• check-mark Voor 16:00 uur besteld is de zelfde werkdag verstuurd
  • check-mark Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,00 excl. BTW
  • check-mark Gratis verzending naar België vanaf € 100,00 excl. BTW
  • check-mark U kunt ook bij ons ophalen maandag tot vrijdag van 09:00 tot 16:30

Blink wimperextensions bij Beauty Label

Beauty Label, een uniek en professioneel merk, biedt ook Blink wimperextensions

Al een geruime tijd bieden wij ervaren stylistes aan, die in onze salons, op vakkundige wijze, behandelingen doen op het gebied van wimper- en wenkbrauwextensions. Ooit begonnen wij als salon, die alleen met wimperextensions werkte, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen vakkundige stylistes aanbiedt, maar ook veel producten van topmerken. Wij bieden via onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan, maar ook gerelateerde producten en cursussen om zelf extensions aan te brengen. Beauty Label biedt via ‘de’ groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions aan. Deze kunt u vinden op onze webshop, waar wij een assortiment van professionele merken aanbieden, zoals Blink wimperextensions, Everlash extensions, Marc Inbane en Alessandro en natuurlijk ons eigen topmerk Beauty Label. Op www.beauty-label.nl kunt u informatie vinden en producten bekijken en bestellen. U kunt onze groothandel wimperextensions en wenkbrauwextensions e-mailen op [email protected] of bellen naar 06-22055921 / 06-18752625. Het onderstaande artikel gaat over één van de topmerken, die wij aanbieden, namelijk Blink wimperextensions.

Blink wimperextensions, een van de marktleiders

Al jaren is Blink een bekend merk op het gebied van extensions. Doordat wij bij Beauty Label alleen met de beste merken en producten willen werken, hebben wij ons eigen merk gelanceerd, namelijk Beauty Label. Dit merk is gegarandeerd een zeer goed en betrouwbaar product. Echter, door de uitmuntende kwaliteit bieden wij, naast Beauty Label, dus ook Blink wimperextensions aan. Wij doen dit omdat dit merk een marktleider is op het gebied van extensions. De Blink wimperextensions worden in Korea met de hand vervaardigd en worden door onafhankelijke wetenschappers gecontroleerd. Hun jarenlange expertise en ontwikkeling die dit product meemaakt, hebben ervoor gezorgd dat wij het volste vertrouwen hebben in de producten die wij via Blink aan kunnen bieden.

Blink wimperextensions biedt alles wat uw ogen nog aantrekkelijker maakt

De Blink wimperextensions zorgen ervoor dat uw ogen nog meer van uw ziel laten zien. Dat is één van de slogans waar Blink wimperextensions mee adverteert. Volgens de producenten van dit merk zullen uw ogen nog meer schoonheid uitdrukken. Wij zijn het hier zeker mee eens, waarbij onze jarenlange ervaring met dit merk laat zien dat de Blink wimperextensions de schoonheid van ogen inderdaad zullen versterken. De haartjes zijn namelijk door hun excellente kwaliteit nauwelijks van echt te onderscheiden. Blink biedt topproducten aan op gebied van extensions, waardoor wij zowel vrouwen als mannen extra verleidelijk kunnen maken. Het bedrijf kent binnen zijn structuur breed genomen twee onderdelen. Het eerste onderdeel is Blink Lash Extensions, het aanbod van diverse Blink wimperextensions. Binnen dit onderdeel van Blink wimperextensions worden er allerlei producten aangeboden met betrekking tot het accentueren van de ogen, waarbij er verschillende kleuren, maten en krullen van Blink wimperextensions worden aangeboden. Het tweede onderdeel is dat van Blink Lash Care, waar er naast de Blink wimperextensions ook verschillende verzorgende producten worden aangeboden en er tevens voldoende aanbod is aan make-up, zoals mascara en eyeliners. Bovendien biedt Blink verzorgende producten, zoals voeding en andere producten om de wimperverlengingen goed te kunnen verzorgen.

Waarom zijn Blink wimperextensions zo goed?

Eigenlijk hebben we dat in de voorgaande paragraaf al aangegeven. Blink wimperextensions zijn zeer geschikt om zowel mannen als vrouwen langere en vollere wimpers te geven. Er zijn diverse soorten Blink wimperextensions, van knotjes met meerdere wimpers, tot aan de one by one techniek, waarbij iedere extension aan een natuurlijk haartje wordt bevestigd. Het merk Blink is al sinds enige tijd een begrip en biedt bekroonde kwaliteit aan. Doordat wij bij Beauty Label met gecertificeerde professionele stylistes werken, kunnen we dus stellen dat we u zeer goed kunnen behandelen om Blink wimperextensions te plaatsen. We kunnen u daarnaast zelf leren om extensions bij uw eigen klanten of kennissen te plaatsen. De kwaliteit van Blink wimperextensions is zo hoogwaardig, dat u het gewicht van de haartjes niet zult voelen. Ze zijn gewichtloos, zeer mooi en zullen u transformeren tot een persoon met zeer aantrekkelijke ogen. Blink biedt uiterst excellente producten aan, waarbij het knipperen van uw ogen nog meer effect zal sorteren om onweerstaanbaar voor anderen te zijn. Het Engelse woord ‘Blink’ verwijst niet voor niets naar het verleidelijk openen en sluiten van de ogen.

