• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Nepwimpers & beauty label

De eerste nepwimpers

Het lijkt een modern fenomeen om nepwimpers te laten zetten, maar nepwimpers bestaan toch al bijna een eeuw. In 1916 was de regisseur Griffith degene die wilde dat de ogen van actrice Seena Owen veel opmerkelijker naar buiten zouden komen. Samen met een pruikenmaker bedacht hij daarom de verlengde wimpers en zag dat er een fantastische verandering plaatsvond. De ogen kwamen een stuk duidelijker naar voren. Ze gebruikten in het begin echte mensenharen en zo ontstond het fenomeen van de nepwimpers.In het begin waren het vooral beroemde vrouwen die deze nepwimpers gebruikten, maar later gingen ook andere vrouwen de nepwimpers dragen.

Ontwikkeling van de nepwimpers vanaf de jaren 40 en 50

Pas in de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw werden de nepwimpers steeds gewoner, maar natuurlijk nog lang niet zoals dat nu is. De echte doorbraak kwam waarschijnlijk in de flowerpower periode van de 60er jaren. Vrouwen konden hun lichaam in die periode meer laten zien en de korte sexy rokjes en opvallende kapsels, werden vergezeld van opvallende makeup en dus ook nepwimpers. In die periode kwamen er kunstmatige valse wimpers, waarbij er soms wel mensenhaar werd gebruikt, maar er ook kunstmatige nepwimpers op de markt kwamen. Bekende mensen gingen een voorbeeldfunctie vervullen, zoals bijvoorbeeld Twiggy. Dit was een Engels model, actrice en zangeres. Zij was een vooraanstaand Brits tienermodel en idool van veel meisjes en gebruikte opvallende kleding en nepwimpers. Veel meisjes, maar ook vrouwen, wilden haar imiteren en gingen kleding dragen zoals Twiggy dat deed. Zij wilden ook vaak nepwimpers gebruiken.In die periode vonden vrouwen het eigenlijk wel erg spannend als andere mensen zagen dat de wimpers nep waren. Doordat de nepwimpers op de wimperlijn, op de oogleden vastgelijmd werden, zag je namelijk dat ze nep waren. Men vond dit echter geen probleem en al snel zag je de meest opvallende nepwimpers, in allerlei kleuren en maten hoe gekker hoe sexyer.

Verdere ontwikkeling van de nepwimpers

Vanaf de jaren 80 namen met name de Japanners en Koreanen de markt over en in de 21ste eeuw kwam de rage van de nepwimpers weer terug. Er kwamen veel bekende vrouwen, zoals bijvoorbeeld Paris Hilton, Jennifer Lopez en Madonna. Lopez gebruikte hier geregeld nertsharen voor en Madonna bezaaide de nepwimpers zelfs met diamanten. Zelfs in de sport kwam dit fenomeen steeds meer naar voren, waardoor nepwimpers weer steeds meer in de mode kwamen. Echter, de reden dat de ‘gewone’ vrouw de nepwimpers ontdekte kwam eigenlijk doordat de technieken zo verbeterd werden, dat het ook betaalbaarder werd om de nepwimpers te verbeteren. Er kwamen steeds meer soorten nepwimpers zoals bijvoorbeeld nerts, mink, synthetisch, zijde, polyester of menselijk haar. Inmiddels is het bijna ondenkbaar om te bedenken dat er geen nepwimpers meer zouden zijn.

Nepwimpers bij beauty label

Beauty label is met de ontwikkeling van de nepwimpers meegegroeid en we kunnen hierdoor zeker zeggen dat we zowel qua technieken als materialen een zeer goede kwaliteit hebben. Onze wimperstylistes hebben hart voor hun werk en genieten ervan om te zien dat vrouwen, hoe mooi ze van nature al zijn, na een behandeling met nepwimpers nog mooier de salon verlaten. Als vrouw word je er nog sensueler door en je zult merken dat je vertrouwen enorm toeneemt, als je merkt hoe mensen opvallend naar je ogen kijken en zeggen dat ze je ogen er zo mooi uit vinden zien. De nepwimpers zorgen er namelijk voor dat uw ogen stralen en schitteren. Uw gezicht zal er fantastisch door uitzien en u zult uw ogen niet meer van uzelf af kunnen houden. Je zult merken dat je in de ochtend, als je in de spiegel kijkt, al gelijk ziet dat je er mooi uitziet. Je hoeft je niet eens meer op te maken, omdat je met nepwimpers al mooi bent. Wij raden je dan zeker aan om eens een afspraak met Beauty label te maken, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken en kunnen laten zien hoe mooi nepwimpers zijn.

Welke soorten nepwimpers bieden wij aan?

