• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
 • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
 • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
 • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Beauty Label biedt diverse producten aan op gebied van wimper- en wenkbrauwextensions, nagelverzorging en cursussen

 Beauty-Label.nl heeft fantastische producten van diverse topmerken. We bieden onder andere producten aan van  Blink, Bolero, Caption, Everlash, Godefroy, Marc Inbane, Young Nails, Neicha en nog veel meer merken. Ook bieden we ons eigen merk Beauty-Label aan. Kijk maar eens op onze site om alle merken te bekijken. Alle merken zijn gericht op wimper- en wenkbrauwextensions, make-up, nagelverzorging en alles wat hiermee te maken heeft.

Sinds enige tijd bieden we de uitstekende en betaalbare producten van Quida aan. Een merk dat zich richt op verzorging van uw nagels. Ook bieden wij uitstekende cursussen aan voor wimper- en wenkbrauwextensions. U kunt hier bekijken welke cursussen wij allemaal verzorgen.

Beauty-Label biedt de volgende soorten artikelen van Quida aan:

.Quida gelpolish
.Quida acryl
.Quida gel
.Quida vloeistoffen
.Quida starterspakketten
.Quida penselen en toebehoren
.Quida tips en sjablonen
.Quida apparaten
.Quida Momo glitters and so
.Quida diversen
.Quida nagelvijlen
.Quida nailart

Bent u op zoek naar kwaliteit? Wilt u zeer fraaie nagels? Wilt u dit ook nog eens betaalbaar kunnen doen?

Dan zijn de producten van Quida en andere merken geschikt en bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren in geheel Nederland en België. U kunt via de website de artikelen van Quida en andere merken bekijken en bestellen. Ook is het mogelijk om in één van de aangesloten salons een behandeling te krijgen.

U bent 24 uur per dag op onze site welkom om onze producten te bekijken en te bestellen.Bestelt u voor 15.00 uur, dan garanderen wij dat de artikelen de volgende dag bij u zijn.

 Beauty-Label biedt Quida producten aan

Wij bieden diverse producten aan op gebied van wimper- en wenkbrauwextension, nagelproducten en alles wat u nodig hebt voor de verzorging van uw lichaam. Bij onze groothandel kunt u niet alleen terecht voor topkwaliteit, maar ook bieden wij onze producten tegen een zeer schappelijk prijs aan. Wij hebben niet alleen producten voor professionals, maar ook voor particulieren. In dit artikel beschrijven wij de artikelen van Quida.

 Quida gelpolish

Een gegarandeerd topproduct is de Quida gelpolish. Dit product zorgt ervoor dat uw nagels zeer mooi blijven. De houdbaarheid van de Quida gelpolish en de fantastische kwaliteit is voor u als klant echt een absolute must. De gelpolish is geschikt voor uw natuurlijke nagels, maar ook zeker voor acryl- en gelnagels. Daarbij kunt u de nagels, zelfs bij intensief gebruik, circa 3 weken mooi houden. De aangebrachte Quida gelpolish krimpt niet en kan normaal gesproken dus lang blijven zitten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de staat van uw natuurlijke nagel. De Quida gelpolish kan zowel op de handen als de tenen gebruikt worden.

 Hoe brengt u de Quida gelpolish aan?

De Quida gelpolish is na enige oefening prima zelf aan te brengen, alhoewel u natuurlijk ook bij een nagelstyliste langs kunt gaan. Zij leren u hoe de Quida gelpolish aan gebracht dient te worden. De stappen die u dient te nemen, zijn de volgende:

 1. Met een blokvijl of sponsje kunt u de nagels lichtjes ruw maken en deze ontvetten met de Quida cleaners. We raden aan om ook de Quida primers te gebruiken voordat u de base aanbrengt. U krijgt dan een betere hechting, omdat de Quida primers als een soort dubbelzijdig plakband werken en een verzorgende werking hebben.

       2. U kunt de Quida base gelpolish aanbrengen. Deze dient u wel met een UV (2 min.) of LED lamp (30 sec.) uit te harden.

      3.Daarna kunt u twee dunne laagjes color gelpolish aanbrengen. Iedere laag moet u weer uitharden. De plaklaag moet u niet verwijderen.

      4.Daarna brengt u de top coat Quida gelpolish aan. Ook deze moet uitgehard worden met de UV (2 min.) of LED lamp (30 sec.). Van deze top coat dient u             de plaklaag met een Quida UV cleaner te verwijderen.

 

Quida cat eye gelpolish

Een ander uniek product is de gelpolish met de cat eye techniek van Quida. Hierbij werkt de styliste met een magneetje, dat boven de nagel wordt gehouden, waardoor er een bepaald effect verkregen kan worden. Deze magneet gebruikt u dan na de tweede kleurlaag van de gelpolish en dient circa 3 tot 5 mm boven de nagel gehouden te worden. Na ongeveer 20 seconden verschijnt het cat eye effect. Daarna kunt u de gelpolish uitharden en vervolgens de topcoat aanbrengen en deze uitharden. U kunt een fantastisch effect verkrijgen. Er zijn verschillende magneten van rond tot vierkant.

