• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Real Mink Wimperextensions

Al flink wat jaren is er een ontwikkeling gaande wat betreft wimperextensions. Vanaf het begin van de vorige eeuw zijn er al wimperextensions, toen filmsterren deze nepwimpers gingen gebruiken om er voor te zorgen dat hun ogen beter uitkwamen. Het duurde echter nog wel wat jaren voordat de ‘gewone’ vrouw de wimpers ging ontdekken. De laatste jaren is de ontwikkeling erg snel gegaan en zijn er veel soorten extensions bijgekomen. Ook de wimperstylistes van Wimperextension.net zijn met deze ontwikkeling meegegaan en kunnen hierdoor op een zeer professionele manier met de extensions werken, waaronder dus de Real Mink Wimperextensions. In dit artikel bespreken we de manier van werken van de dames van Wimperextension.net en één van de soorten extensions, namelijk de Real Mink Wimperextensions. Deze stijl valt op, doordat er echte dierenhaartjes gebruikt worden. Het voordeel van de Real Mink Wimperextensions is dat deze heel natuurlijk overkomen. Veel vrouwen hebben besloten om de Real Mink Wimperextensions te gebruiken om hun ogen er mooier uit te laten zien. Eén van de klanten van Wimperextension.net, die een behandeling met Real Mink Wimperextensions had gekregen, hoorde van haar man dat haar ogen als diamanten straalden. Hij was opnieuw verliefd, waardoor zij dan ook erg blij was met haar nieuwe wimpers.

Waarom zijn de Real Mink Wimperextensions zo goed?

Toen mensen de eerste keer over de Real Mink Wimperextensions hoorden dat deze vervaardigd werden vanuit de haartjes van de nerts, vonden mensen het wel een beetje raar. Er waren zelfs dierenactivisten, die actie voerden, omdat men dacht dat de diertjes het slecht zouden hebben. Wat overigens zeker niet zo is. Toch weerhield dit mensen er niet van om Real Mink Wimperextensions te proberen. Vrouwen vonden het eigenlijk wel erg mooi om lange volle wimpers te hebben en kozen dan ook vaak voor Real Mink Wimperextensions, omdat deze zo mooi glanzend en natuurlijk zijn. Vooral toen vrouwen merkten dat ze zoveel complimentjes kregen na een behandeling met de Real Mink Wimperextensions, gingen steeds meer vrouwen over tot het nemen van deze extensions. Het was echter niet alleen maar mooi. Al snel kwamen vrouwen er achter dat extensions, waaronder dus de Real Mink Wimperextensions ook erg praktisch zijn. Je hoeft namelijk geen mascara meer op te doen en bespaart dus veel tijd. Er is nog een voordeel, omdat je geen last meer hebt van ogen die doorlopen als gevolg van zweet, tranen, zwemmen en douchen. Daarom besloten dan ook veel vrouwen om Real Mink Wimperextensions te nemen.

De introductie bij een bezoekje aan Wimperextension.net om de Real Mink Wimperextensions te plaatsen?

Bij binnenkomst wordt u op een vriendelijke en persoonlijke manier ontvangen door de stylistes van Wimperextension.net. U kunt dan samen met de stylistes bekijken welke wimpers er bij u passen en welke soort u kunt nemen. Wimperextension.net plaatst verschillende extenstions, zoals premium mink wimpers, zijden wimperextensions en de Real Mink Wimperextensions. U krijgt ook gelijk te horen dat de nerts waar de Real Mink Wimperextensions vandaan komen, zeker niet mishandeld wordt en al helemaal niet gedood. Alles wordt op een diervriendelijke manier gedaan. De dieren worden namelijk geborsteld, waarna de haartjes verzameld worden. Men gebruikt de haartjes van de nerts, omdat deze van alle dieren, die gebruikt kunnen worden, het zachtst zijn en dus goed te gebruiken om wimpers te verlengen. Daarbij krullen de haartjes van Real Mink Wimperextensions erg goed en zorgen ze voor extra volume en een natuurlijke uitstraling. Wat ook belangrijk is, om te noemen, is dat de Real Mink Wimperextensions hypoallergeen zijn.

Waarom kiezen veel vrouwen voor de Real Mink Wimperextensions?

