• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Beauty Label, groothandel wimperextensions en andere producten

Wil jij je ogen ook aantrekkelijk maken? Lees dit artikel dan eens door.
De ogen weerspiegelen de ziel en zijn een belangrijk onderdeel van ons lichaam. Wanneer we contact met iemand maken, zullen we meestal het eerst naar de ogen kijken. Ogen zijn om door te kijken, maar ook zeker om mee te communiceren. Onze ogen worden geaccentueerd door de wenkbrauwen en de wimpers. Mensen met lange wimpers en mooie wenkbrauwen worden over het algemeen als zeer aantrekkelijk beschouwd. Veel mensen maken gebruik van make-up en diverse andere hulpmiddelen om hun uiterlijk te verbeteren. Dit kost tijd, moeite en ook vaak veel geld. Goede make-up is namelijk niet goedkoop. Tegenwoordig is dit echter niet meer nodig en is er de mogelijkheid om extensions te nemen. De extensions van Beauty Label hebben een zeer goede reputatie, doordat er gebruik gemaakt wordt van professionele wimperextensions en wenkbrauwextensions. We hebben een breed palet aan kleuren, texturen en maten. Beauty Label kan gezien worden als een marktleider op het gebied van extensions, waarbij we niet alleen extensions plaatsen, maar via onze groothandel wimperextensions en andere extensions aanbieden. Hierdoor zijn klanten al enkele jaren zeer tevreden over dat wat we aanbieden. Het plaatsen van extensions zien wij niet alleen als een cosmetische ingreep, maar ook als de uiting van kunst. Hierbij trachten we onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken, waardoor ze zich een filmster kunnen wanen. Mensen, die extensions dragen, zullen merken dat ze zichzelf een stuk aantrekkelijker vinden. En iemand die zichzelf aantrekkelijk vindt, zal dit ook naar buiten toe uitstralen en vaak als mooie persoon betiteld worden. Het onderstaand artikel geeft een overzicht van wat Beauty Label aanbiedt. Het is zeker de moeite waard om dit te lezen. U kunt na het artikel nog veel meer informatie vinden op onze website www.beauty-label.nl.

Beauty Label, een uniek en professioneel merk

Al een geruime tijd bieden wij ervaren stylistes aan, die in onze salons, op vakkundige wijze, behandelingen doen op het gebied van wimper- en wenkbrauwextensions. Ooit begonnen wij als salon, die alleen met wimperextensions werkte, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen vakkundige kapsters en stylistes aanbiedt, maar ook veel producten van topmerken. Wij bieden via onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, maar ook gerelateerde producten en cursussen om zelf extensions aan te leren brengen. Beauty Label biedt via ‘de’ groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan. Deze kunt u vinden op onze webshop, waar wij een groot assortiment van professionele merken aanbieden, zoals Blink, Everlash. Marc Inbane en Alessandro en natuurlijk ons eigen topmerk Beauty Label. Op www.beauty-label.nl kunt u informatie vinden en producten bekijken en bestellen. U kunt onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions ook e-mailen op [email protected] of bellen naar 06-22055921 of 06-18752625.

Wij bieden via de groothandel wimperextensions en andere producten aan

Onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions biedt veel producten aan. Beauty Label is gevestigd op de ’s-Gravenzandseweg 19 M, te Wateringen. Onze groothandel wimperextensions biedt alles wat professionele wimperstylisten of particulieren nodig hebben. Wij bieden via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions in alle soorten en maten aan, waarbij alle materialen en benodigdheden, zoals lijm, verf, pincetten, schaartjes, primers, pincetten, removers en andere producten. We bieden lifestyleproducten aan zoals wierook, geurkaarsjes, crèmes, edelstenen en nog meer producten. Een speciale aanbieding is dat u via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions kunt bestellen door middel van starterspakketten. Met deze pakketten kunt u, in combinatie met een cursus, zelf ook extensions aanbrengen. Het is zeker de moeite waard om onze producten te bekijken. Op de website van de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions kunt u veel meer lezen. Kijkt u maar eens op www.beauty-label.nl.