Diverse extensions en producten van Blink?

Kort gezegd biedt Blink wimperextensions aan, die uw ogen expressief naar buiten laten komen, door het stylen van uw wimpers. Hiertoe biedt Blink alles wat u nodig hebt, met het doel u nog aantrekkelijker te maken, maar ook om Blink wimperextensions die nazorg te geven, die de extensions verdienen. Daarbij is ook veel zorg voor wat betreft gevoelige ogen of mensen met een gevoelige huid. Ook bestaan er veel producten, die de wimpers kunnen voeden, waardoor uw natuurlijke wimpergroei gestimuleerd wordt. Op het gebied van de Blink wimperextensions bieden we onder andere real mink haartjes, signature mink, mink lashes, EZ lashes, feather lashes en flare lashes. Afhankelijk van uw wensen zijn in principe alle Blink wimperextensions uitmuntend te noemen. Klanten, die bij ons komen, hebben dan ook vaak tijd nodig om uit te zoeken wat zij nu mooi en aantrekkelijk vinden. Onze ervaren stylistes kunnen u hierbij prima ondersteunen. Voor mensen die zelf Blink wimperextensions bij kennissen, familie of klanten aan willen brengen, biedt Blink wimperextensions in starterspakketten aan, waardoor u Blink wimperextensions krijgt en alles wat u nodig hebt om ze te plaatsen en te verzorgen. Naast de diverse producten op het gebied van Blink wimperextensions biedt Blink ook producten aan als coatings, removers, eyeliners, conditioner en materialen om ze te plaatsen. Het bijzondere aan deze producten is dat deze op waterbasis zijn. Wimperextensions kunnen namelijk niet tegen olie, waardoor Blink om die redenen haar producten op waterbasis heeft ontwikkeld. Nieuwe producten die Blink biedt, zijn Display Blink mascara, Blink Fina Glue en de CND Flora en Fauna collectie met de meest uiteenlopende kleuren, die gebaseerd zijn op de harmonie van de natuur. Er zijn zoveel producten te melden dat we dit hier niet allemaal kunnen plaatsen. Via onze website www.beauty-label.nl kunt u er meer over lezen en onze artikelen ook bestellen

Blink wimperextensions, welke mogelijkheden zijn er?

Blink biedt zowel synthetische als real mink haartjes aan. De Blink wimperextensions zijn van Koreaanse makelij en worden met de hand gemaakt. Blink is erg trots op de Blink wimperextensions die van de haartjes van de nerts zijn gemaakt (real mink). Op een diervriendelijke manier worden de haartjes verkregen, waarbij de nertsen geborsteld worden en de haartjes verzameld. Blink garandeert dat dit absoluut op een diervriendelijke manier gebeurt. Nadeel is dat de haartjes niet in veel diktes te verkrijgen zijn. Voordeel is dat de haartjes bijna gewichtloos zijn. Doordat ze via de one by one techniek worden toegepast, merkt u bijna niet dat u de extensions draagt. Een ander groot voordeel is dat de haartjes niet van echt te onderscheiden zijn, omdat ze heel erg natuurlijk staan.

Een tweede type haartjes zijn de synthetische Blink wimperextensions. Door een unieke productiewijze en het kwalitatief goede materiaal zijn de synthetische extensions nauwelijks van echt te onderscheiden. Het zijn flexibele haartjes, die extreem licht zijn en voorzien zijn van een zeer mooi glanzend uiterlijk. De krul, dikte en lengte van de Blink wimperextensions zijn gecreëerd en verbeterd vanuit jarenlang onderzoek, waarbij er geregeld gebruik gemaakt wordt van de expertise van onafhankelijke experts. Er is erg veel mogelijk met Blink wimperextensions, waarbij er een grote verscheidenheid aan krullen, diktes, lengtes en kleuren is. Voor iedereen is er dus zeker iets bij om uw eigen persoonlijkheid te versterken met de sublieme Blink wimperextensions. We bieden alle bestaande krullen aan. De B-krul ziet er uit alsof die met een kruller gestyled is. De C-krul heeft een lichte krul. De D-krul heeft een zeer scherpe krul. De J-krul is het meest natuurlijk en de L-krul kan stevig aangebracht worden door een grotere hechting. Qua lengte kun u de lengte van de Blink wimperextensions in drie categorieën indelen. De lengtes 7en 8 mm zijn ideaal voor in de ooghoek. De lengtes 9 t/m 12 mm worden vooral gebruikt voor het middelste gedeelte van de wimpers. De overige lengtes, 13 t/m 15 mm, worden met name gebruikt om er als een model uit te kunnen zien. Qua dikte is een natuurlijk wimperhaartje normaal gesproken 0,07 tot 0,08 mm. De Blink wimperextensions bestaan in diktes van 0,07- 0,10 – 0,15, - 0,20 - en 0,25 mm.