Veel vrouwen kiezen voor de Real Mink Wimperextensions, omdat deze er natuurlijk uitzien. De haartjes zijn zeer fijn van structuur en ook zeer licht, waardoor het erg natuurlijk aanvoelt en het net lijkt alsof het je eigen wimpers zijn. De Real Mink Wimperextensions zijn dus erg geschikt, omdat de haartjes van de Real Mink Wimperextensions zeer licht zijn en dus bijna geen druk uitoefenen op je eigen wimpers en dus niet snel uitvallen. Een ander voordeel van Real Mink Wimperextensions is, dat je verschillende lengtes (van 8 mm tot 15 mm) en krullen kunt krijgen, zoals C, D, J en B. Zoals gezegd kiezen de meeste vrouwen voor de Real Mink Wimperextensions omdat deze een natuurlijke uitstraling hebben.

Hoe verloopt een behandeling met de Real Mink Wimperextensions?

Je kunt eerst beslissen welke lengte en krul je wilt hebben. Natuurlijk zullen de wimperstylistes van Wimperextension.net je adviseren. Zij hebben veel ervaring en weten precies wat precies bij je past en welke Real Mink Wimperextensions geschikt voor je zijn. Uiteindelijk kun je dan natuurlijk zelf bepalen welke van de aanbevolen Real Mink Wimperextensions je wilt nemen. Als je gekozen hebt, kun je lekker gaan liggen en wordt er aan je gevraagd je ogen dicht te houden. De behandeling is op zich niet vervelend, maar omdat een behandeling met de Real Mink Wimperextensions anderhalf tot twee uur duurt, moet je wel lang stil blijven liggen. De behandeling duurt zo lang, omdat elk haartje afzonderlijk op je eigen wimperhaartjes wordt geplaatst. Toch gaat de behandeling uiteindelijk wel snel, omdat je tussendoor soms wel eens lekker wegdroomt. De lijm die gebruikt wordt, is speciale lijm, die niet echt heel sterk ruikt, maar het kan wel eens gebeuren dat je de geur even ruikt. Maar, als je bedenkt dat je zeer sexy wordt en zeer aantrekkelijk door de Real Mink Wimperextensions dan is dit allemaal niet zo erg.

Wat vinden vrouwen van de Real Mink Wimperextensions als de behandeling klaar is?

Veel vrouwen geven aan dat het wel onwennig aanvoelt. Je hebt opeens lange wimpers en daar moet je even aan wennen. Maar je zult al snel merken dat je de Real Mink Wimperextensions al snel als zeer natuurlijk zult ervaren. Het is voor de omgeving en jezelf wel even wennen, maar je zult al snel merken dat mensen zeer positief zijn over de Real Mink Wimperextensions, waardoor je je steeds aantrekkelijker voelt. Je zult merken dat niet alleen bekende mensen complimenten zullen geven, ook andere mensen zullen naar je kijken en je heus attenderen op je mooie stralende ogen en je zeer mooie wimpers. Eén van de klanten van Wimperextension.net zei dat mensen haar een model vonden en dat ze daar wel erg trots op was. Het had haar vertrouwen enorm toe laten nemen en ze kan zich haar leven niet voor voorstellen zonder de Real Mink Wimperextensions . Door de Real Mink Wimperextensions worden je ogen sprekender en krijg je een mooiere uitstraling. Voordeel is dat je je niet meer op hoeft te maken, omdat de Real Mink Wimperextensions er vanzelf voor zorgen dat je gezicht erg mooi is en je ogen zullen stralen als diamanten.

Nog wat tips over de Real Mink Wimperextensions

Omdat je eigen wimpers om de 3 tot 5 maanden uitvallen, zullen de Real Mink Wimperextensions natuurlijk niet voor altijd blijven staan. Over het algemeen blijven ze echter wel 6 tot 8 weken zitten, maar je doet er verstandig aan om, voor een tussenbehandeling om de paar weken terug te komen, zodat de styliste je wimpers bij kan werken. Ze vult de nieuw aangegroeide wimpers dan weer aan met nieuwe haartjes. Voordeel van de Real Mink Wimperextensions is dat ze er niet afvallen tijdens het douchen, zwemmen, sporten en als je bijvoorbeeld naar de sauna gaat. De Real Mink Wimperextensions blijven gewoon zitten. Je moet wel oppassen met het chemische middel glycol, wat bijvoorbeeld in make-up removers zit, omdat dit de lijm van de Real Mink Wimperextensions af kan breken. Je kunt hierdoor het best de plek van je wimpers schoonmaken met een nat washandje of vochtige wattenstaafje.

©2014 Wimperextension.net, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post Wimperextension.net).