Al onze nepwimpers komen uit Korea, waar zij met de hand geproduceerd worden. Al onze nepwimpers hebben een speciale zijde coating, waardoor ze zacht en flexibel zijn. De beauty label nepwimpers zijn van zeer goede kwaliteit. We gebruiken hierdoor drie soorten extensions. Ten eerste gebruiken we synthetische wimperextensions (premium mink). Deze zijn zeer zacht en flexibel en hebben van zichzelf al een zeer mooie natuurlijke glans. Er zijn ook zeer veel variaties in maten, diktes, krullen en kleuren. Door de verschillende mogelijkheden kiezen veel mensen voor dit soort wimperextensions. Ten tweede gebruiken we zijden wimperextensions, welke een matzwarte kleur hebben en zo zacht als zijde zijn, waardoor ze aanvoelen alsof je helemaal geen wimperextensions inhebt.

Tenslotte gebruiken we real mink nepwimpers die gemaakt zijn van 100% nerts. Van alle soorten zijn deze wel de meest natuurlijke en is met name het feit dat er echte dierlijke haartjes gebruikt worden, de reden dat andere mensen niet snel kunnen zien dat je wimpers niet echt zijn. Belangrijk is om te melden dat de haartjes op een diervriendelijke manier verkregen worden. De diertjes worden namelijk geborsteld, waarna de haartjes handmatig verzameld worden. De real mink nepwimpers zijn hypoallergeen, omdat er geen chemische middelen gebruikt worden. Met deze real mink nepwimpers heb je geen keuze in diktes, maar wel in lengtes en krullen. Ze zijn verkrijgbaar in de krullen C, D, J en B.

Waarom zou je nepwimpers gebruiken?

Ogen zijn de spiegels van de ziel en onze ogen geven veel aan van hoe we ons voelen en hoe we naar onszelf kijken, maar ook hoe andere mensen naar ons kijken. We kunnen, uit eigen ervaring zeggen, dat een vrouw met nepwimpers een extra dimensie aan zichzelf aan laat brengen, waarbij je zelfvertrouwen gelijk een stuk toeneemt. Onze nepwimpers zorgen ervoor dat je een dame wordt, met volle, sensuele wimpers. Mascara is niet meer nodig, waardoor je tijdens het zwemmen, in de regen of als je emotioneel bent, geen last meer hebt van doorgelopen ogen. Je partner zal de ogen, gelijk als je uit je bed komt, niet meer van je afhouden en ook andere mensen zullen geregeld even kijken naar je sprekende ogen, die zo zoet als honing zullen zijn.

De nepwimpers ook wel wimperextensions genoemd worden aangebracht met de one by one techniek.

Er zijn ongeveer 200 wimpers per oog, waarvan circa 90 langere haartjes, waar we een extension opzetten. Voordeel van de one by one techniek is dat de extensions er zeer natuurlijk uitzien. Aangezien wimpers van nature 8 tot 12 weken blijven zitten, is het natuurlijk nooit mogelijk om de nepwimpers altijd te behouden, maar we kunnen garanderen dat ze er zeker wel 3 tot 6 weken op blijven zitten. We gebruiken naast een goede techniek ook een speciale wimperlijm, waarbij de lijm heel licht is, waardoor de eigen wimpers niet snel uit zullen vallen. De lijm is bijna net zo flexibel als de wimper zelf en is speciaal ontwikkeld om in het gezicht te gebruiken. Hierdoor kan je nooit last van de lijm krijgen. Doordat de wimperlijm oplosbaar is met een speciale vloeistof, kun je de nepwimpers, als je dat wilt, makkelijk verwijderen. Voordeel is dat make-up verder niet meer nodig is, waardoor je veel tijd bespaart. Doordat we een zeer goede techniek gebruiken en de beste materialen aanbieden is de kans op verhoogde wimperuitval een stuk kleiner geworden. Je kunt ze gewoon wassen en met wattenstaafjes schoonmaken, zonder dat ze er uitvallen. Voordat we beginnen met het aanbrengen van de nepwimpers kijken we natuurlijk altijd eerst wat voor jou het meest geschikt is en welke soort nepwimpers voor jou het best zijn.

Tenslotte nog de voordelen van nepwimpers

•Je zult het uiterlijk van een ster hebben met sensuele en aantrekkelijke wimpers
•Wanneer je haast hebt, hoef je niet meer snel mascara op te doen
•De one by one techniek zorgt voor een natuurlijk resultaat
•Je kunt de lengte, dikte en krul zelf uitkiezen
•Er is geen schade aan je eigen wimpers
•Door de goede materialen en technieken krijg je geen zware of vermoeide ogen
•De speciale lijm is allergeen
•De wimperextensions kunnen 3 tot 6 weken blijven zitten
•Onze producten zijn bestand tegen water