Cursus Wenkbrauwextensions brow art

Become a brow stylist by Beauty Label!

Sinds een korte tijd bestaan nu ook de wenkbrauwextensions.
Het is ongelovelijk wat je kunt creéren met de extensions.
In de cursus leer je om de wenkbrauwen te shapen met touw, pincet, je leert de wenkbrauwen verven met wenkbrauwverf en henna en je leert om de wenkbrauwextensions aan te brengen.

Meer details

€ 299,00


€ 361,79 incl. BTW

Meer informatie

Vrouwen zijn steeds meer van zichzelf bewust.
Ze vinden het fijn zichzelf aantrekkelijk te maken.
Beauty Label helpt hier graag aan mee.
Wil jij dat ook? Volg dan de cursus wenkbrauwextensions bij Beauty Label.

Beauty Label biedt een nieuwe cursus aan. De cursus wenkbrauwextensions

Beauty Label biedt met behulp van de cursus wenkbrauwextensions iets unieks aan. Doordat het grote publiek sinds kort kennis maakt met de nieuwe mode van wenkbrauwextensions, spelen wij hierop in. Wij bieden namelijk in de cursus wenkbrauwextensions een vernieuwde techniek aan, waarbij ook jij in staat zult zijn om mensen aantrekkelijker te maken.  Ondanks dat deze trend er relatief gezien nog niet zo lang is, worden de stylistes van Beauty Label al een tijd getraind om deze techniek toe te passen. Daarbij zijn de technieken ook snel verbeterd, waardoor wij gebruik kunnen maken van de nieuwste methoden. We kunnen met trots stellen dat wij een kwalitatief goede cursus aan kunnen bieden. Waar wij eerst alleen een cursus wimperextensions aanboden, bieden wij dus nu ook de cursus wenkbrauwextensions aan. Hierbij zit ook een gedeelte voor het verven en modelleren van de wenkbrauwen. De producten en materialen, die wij bij de cursus wenkbrauwextensions gebruiken, zijn afkomstig uit Korea, een land dat zich bewezen heeft als het gaat om producten betreffende wimpers en nu dus ook de wenkbrauwextensions. Beauty Label garandeert een zeer goede cursus, waarbij de cursisten door ervaren en deskundige stylistes begeleid worden. Onze specialistes zijn getraind om de cursist met behulp van de cursus wenkbrauwextensions te leren wat deze zelf nodig heeft om klanten aantrekkelijker te maken. Wij raden je aan dit artikel over de cursus wenkbrauwextensions te lezen.

In de cursus wenkbrauwextensions leer je een verbeterde techniek aan

Onze stylistes bieden naast de cursus wimperextensions, dus nu ook de cursus wenkbrauwextensions aan. In principe zijn deze technieken bijna gelijk aan elkaar. We gebruiken namelijk de one by one methode, waarbij de extensions aan ieder wenkbrauwhaartje worden vastgezet of op de huid worden geplaatst. Tijdens de cursus wenkbrauwextensions leer je dat de wenkbrauwen er fantastisch uit komen te zien. Je zult trots zijn hoe je het uiterlijk van mensen opvallender en mooier kunt maken, doordat de wenkbrauwen er voller uit komen te zien. Doordat we van de nieuwste technieken gebruik maken, leer je tijdens onze cursus wenkbrauwextensions dat de wenkbrauwhaartjes beter en langer blijven zitten. Je leert op een deskundige manier met extensions te werken. We bieden je hierbij ook veel theorie aan over type wenkbrauwen, gezichtstypen, kleuren, producten en materialen. Ook leer je hoe je om moet gaan met lege plekken in de wenkbrauw en hoe je littekens kunt camoufleren. Daarbij leer je tijdens de cursus wenkbrauwextensions ook met wenkbrauwverf te werken, zodat je de techniek leert beheersen om iemand zijn wenkbrauwen ook daadwerkelijk te verbeteren. Je zult zien dat het een zeer mooi resultaat geeft. Onze cursus wenkbrauwextensions is zeker de moeite waard om te volgen.