Beauty Label en andere topproducten bij groothandel wimperextensions

Onze groothandel wimperextensions heeft zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Wij dragen altijd zorg voor een uitstekende service en trachten zo goed mogelijk antwoord op uw vragen te geven. Wij bieden de beste producten, tegen de laagst mogelijke prijzen. Omdat onze producten bij de salons van Beauty Label worden gebruikt, houden wij altijd in de gaten of onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Beauty Label biedt via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, die zich onderscheiden van veel andere bedrijven. Ons merk Beauty Label is een topmerk en ook de andere merken zijn het beste van de beste. Verder onderscheiden wij ons door een geregeld contact met leveranciers, fabrikanten en andere zakelijke contacten. Hierdoor kunnen we onze kennis en vaardigheden vergroten. We blijven dus op de hoogte van alle ontwikkelingen, waardoor onze groothandel wimperextensions en andere producten, volgens de nieuwste modetrend, aanbiedt.

Wij bieden bij de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions van Beauty Label aan. Dit merk is absoluut TOP!

Bij onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions biedt Beauty Label producten aan die uit Korea komen. In dit land wordt het beste van het beste gemaakt. De meeste producten worden namelijk met de hand vervaardigd. We hebben geregeld contact met onze producent en blijven geregeld op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Uniek is, dat de extensions een speciale coating hebben, waardoor ze zacht en flexibel zijn. Wij kunnen bij de verkoop van producten via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions van absolute topkwaliteit aanbieden. Beauty Label biedt via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions met verschillende lengtes, krullen en diktes. Bij de synthetische extensions (premium mink) heeft u de meeste keus in maten, diktes, krullen en kleuren. De premium minkhaartjes zijn synthetisch, maar lijken erg veel op de haartjes van de nerts. Ook biedt onze groothandel wimperextensions en andere extensions aan die van zijden zijn gemaakt, welke glanzend en zacht zijn. Tenslotte hebben we real mink extensions, die de meest natuurlijke uitstraling geven, omdat dit echte haartjes van de nerts zijn. De haartjes worden op diervriendelijke wijze verkregen. De haartjes komen vrij, doordat de beestjes geborsteld worden. Onze groothandel wimperextensions kan garanderen dat dit ook zuiver gebeurt, omdat we dit geregeld controleren. Voordeel van de real mink extensions is, dat ze hypoallergeen zijn en er geen chemische middelen worden gebruikt. Ze zijn superlicht en zacht en hebben een perfecte kwaliteit. Op onze website kunt u meer lezen over de producten die we via onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aanbieden.

Producten van Beauty Label bij groothandel wimperextensions

Beauty Label biedt via onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan die uitmuntend van kwaliteit zijn en ook in verschillende, krullen, kleuren en maten. We hebben ontzettend veel keuze. De extensions zijn zeer zacht en flexibel en onze klanten zijn altijd verrast over het feit dat ze niet eens merken dat ze extensions dragen. De extensions voelen natuurlijk aan en zijn niet van echt te onderscheiden. Naast de genoemde extensions, biedt onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan met speciale effecten en materialen. We hebben bijvoorbeeld extensions die een 3D effect geven. Ook zijn er speciale wimpers (special lashes) met glitters, diamantjes of diverse kleuren. Deze worden ook wel striplashes genoemd, waarbij de wimpers op een band worden geplaatst en je ze in één keer makkelijk kunt plaatsen. Geregeld komen er nieuwe producten bij en richt onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan volgens de laatste modetrends. Wij houden nauwlettend in de gaten wat de mode is en welke ontwikkelingen er zijn. Ons aanbod wordt ogenblikkelijk aangepast, als er nieuwe producten op de markt komen. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste producten en is gericht op de internationale markt. Wij bieden via de groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, maar ook onderwimpers, met verschillende lengtes, krullen en diktes. Beauty Label heeft diverse andere producten, die te maken hebben met het plaatsen en verzorgen van extensions. Wij bieden onder andere cosmetische producten aan, zoals mascara en een groeiserum. Ook zijn er producten als remover pads, elektronische wimperkrullers en diverse borsteltjes. Voor mensen die de cursus bij ons doen of zelf extensions willen plaatsen, biedt de groothandel wimperextensions en andere extensions via een starterspakket aan. Hierin zit alles om meerdere klanten te kunnen helpen. Via onze webshop op www.beauty-label.nl kunt u hier meer over lezen