 

Quida metallic gelpolish

Een fantastisch product is de Quida metallic gelpolish. U krijgt zeer mooie effecten, maar er wordt aangeraden om deze door een styliste aan te laten brengen. Dit product moet met veel zorgvuldigheid aangebracht worden. Bent u er handig mee, dan kunt u het ook zeker zelf doen. U neemt dezelfde stappen als bij de standaard gelpolish, alleen gebruikt u dan de bijbehorende metallic gelpolish basecoat. Na het uitharden van deze basecoat en het verwijderen van de plaklaag kunt u de metallic Quida gelpolish kleur aanbrengen. Daarna is er nog een mogelijkheid om de nagel met de topcoat af te werken. Dit is echter niet nodig, maar wel erg mooi natuurlijk.

 

Andere fantastisch producten van Quida:

 Quida acrylnagels

 De acrylnagels van Quida zijn een absolute aanrader. Omdat acrylnagels allang bestaan is het een product waar de klant automatisch voor kiest. Dit is niet voor niets natuurlijk, omdat de  Quida acrylnagels zich bewezen hebben door de kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het een betaalbaar product. Daardoor kunt u voor niet al teveel geld genieten van prachtige nagels. Acrylnagels worden gecreëerd door een speciale poeder met liquid te vermengen. Het bolletje dat daaruit ontstaat, kan met een speciaal penseeltje over de nagels uitgestreken worden. Voordeel aan acryl is dat deze niet met een lamp uitgehard hoeft te worden. De lucht zorgt er namelijk voor dat de acryl vanzelf uithardt. Quida biedt snel uithardende en langzaam uithardende poeders. Met deze laatst is er dus meer tijd om de acryl op de natuurlijke nagels aan te brengen. Daarna kunt u één van de mooie kleuren van Quida aanbrengen.

 Quida gelnagels

Een ander fantastisch product van Quida zijn de gelnagels. Deze gelnagels worden vervaardigd door een speciale gel op de nagels aan te brengen en deze daarna uit te harden met een UV of LED lamp. Dit is tegelijk een voordeel, vergeleken met de acrylnagels, die iets sneller uitharden. U hebt dus meer tijd om de gel aan te brengen. Quida biedt hierbij twee soorten gel aan. Harde gelsoorten en zachte soorten. Met een harde gel kunt u niet alleen de nagel versterken, maar ook te gebruiken als nagelextension. Deze gel is dus hard genoeg om uw nagels te verlengen. De zachtere gelsoorten zijn eigenlijk meer bedoeld voor het bedekken van de nagels en niet om deze te verlengen. Omdat Quida veel variatie biedt, kunt u dan, na het aanbrengen van gel, kiezen voor een ruim assortiment aan kleuren om uw nagels nog meer te verfraaien. Er zijn veel kleuren en patronen te verkrijgen.

We bieden verder alle producten aan, die u nodig hebt om uw nagels te verzorgen

 We bieden, naast de gelpolish, acryl- en gelnagels allerlei producten aan, die u kunt gebruiken om nagels supermooi te maken. Een klein overzicht van de producten die we aanbieden:

 

 • Diverse cleaners en removers om nagels schoon te maken.
 • Primers voor het beter hechten van acryl en gel op de natuurlijke nagels.
 • Liquids om te mengen met de acrylpoeder
 • Nagellakverdunners
 • Diverse starterspakketten
 • Penselen voor gel, acryl en gelpolish
 • Tips en sjablonen
 • Diverse freesbitjes
 • UV en LED lampen
 • Diverse producten, zoals mondmaskers, handschoenen, manicurebowls, displays, oefenhand, borstels en nog veel meer producten.

 

De producten en diensten Van Beauty-Label

 Het bovenstaande artikel ging over de fantastische producten van Quida. Beauty-Label biedt echt nog veel meer producten aan. Van oorsprong zijn wij gespecialiseerd in wimper- en wenkbrauwextensions. Hierbij bieden wij niet alleen veel producten aan, maar hebben we ook professionele stylistes in uitmuntende beautysalons. Zij zijn zeer allround en in staat om zowel uw wimpers als wenkbrauwen op een fantastische manier te verfraaien. Ook op het gebied van nailart zijn onze topstylistes zeer professioneel. Zij bieden een hoog niveau en zijn zelfs in staat om cursussen aan te bieden aan andere professionals die zich willen ontwikkelen. Onze stylistes hebben veel ervaring en kennis  en zullen u dan ook zeker niet teleurstellen. Wij werken met veel topmerken samen en zijn ook steeds bezig om ons assortiment te vergroten en te verbeteren. We raden u dan ook zeker aan om eens op onze website te bekijken wat wij allemaal voor u in petto hebben.

 Bestellen van de producten en diensten

 Op Beauty-Label kunt u al onze producten bekijken. U kunt daar ook onze merken bekijken. U kunt via de website aanmelden of bestellingen via de webshop doen. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen diezelfde dag per post verstuurd worden. We doen bestellingen via Post NL. Meestal duurt het versturen van een pakket 1 werkdag. U kunt op afspraak de bestelling ook bij ons afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten.

De Quida acryl- en gelnagels zijn in onze webshop te koop.

 E-mailadres: [email protected]  

Voor vragen kunt u bellen naar: 06-22055921 / 06-33318866