Gezichten en wenkbrauwen leren onderscheiden om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen

In de cursus wenkbrauwextensions leer je dat er veel soorten gezichten zijn en ook veel soorten wenkbrauwen. In principe heeft geen enkel mens eenzelfde gezicht, wat ieder mens natuurlijk uniek maakt. De cursusleidsters van Beauty Label zullen je dan ook laten zien, hoe je het onderscheid moet maken en welke adviezen je aan een klant kunt geven, wat betreft het haar, wimpers en wenkbrauwen. In de cursus wenkbrauwextensions leer je verder ook om de wenkbrauwen te modelleren en deze te verven. Bij het adviseren van een klant, welke wenkbrauwextension deze het best kan nemen, zal je van tevoren namelijk veel over de theorie moeten weten. Het doel van wenkbrauwextension is natuurlijk om wenkbrauwen voller te maken en een prachtige natuurlijke look te krijgen. Een nog groter doel is echter, om als styliste verstand te hebben van wat je van tevoren adviseert en uiteindelijk plaatst. Onze stylistes leren je tijdens de cursus wenkbrauwextensions met behulp van de theorie en praktijkoefeningen hoe je dit moet doen.
Tijdens de cursus wenkbrauwextensions leer je de juiste kleuren en materialen  gebruiken
Zoals we al zeiden, leer je tijdens de cursus wenkbrauwextensions over types gezichten en soorten wenkbrauwen. Eigenlijk kunnen we over de wenkbrauwen zeggen dat er veel kleuren zijn, waardoor het erg moeilijk is om er de juiste kleur bij te zoeken. Het is niet per definitie zo, dat de wenkbrauwen dezelfde kleur moeten hebben als het haar. Vaak wordt gesteld dat je het best twee tinten lichtere wenkbrauwen kunt nemen, dan de kleur van je haar. Je zult tijdens de cursus wenkbrauwextensions echter leren dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. Zo kan een blond iemand, ook zeker donkere wenkbrauwen nemen, wat erg sexy kan zijn. De gangbare kleuren zijn onder andere blond, lichtbruin, bruin, donkerbruin en zwart, maar er zijn natuurlijk veel meer kleuren mogelijk. Je leert binnen de cursus wenkbrauwextensions van de juiste kleuren gebruik te maken. Je leert tijdens de cursus dat je goed in de gaten moet houden, welke huidteint iemand heeft en welke kleuren daar bij passen. Tijdens de cursus wenkbrauwextensions leer je ook hoe je wenkbrauwen op een goede manier kunt verven en modelleren en welke materialen  je nodig hebt om dit op een goede manier te kunnen doen.
De cursus wenkbrauwextensions wordt door uitstekende stylistes aangeboden

Onze professionele stylistes zijn geselecteerd en hebben allen een zeer klantvriendelijke houding, waarbij zij het belangrijk vinden de cursisten op een vriendelijke manier te begeleiden. Dit betekent echter niet dat er geen eisen worden gesteld. Je zult merken dat de stylistes wel degelijk, tijdens de cursus wenkbrauwextensions, eisen stellen. Dit is natuurlijk logisch, omdat het werken met wenkbrauwen een secuur werkje is. Je moet er erg voorzichtig mee omgaan, omdat de wenkbrauwen erg kwetsbaar kunnen zijn. Wanneer je tijdens de cursus wenkbrauwextensions laat zien dat je voldoet aan de eisen, die door Beauty Label gesteld worden, krijg je het officiële certificaat aangeboden. Doordat we de cursus in kleine groepjes aanbieden, krijg je tijdens de cursus wenkbrauwextensions een zeer goede begeleiding en is de slagingskans erg groot, waardoor de kans, dat je het certificaat ook daadwerkelijk haalt, natuurlijk ook zeer groot is.

De normen die we stellen binnen de cursus wenkbrauwextensions

Onze cursus wenkbrauwextensions is zeer intensief, waarbij je een dagen lang getraind wordt om wenkbrauwextensions op een zeer goede manier bij je klanten te plaatsen, waarbij je alles wat daarmee te maken heeft, ook aanleert. Aan het eind van de cursus wenkbrauwextensions weet je veel over de type gezichten, de type wenkbrauwen, de tinten van gezichten, welke materialen je moet gebruiken, welke wenkbrauwextensions je dient te plaatsen en hoe je wenkbrauwen kunt modelleren met behulp van verf en andere methoden. Omdat je door onze intensieve training de techniek onder controle krijgt, kun je zelf al snel klanten behandelen. Bedenk dus dat er hoge eisen worden gesteld en je tijdens de cursus wenkbrauwextensions aan bepaalde normen moet voldoen om het certificaat te kunnen behalen. Een belangrijk gegeven is, dat het plaatsen van extensions gemiddeld 45 minuten tot een uur duurt, waarbij je die tijd geconcentreerd en ook secuur moet blijven werken. Tijdens de cursus wenkbrauwextensions kun je merken of je dit aankunt. Onze stylistes zullen je hierin begeleiden en je tips geven om dit zo goed mogelijk te kunnen doen. Een klant zal altijd van een styliste verwachten dat de wenkbrauwen, aan het eind van de behandeling, zeer mooi en aantrekkelijk zijn. Tijdens de cursus wenkbrauwextensions besteden wij hier dan ook veel aandacht aan, omdat verkeerd geplaatste extensions huidproblemen kunnen geven of er voor kunnen zorgen dat de eigen wenkbrauwhaartjes er uitvallen. Het kan gebeuren dat je na de cursus niet voldoet aan de normen die gesteld worden. Dit is voor ons geen probleem, omdat wij je dan kosteloos een extra studiedag aanbieden.

