• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:00

Blink wimperextensions bij Beauty Label

Beauty Label, een uniek en professioneel merk, biedt ook Blink wimperextensions

Al een geruime tijd bieden wij ervaren stylistes aan, die in onze salons, op vakkundige wijze, behandelingen doen op het gebied van wimper- en wenkbrauwextensions. Ooit begonnen wij als salon, die alleen met wimperextensions werkte, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen vakkundige stylistes aanbiedt, maar ook veel producten van topmerken. Wij bieden via onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, maar ook gerelateerde producten en cursussen om zelf extensions aan te brengen. Beauty Label biedt via ‘de’ groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan. Deze kunt u vinden op onze webshop, waar wij een assortiment van professionele merken aanbieden, zoals Blink wimperextensions, Everlash extensions, Marc Inbane en Alessandro en natuurlijk ons eigen topmerk Beauty Label. Op www.beauty-label.nl kunt u informatie vinden en producten bekijken en bestellen. U kunt onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions e-mailen op [email protected] of bellen naar 06-22055921 / 06-18752625. Het onderstaande artikel gaat over één van de topmerken, die wij aanbieden, namelijk Blink wimperextensions.

Blink wimperextensions, een van de marktleiders

Al jaren is Blink een bekend merk op het gebied van extensions. Doordat wij bij Beauty Label alleen met de beste merken en producten willen werken, hebben wij ons eigen merk gelanceerd, namelijk Beauty Label. Dit merk is gegarandeerd een zeer goed en betrouwbaar product. Echter, door de uitmuntende kwaliteit bieden wij, naast Beauty Label, dus ook Blink wimperextensions aan. Wij doen dit omdat dit merk een marktleider is op het gebied van extensions. De Blink wimperextensions worden in Korea met de hand vervaardigd en worden door onafhankelijke wetenschappers gecontroleerd. Hun jarenlange expertise en ontwikkeling die dit product meemaakt, hebben ervoor gezorgd dat wij het volste vertrouwen hebben in de producten die wij via Blink aan kunnen bieden.

Blink wimperextensions biedt alles wat uw ogen nog aantrekkelijker maakt

De Blink wimperextensions zorgen ervoor dat uw ogen nog meer van uw ziel laten zien. Dat is één van de slogans waar Blink wimperextensions mee adverteert. Volgens de producenten van dit merk zullen uw ogen nog meer schoonheid uitdrukken. Wij zijn het hier zeker mee eens, waarbij onze jarenlange ervaring met dit merk laat zien dat de Blink wimperextensions de schoonheid van ogen inderdaad zullen versterken. De haartjes zijn namelijk door hun excellente kwaliteit nauwelijks van echt te onderscheiden. Blink biedt topproducten aan op gebied van extensions, waardoor wij zowel vrouwen als mannen extra verleidelijk kunnen maken. Het bedrijf kent binnen zijn structuur breed genomen twee onderdelen. Het eerste onderdeel is Blink Lash Extensions, het aanbod van diverse Blink wimperextensions. Binnen dit onderdeel van Blink wimperextensions worden er allerlei producten aangeboden met betrekking tot het accentueren van de ogen, waarbij er verschillende kleuren, maten en krullen van Blink wimperextensions worden aangeboden. Het tweede onderdeel is dat van Blink Lash Care, waar er naast de Blink wimperextensions ook verschillende verzorgende producten worden aangeboden en er tevens voldoende aanbod is aan make-up, zoals mascara en eyeliners. Bovendien biedt Blink verzorgende producten, zoals voeding en andere producten om de wimperverlengingen goed te kunnen verzorgen.

Waarom zijn Blink wimperextensions zo goed?

Eigenlijk hebben we dat in de voorgaande paragraaf al aangegeven. Blink wimperextensions zijn zeer geschikt om zowel mannen als vrouwen langere en vollere wimpers te geven. Er zijn diverse soorten Blink wimperextensions, van knotjes met meerdere wimpers, tot aan de one by one techniek, waarbij iedere extension aan een natuurlijk haartje wordt bevestigd. Het merk Blink is al sinds enige tijd een begrip en biedt bekroonde kwaliteit aan. Doordat wij bij Beauty Label met gecertificeerde professionele stylistes werken, kunnen we dus stellen dat we u zeer goed kunnen behandelen om Blink wimperextensions te plaatsen. We kunnen u daarnaast zelf leren om extensions bij uw eigen klanten of kennissen te plaatsen. De kwaliteit van Blink wimperextensions is zo hoogwaardig, dat u het gewicht van de haartjes niet zult voelen. Ze zijn gewichtloos, zeer mooi en zullen u transformeren tot een persoon met zeer aantrekkelijke ogen. Blink biedt uiterst excellente producten aan, waarbij het knipperen van uw ogen nog meer effect zal sorteren om onweerstaanbaar voor anderen te zijn. Het Engelse woord ‘Blink’ verwijst niet voor niets naar het verleidelijk openen en sluiten van de ogen.

Diverse extensions en producten van Blink?

Kort gezegd biedt Blink wimperextensions aan, die uw ogen expressief naar buiten laten komen, door het stylen van uw wimpers. Hiertoe biedt Blink alles wat u nodig hebt, met het doel u nog aantrekkelijker te maken, maar ook om Blink wimperextensions die nazorg te geven, die de extensions verdienen. Daarbij is ook veel zorg voor wat betreft gevoelige ogen of mensen met een gevoelige huid. Ook bestaan er veel producten, die de wimpers kunnen voeden, waardoor uw natuurlijke wimpergroei gestimuleerd wordt. Op het gebied van de Blink wimperextensions bieden we onder andere real mink haartjes, signature mink, mink lashes, EZ lashes, feather lashes en flare lashes. Afhankelijk van uw wensen zijn in principe alle Blink wimperextensions uitmuntend te noemen. Klanten, die bij ons komen, hebben dan ook vaak tijd nodig om uit te zoeken wat zij nu mooi en aantrekkelijk vinden. Onze ervaren stylistes kunnen u hierbij prima ondersteunen. Voor mensen die zelf Blink wimperextensions bij kennissen, familie of klanten aan willen