• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:00

Beauty Label, groothandel wimperextensions en andere producten

Wil jij je ogen ook aantrekkelijk maken? Lees dit artikel dan eens door.
De ogen weerspiegelen de ziel en zijn een belangrijk onderdeel van ons lichaam. Wanneer we contact met iemand maken, zullen we meestal het eerst naar de ogen kijken. Ogen zijn om door te kijken, maar ook zeker om mee te communiceren. Onze ogen worden geaccentueerd door de wenkbrauwen en de wimpers. Mensen met lange wimpers en mooie wenkbrauwen worden over het algemeen als zeer aantrekkelijk beschouwd. Veel mensen maken gebruik van make-up en diverse andere hulpmiddelen om hun uiterlijk te verbeteren. Dit kost tijd, moeite en ook vaak veel geld. Goede make-up is namelijk niet goedkoop. Tegenwoordig is dit echter niet meer nodig en is er de mogelijkheid om extensions te nemen. De extensions van Beauty Label hebben een zeer goede reputatie, doordat er gebruik gemaakt wordt van professionele wimperextensions en wenkbrauwextensions. We hebben een breed palet aan kleuren, texturen en maten. Beauty Label kan gezien worden als een marktleider op het gebied van extensions, waarbij we niet alleen extensions plaatsen, maar via onze groothandel wimperextensions en andere extensions aanbieden. Hierdoor zijn klanten al enkele jaren zeer tevreden over dat wat we aanbieden. Het plaatsen van extensions zien wij niet alleen als een cosmetische ingreep, maar ook als de uiting van kunst. Hierbij trachten we onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken, waardoor ze zich een filmster kunnen wanen. Mensen, die extensions dragen, zullen merken dat ze zichzelf een stuk aantrekkelijker vinden. En iemand die zichzelf aantrekkelijk vindt, zal dit ook naar buiten toe uitstralen en vaak als mooie persoon betiteld worden. Het onderstaand artikel geeft een overzicht van wat Beauty Label aanbiedt. Het is zeker de moeite waard om dit te lezen. U kunt na het artikel nog veel meer informatie vinden op onze website www.beauty-label.nl.

Beauty Label, een uniek en professioneel merk

Al een geruime tijd bieden wij ervaren stylistes aan, die in onze salons, op vakkundige wijze, behandelingen doen op het gebied van wimper- en wenkbrauwextensions. Ooit begonnen wij als salon, die alleen met wimperextensions werkte, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen vakkundige kapsters en stylistes aanbiedt, maar ook veel producten van topmerken. Wij bieden via onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, maar ook gerelateerde producten en cursussen om zelf extensions aan te leren brengen. Beauty Label biedt via ‘de’ groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan. Deze kunt u vinden op onze webshop, waar wij een groot assortiment van professionele merken aanbieden, zoals Blink, Everlash. Marc Inbane en Alessandro en natuurlijk ons eigen topmerk Beauty Label. Op www.beauty-label.nl kunt u informatie vinden en producten bekijken en bestellen. U kunt onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions ook e-mailen op [email protected] of bellen naar 06-22055921 of 06-18752625.

Wij bieden via de groothandel wimperextensions en andere producten aan

Onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions biedt veel producten aan. Beauty Label is gevestigd op de ’s-Gravenzandseweg 19 M, te Wateringen. Onze groothandel wimperextensions biedt alles wat professionele wimperstylisten of particulieren nodig hebben. Wij bieden via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions in alle soorten en maten aan, waarbij alle materialen en benodigdheden, zoals lijm, verf, pincetten, schaartjes, primers, pincetten, removers en andere producten. We bieden lifestyleproducten aan zoals wierook, geurkaarsjes, crèmes, edelstenen en nog meer producten. Een speciale aanbieding is dat u via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions kunt bestellen door middel van starterspakketten. Met deze pakketten kunt u, in combinatie met een cursus, zelf ook extensions aanbrengen. Het is zeker de moeite waard om onze producten te bekijken. Op de website van de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions kunt u veel meer lezen. Kijkt u maar eens op www.beauty-label.nl.

Beauty Label en andere topproducten bij groothandel wimperextensions

Onze groothandel wimperextensions heeft zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Wij dragen altijd zorg voor een uitstekende service en trachten zo goed mogelijk antwoord op uw vragen te geven. Wij bieden de beste producten, tegen de laagst mogelijke prijzen. Omdat onze producten bij de salons van Beauty Label worden gebruikt, houden wij altijd in de gaten of onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Beauty Label biedt via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, die zich onderscheiden van veel andere bedrijven. Ons merk Beauty Label is een topmerk en ook de andere merken zijn het beste van de beste. Verder onderscheiden wij ons door een geregeld contact met leveranciers, fabrikanten en andere zakelijke contacten. Hierdoor kunnen we onze kennis en vaardigheden vergroten. We blijven dus op de hoogte van alle ontwikkelingen, waardoor onze groothandel wimperextensions en andere producten, volgens de nieuwste modetrend, aanbiedt.

Wij bieden bij de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions van Beauty Label aan. Dit merk is absoluut TOP!

Bij onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions biedt Beauty Label producten aan die uit Korea komen. In dit land wordt het beste van het beste gemaakt. De meeste producten worden namelijk met de hand vervaardigd. We hebben geregeld contact met onze producent en blijven geregeld op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Uniek is, dat de extensions een speciale coating hebben, waardoor ze zacht en flexibel zijn. Wij kunnen bij de verkoop van p