Behandelingen met Beauty Label en Blink wimperextensions

In de salon werken wij met Beauty Label en Blink, waarbij we onze klanten behandelen met de one by one techniek en ook een refill behandeling doen. Door de goede behandeling kunnen we over het algemeen garanderen dat wimpers een aantal weken blijven zitten. U kunt er zelfs mee douchen, zwemmen, sporten en naar de sauna. Onze stylistes werken met Beauty Label en Blink wimperextensions, waarbij er veel mogelijkheden zijn met verschillende lengtes, diktes, krullen en kleuren. We versterken hierbij uw uitstraling, waardoor u trots op uzelf zult zijn en elke dag zult genieten van de positieve aandacht die u krijgt. Ook bestaat er een mogelijkheid om 3D extensions te nemen, die een nog sprekender resultaat zullen bieden. U kunt er, zelfs zonder make-up, zeer goed uitzien. De behandeling duurt 1,5 tot 2 uur. Na de behandeling zal er na een paar weken een opvulbehandeling zijn. Voor een afspraak kunt u bellen met de nummers 06-22055921 / 06-33318866 of mailen naar [email protected] U kunt natuurlijk ook op onze website kijken www.beauty-label.nl.

Cursussen bij Beauty Label, ook mogelijk met Blink wimperextensions

Steeds meer mensen laten hun wimpers en wenkbrauwen behandelen. Daardoor zijn er steeds meer stylistes nodig. Om hier op in te spelen, biedt Beauty Label zeer goede cursussen aan op het gebied van wimpers en wenkbrauwen. Hebt u interesse om zelf uw klanten te behandelen, dan kunt u bij ons terecht. Hierbij gebruiken we, naast de Blink wimperextensions, ook ons eigen merk Beauty Label wimperextensions. Ook dit merk is van uitmuntende kwaliteit. De opleiding van Beauty Label biedt erg veel en is al lang een begrip in Nederland. Op een rijtje gezet kunnen we het volgende stellen:

- We bieden een officieel certificaat van Beauty Label aan.
- Onze stylistes werken in hun eigen salon en hebben erg veel ervaring.
- De cursussen worden uitsluitend in kleine groepjes aangeboden, waardoor u, tijdens de cursus, alle zorg en aandacht krijgt.
- We bieden een zeer mooie salon aan waar de cursussen worden aangeboden en waar alles is wat u nodig hebt om het vak goed aan te leren.
- We bieden na het voltooien van de cursus ook begeleiding en nazorg aan.
- U krijgt een cursusboek en een starterspakket, zodat u gelijk zelf aan de slag kunt.
- Doordat we in direct contact met de producenten staan, kunnen wij u steeds op de hoogte houden van de nieuwste mode en eventuele verbeteringen.

Bestellingen of aanvraag van een cursus of behandeling

Bij Beauty Label werken ervaren stylistes, die zowel wenkbrauwextensions als verschillende wimperextensions plaatsen. Ook hebben we veel producten van de topmerken Beauty Label, Blink, Everlash, Marc Inbane en Alessandro. U kunt bij ons terecht om uw wimpers en wenkbrauwen aantrekkelijker te maken, maar kunt ook cursussen doen om zelf te leren hoe u bij klanten wenkbrauwextensions en wimperextensions kunt plaatsen. Daarnaast kunt u via de website bij onze groothandel wimperextensions en andere producten bestellen. Bent u, na dit artikel gelezen te hebben, benieuwd? Kijk dan op de website www.beauty-label.nl. U kunt zich via de website ook aanmelden voor de cursussen of bestellingen via de webshop doen. Producten, die voor 15.00 uur besteld zijn, zullen nog diezelfde dag verstuurd worden. We doen de bestellingen via TNT post of DHL. Meestal duurt het versturen van een pakket één werkdag. U kunt op afspraak de bestelling bij ons afhalen. U betaalt dan geen verzendkosten. Voor informatie kunt u op de website kijken, mailen naar [email protected] of bellen naar de nummers 06-22055921 / 06-33318866. U kunt natuurlijk ook informatie via het contactformulier opvragen. Wij doen er alles aan uw vragen snel te beantwoorden.

©2014 Beauty Label, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en Beauty Label).