Producten van Blink via onze groothandel wimperextensions

Op de site van groothandel wimperextensions kunt u op het gebied van extensions producten vinden van de merken Blink en Everlash. Het merk Blink is net als ons merk ‘Beauty Label’ een topmerk. Dit merk heeft onder andere signature mink wimperextensions, welke zachter en flexibeler zijn dan de gewone synthetische extensions en ook een mooie uitstraling geven. U kunt bij de groothandel wimperextensions van EZ lashes bestellen, welke een speciale aanzet hebben. Door het reliëf hecht de lijm beter en blijven de wimperextensions beter zitten. Alle producten van Blink hebben meerdere lengtes, diktes en krullen. Een zeer mooi effect bieden de flare lashes, waarbij meerdere haartjes op een knotje voor een voller effect zorgen. Er zijn knotjes met 2 of meer haartjes en in verschillende maten. Deze wimperextensions hebben een verrassend effect. U vindt bij de groothandel wimperextensions en andere producten, die gerelateerd zijn aan extensions, zoals Blink coatings, Blink lijm, Blink removers, Blink eyeliners en Blink lash. Ook het starterspakket van Blink is uitmuntend te noemen en is geschikt om direct met klanten aan de slag te kunnen.

Producten van Everlash via onze groothandel wimperextensions

Op gebied van extensions hebben we bij de webshop van groothandel wimperextensions zeer interessante producten van het topmerk Everlash. We verkopen onder andere Everlash extensions spread. Dit zijn knotjes met meerdere haartjes die verspreid staan. Per knotje zitten er meerdere haartjes op. Deze zijn er in bruin en zwart en in verschillende maten. U krijgt er een zeer mooie, volle look door. De Everlash extensions regular bieden ook een zeer mooie look. Het verschil is dat het knotjes met rechte haartjes zijn, waardoor u een nog mooier resultaat krijgt. Everlash heeft ook extensions via de one by one techniek , waarbij elk haartje afzonderlijk aan elk natuurlijk wimperhaartje wordt geplaatst. Everlash heeft bandwimpers van topkwaliteit, welke je snel aan kunt brengen en hiermee ook een zeer sprekend resultaat kunt behalen. Er zijn diverse andere producten die aan extensions gerelateerd zijn, zoals lijm in zwarte of transparante kleur, pincetten, borsteltjes, diverse removers, solvents en andere producten. Er zijn starterspakketten, maar deze zijn minder uitgebreid dan die van Beauty Label en Blink. Wil je klanten behandelen, dan zijn de producten van Beauty Label en Blink vollediger. Gebruik je de pakketten voor bijvoorbeeld je gezin of vrienden, dan zijn de pakketten van Everlash goed bruikbaar. Op de webshop kun je meer lezen over dat wat Everlash via onze groothandel aanbiedt.

Andere producten bij onze groothandel wimperextensions

Via Beauty Label maken we alleen gebruik van heel goede merken, zodat wij onze klanten op een zeer goede manier bij kunnen staan. We hebben bijvoorbeeld verzorgende producten van de merken Marc Inbane en Alessandro, zoals handspray en producten op het gebied van zelfbruining. Naast alle genoemde producten zijn er veel andere producten op onze website te vinden. We bieden hulpmiddelen aan om extensions beter te plaatsen, zoals lijmringen, wimperringen en lijmstenen. Verder zijn er schaartjes, een loupebril met meerdere lenzen, een mannequinhoofd en luchtpompjes, om de extensions makkelijker te laten drogen. Daarnaast hebben we om veel lifestyleproducten. We hebben wierook met schalen, new-age producten en wicca pendels, klankschalen, diverse oliën en branders, geurkaarsen, chi oliën, scentchips, edelstenen en mineralen. Kom snel eens kijken op de website www.beauty-label.nl om te bekijken dat onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aanbiedt, maar nog veel meer.