De inhoud en duur van de cursus wenkbrauwextensions 

De cursus wenkbrauwextensions duurt een dag. Tijdens de cursus werken we gedurende deze dag aan je vaardigheden en besteden we veel aandacht aan de theorie. We starten de dag rond 9.00 uur en eindigen circa 16.00 uur. Doordat Beauty Label een lunch verzorgt, zal er een pauze van een half uur zijn. Tijdens de cursus krijg je een theorieboek en starterspakket, waarin alle benodigdheden zitten, die je tijdens de cursus nodig hebt, maar die je ook voor je eigen klanten kunt gebruiken. Er is binnen de cursus wenkbrauwextensions veel plaats om te oefenen met materialen en producten. Allereerst gebeurt dit op een mannequinhoofd en daarna op een model. Het model dien je zelf mee te nemen. Natuurlijk zullen we ook tijd besteden aan het verven en modelleren van wenkbrauwen, zodat je deze technieken ook aanleert. Tijdens de cursus komen de volgende onderdelen aan bod en de dag zal er als volgt uitzien:

De dag duurt van 09:30 tot  ongeveer 15:30
• De theorie van wenkbrauwextensions.
• Je leert verschillende modelleringsvormen aan.
• Hoe kun je een wenkbrauw perfectioneren?
• Hoe ga je met moeilijke wenkbrauwen om?
• Je leert welke technieken je kunt gebruiken.
• Je leert hoe je met een pincet kunt epileren.
• Je leert hoe je met een touwtje kunt epileren.
• Je leert wenkbrauwen kleuren met verf of met henna.
• Je leert alles over hygiëne en veiligheid.
• Je leert de diverse wenkbrauwextensions te kennen.
• Je krijgt een lunch aangeboden.
• Je leert wenkbrauwextensions te plaatsen.
• Je leert over de salonmanagement.

Inhoud van het starterspakket dat je tijdens de cursus wenkbrauwextensions krijgt.
Aan het begin van training ontvangt je een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor de training en voor het plaatsen van de eerste behandelingen.
Inhoud van de starterskit ziet er als volgt uit:
• Theorieboek wenbrauwextensions
• Beauty Label pincet
• Touw 100% katoen
• Beauty Label wenkbrauwextensions (2 trays)
• Beauty Label lijm voor huid en haar
• Beauty Label Primer
• Beauty Label brushes
• Wenkbrauwverf
• Tweezer ESD 12
• Microbrushes
• Alcoholdoekjes
• Lijmringen

De totale cursus kost, inclusief theorieboekje, starterspakket en de lunch, €299,- exclusief BTW
Voor meer informatie/reservering van een cursusdata kunt u contact opnemen via:

Beauty Label
Telefonisch: 06-22055921 / 06-33318866

of via e-mail   [email protected]

Voor meer informatie kun je ook op onze website kijken  www.beauty-label.nl

©2014 Beauty Label, Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en  Beauty Label).

Recensies

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Cursus Wenkbrauwextensions brow art

Cursus Wenkbrauwextensions brow art

Become a brow stylist by Beauty Label!

Sinds een korte tijd bestaan nu ook de wenkbrauwextensions.
Het is ongelovelijk wat je kunt creéren met de extensions.
In de cursus leer je om de wenkbrauwen te shapen met touw, pincet, je leert de wenkbrauwen verven met wenkbrauwverf en henna en je leert om de wenkbrauwextensions aan te brengen.

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Winkelwagen 0 Product Producten

Geen producten

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Aantal
Totaal

Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.

Totaal producten (excl. BTW)
Totaal verzendkosten (incl. BTW) Gratis verzending!
BTW € 0,00
Totaal (incl. BTW)
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Nieuwsbrief

Cursus