper zelf en is speciaal ontwikkeld om in het gezicht te gebruiken. Hierdoor kan je nooit last van de lijm krijgen. Doordat de wimperlijm oplosbaar is, met behulp van een speciale vloeistof, kun je de wimpers, als je dat wilt, makkelijk verwijderen. Voordeel is dat make-up verder niet meer nodig is, waardoor je veel tijd bespaart. Doordat we een zeer goede techniek gebruiken en de beste materialen aanbieden is de kans op verhoogde wimperuitval een stuk kleiner geworden. Je kunt ze wassen en met wattenstaafjes schoonmaken, zonder dat ze er uitvallen.

Tenslotte nog de voordelen van wimperextensions

 • ✓ Je zult het uiterlijk van een ster hebben met sensuele en aantrekkelijke wimpers
 • ✓ Wanneer je haast hebt, hoef je niet snel meer even mascara op te doen
 • ✓ De one by one techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat
 • ✓ Je kunt de lengte, dikte en krul zelf uitkiezen
 • ✓ Er is geen schade aan je eigen wimpers
 • ✓ Door de goede materialen en technieken krijg je geen zware of vermoeide ogen
 • ✓ De speciale lijm is allergeen
 • ✓ De wimperextensions kunnen 3 tot 8 weken blijven zitten
 • ✓ Onze producten zijn bestand tegen water

©2020 Beauty Label, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en Beauty Label).