Cursussen voor wimperextensions en wenkbrauwextensions

We hebben meerdere zeer goede cursussen. U kunt via Beauty Label en na aanmelding op de webshop bij onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions leren plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een eendaagse cursus doen om de one by one techniek aan te leren. U leert zowel de theorie als de praktijk en krijgt een theorieboek en een starterspakket. U kunt ook een cursus 2D-6D star lashes volgen. Met deze techniek leert u om een echt 3D effect bij klanten aan te brengen. U creëert meer volume, waardoor je volle wimpers maakt. Tenslotte kunt u ook een cursus voor wenkbrauwextensions volgen, waarbij u leert om de wenkbrauwen te verfraaien met behulp van verven, shapen, epileren en aanbrengen van extensions. De cursussen zijn zeer intensief, maar daardoor ook professioneel, waarbij u veel technieken leert gebruiken en ook te weten komt, welke materialen er allemaal nodig zijn om uw eigen klanten vakkundig te kunnen behandelen. Doordat we alleen producten van topkwaliteit aanbieden en gebruik maken van zeer ervaren en vakkundige stylistes, kunnen we met recht zeggen dat we tot de betere opleidingen gerekend kunnen worden. De stylistes hebben niet alleen kennis, maar ook veel knowhow en ervaring binnen dit vakgebied. Daardoor zullen de stylistes u tijdens de cursus niet alleen veel kennis en vaardigheden aanleren, maar er ook voor zorgen dat u zeer enthousiast en gemotiveerd kunt raken om zelf extensions te kunnen plaatsen. De cursussen worden in kleine groepjes aangeboden, zodat u veel aandacht krijgt. De cursus wordt in Wateringen aangeboden en alles wat je nodig hebt, zit inbegrepen. Deze cursus is dus zeker aan te raden, mede omdat steeds meer mannen en vrouwen van extensions gebruik gaan maken, waardoor u zeker veel klanten kunt gaan helpen. U krijgt na de cursus een certificaat, waardoor u gerechtigd bent om zelf extensions te mogen plaatsen.

Bestellingen

Bij Beauty Label werken ervaren stylistes, die zowel wenkbrauwextensions als verschillende wimperextensions plaatsen. Ook hebben we veel producten van de topmerken Beauty Label, Blink, Everlash, Marc Inbane en Alessandro. U kunt bij ons terecht om uw wimpers en wenkbrauwen aantrekkelijker te maken, maar kunt ook cursussen doen om zelf te leren hoe u bij klanten wenkbrauwextensions en wimperextensions kunt plaatsen. Daarnaast kunt u via de website bij onze groothandel wimperextensions en andere producten bestellen. Bent u, na dit artikel gelezen te hebben, benieuwd? Kijk dan op de website www.beauty-label.nl. U kunt zich via de website ook aanmelden voor de cursussen of bestellingen via onze webshop doen. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen nog diezelfde dag per post verstuurd worden. We doen de bestellingen via TNT post of DHL. Meestal duurt het versturen van een pakket 1 werkdag. Je kunt op afspraak de bestelling bij ons afhalen. Je betaalt dan geen verzendkosten. Voor informatie kun je op de website kijken, mailen naar [email protected] of bellen naar de nummers 06-22055921 / 06-33318866. Je kunt natuurlijk ook informatie via het contactformulier opvragen. Wij doen er dan alles aan om zo spoedig mogelijk uw vragen te beantwoorden.

©2014 Beauty Label, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en Beauty Label).